Fashion: Alfred Angelo Bridal collection 2015

18 oktober 2014 | Geplaatst in Fashion, Lookbook

Heel lang geleden schreef ik eens een artikel over mijn favoriete bruidsjurken. Dit is een veel gevonden artikel geweest op mijn blog zag ik altijd aan mijn statistieken. Daarna heb ik eigenlijk nooit meer over bruidsjurken geblogt. Wel postte ik een aantal keer de geweldige haute couture collectie van Elie Saab, waar ik altijd verliefd op ben. Op Pinterest heb ik best veel mooie bruidsjurken gepind. Ik ben wat dat betreft een meisje meisje en droom er over om ooit zo’n prachtige jurk te dragen. En dat brengt me weer terug naar de titel van dit artikel. De Bridal Collection van Alfred Angelo. In één woord: “WOW!”

Ik ga je de nieuwe Bridal Collection 2015 laten zien met daarbij een prachtige jurk geïnspireerd op de Disneyfilm Frozen.

 Alfred Angelo

Follow on Bloglovin

Alfred Angelo Bridal Collection 2015

Ik ga niet te veel woorden vuil maken aan deze prachtige collectie. De foto’s spreken voor zich. Bekijk deze mooie en geweldige jurken uit de Bridal Collection 2015 van Alfred Angelo lekker rustig en laat je fantasie de vrije loop. Hoe vet zou het zijn als je ooit eens zo’n jurk mocht en kon dragen. Ik hou echt van de Sisi jurken; strak bovenlijfje en wijd uitlopende rokken aan de onderkant.

Alfred Angelo, America’s oldest and largest family-owned and operated bridal company, was founded in 1933 by Alfred Angelo Piccione in Philadelphia, Pennsylvania. Soon joined by his wife, fashion designer Edythe Vincent Piccione, together they envisioned the market for affordably-priced wedding attire that would retain a custom-made look.
For 45 years they worked together and made Alfred Angelo the most recognized bridal name in the America. The company grew from a small custom design studio into the major design and manufacturing business. Their children who were raised in the world of bridal apparel, continued the legacy and expanded it to the worldwide business it is today.

With their talent, hard work and vision, the family grew Alfred Angelo into one of the most successful, globally recognized bridal brands in the world, employing thousands of people on four continents.

Today Alfred Angelo still operates with the same level of trust and care upon which it is founded. – See more here.

AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015 AlfredAngelo Bridal Collection 2015

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Esther 18 oktober 2014

  Wauwww, zitten echt hele mooie exemplaren tussen <3

 • Reageer Mandy 18 oktober 2014

  Bruidsjurken blijven iets magisch hebben. Ik vind Say Yes To The Dress op TLC ook altijd zo leuk om naar te kijken.

 • Reageer Charlotte 18 oktober 2014

  Wauw prettyy! <3

 • Reageer Petra 18 oktober 2014

  dit blijf ik toch echt altijd weer heerlijk zien om te bekijken, bruidsjurken zijn zo mooi!

 • Reageer Bianca 18 oktober 2014

  Ooh die paarse jurk, prachtig!!

 • Reageer Malou 19 oktober 2014

  Wauw, wat mooi!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Review: NYC Show time Smokin’ Hot mascara

  Tot 9 x meer volume, intens zwarte wimpers en een precisie borstel die separeert en definieert, een hele dag lang....

  Close