OOTD: Gestreepte peplum top Primark

19 oktober 2014 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vorige week zondag maakte ik twee series met outfitfoto’s waarbij ik dezelfde broek droeg. De locatie was prachtig en het weer ook, dus ideaal voor de OOTD’s. Afgelopen week konden jullie de eerste serie al zien met mijn nieuwe zebraprint jasje van de Primark. Vandaag laat ik jullie de foto’s zien met mijn nieuwe gestreepte peplum top, ook van de Primark. Ik ben helemaal fan van deze mooie tops, die je figuur beter uit laten komen en de mindere delen bedekken. Wederom complimenten voor de foto’s voor mijn nicht.

Gestreepte peplum top

Follow on Bloglovin

OOTD: Gestreepte peplum top Primark

Afgelopen zondag was het echt prachtig weer om outfitfoto’s te maken. Ik vind het echt onwijs leuk om te doen en ben heel blij dat mijn nicht het leuk vindt om foto’s te maken. We kozen een super mooie locatie, waarbij de zon ook nog eens z’n werk deed op sommige foto’s. Ik draag mijn niewe witte gestreepte peplum top van de Primark. De stof heeft ook nog een leuke geruite textuur en is elastisch. Zit onwijs lekker en is makkelijk te combineren. Hier gecombineerd met mijn blauwe blazer van de H&M die ik al lang niet meer aan had gehad. Ik draag verder een ripped jeans en mijn grijze heels.

Gestreepte peplum top – Primark / Ripped jeans – Takko / Blazer – H&M / Heels – Bristol / Riem – Pieces / Horloge – Alberto horloges / Ketting – Primark / Ring – Action / Armbandjes – onbekend.

Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark Peplum top Primark

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Susanne 19 oktober 2014

  Ah mooie foto’s. Love your outfit!

  Love,

  Susanne

 • Reageer Fleur 19 oktober 2014

  Super leuke peplum top!

 • Reageer femketje 19 oktober 2014

  love je blazer 😀

 • Reageer Mariëlle 19 oktober 2014

  Wat zie je er toch altijd leuk uit, ook dit staat je weer super!

 • Reageer Rosa 19 oktober 2014

  Super leuke outfit, ik zou het zo aantrekken! Mooie foto’s ook zo in het bos 🙂

 • Reageer Kelly 19 oktober 2014

  Wat een mooie top!

 • Reageer Esra 19 oktober 2014

  Hele mooie outfit! X

 • Reageer Esther 19 oktober 2014

  Hele leuke outfit + foto’s! Ik heb een vergelijkbare peplum top van NewLook (:

 • Reageer Lotje 19 oktober 2014

  Leuke outfit! Vind de laarsjes erg leuk! XOXO

 • Reageer Northflix 19 oktober 2014

  Mooie foto’s en toffe outfit.
  Ik heb zo’n zelfde ketting, maar dan van Zara.

 • Reageer thebeautydelivery 19 oktober 2014

  waaaaauew, ik wil die top!

 • Reageer Desiree Wanders 19 oktober 2014

  Mooie foto’s! Je hebt een mooi figuur!

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 19 oktober 2014

  Mooi! Ik vind je vestje heel leuk!

  X Sara

 • Reageer Miss Happinez 19 oktober 2014

  Ik vind het echt een hele leuke top! Ik moet maar eens gauw naar de Primark. Mooie foto’s trouwens!

 • Reageer Nicole 19 oktober 2014

  Echt een prachtige top. Heel mooi gecombineerd.

 • Reageer Bianca 19 oktober 2014

  Mooie outfit, echt leuke laarsjes ook 🙂

 • Reageer Claudia 20 oktober 2014

  Wat een leuke outfit! Het horloge en de armbandjes in combinatie met die prachtige blauwe kleur van je blazer vind ik echt heel tof.

 • Reageer Anna 24 oktober 2014

  Wauw, wat een mooie top! Ik vind je jeans erbij ook helemaal fantastisch.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fashion: Alfred Angelo Bridal collection 2015

  Heel lang geleden schreef ik eens een artikel over mijn favoriete bruidsjurken. Dit is een veel gevonden artikel geweest op...

  Close