Review: NYC Show time Smokin’ Hot mascara

17 oktober 2014 | Geplaatst in Beauty, Review

Tot 9 x meer volume, intens zwarte wimpers en een precisie borstel die separeert en definieert, een hele dag lang.  Dat is wat NYC zegt over de nieuwe Show Time Smokin’ Hot mascara. Ik las een review over deze mascara op de blog van Nicole – Coco Gold. En bij haar was het resultaat erg mooi. Nieuwsgierig als ik ben, wil ik dan ook altijd zo’n budget mascara testen. En zo geschiedde. In Venlo na de opening van de Primark, zag ik de mascara liggen bij de Kruidvat en nam hem mee om te testen. Vandaag deel ik mijn ervaringen met jullie.

 NYC Show Time Smokin' Hot mascara

Follow on Bloglovin

NYC Show Time Smokin’ Hot mascara

 • Tot 9x meer volume
 • Intens zwarte wimpers
 • Precisie borstel separeert en definieert de hele dag lang
 • Veegvast, klontvrij
 • Geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers

Dat zijn natuurlijk nogal wat beloftes voor een budget mascara. Wie weet gaat deze mascara het eindelijk waarmaken en is het een budget topper.

NYC Show Time mascara NYC Show Time mascara

Verpakking

Als eerste de verpakking, die is qua kleur lekker opvallend en knal! Een mooie rode, met roze ondertoon, huls met zwarte tekst. De vorm van de mascara is heel standaard. Zo zien trouwens alle ‘Show Time’ mascara’s van NYC eruit. Ik heb hier niet zoveel problemen mee. Door de knal kleur en de zwarte letters valt hij wel op. Ik vind de bedrukking erg leuk met de verschillende lettertypes. Verder heeft de mascara een eenvoudige draaidop zonder al te veel poespas. Ik ben altijd wel een knoeierd met mascara, dus de opening van de huls zit altijd vrij snel onder de zwarte vlekken.

NYC Show Time mascara

Borsteltje

Het borsteltjes is er eigenlijk één die ik zelf nooit kies. Ik ben namelijk een groot fan van plastic/rubberen of siliconen borsteltjes. Deze van de NYC Show Time Smokin’ Hot mascara valt daar absoluut niet onder. Dit is zo’n typisch harige borsteltje. Daarnaast is hij ook nog eens heel standaard. Geen speciale vorm, gebogen of gekke platte gedeeltes. Gewoon recht toe recht aan. Geen poespas. Omdat ik op de blog van Nicole zo enthousiast werd over de mascara heb ik hem toch gekocht. Misschien was dit dan een mascara met een harig borsteltje waar ik toch enthousiast over ben. We gaan het zo zien en lezen. Wat ik nog kwijt wil over het borsteltje: er zitten geen klontjes aan het borsteltje en ook geen overtollige mascara.

NYC Show Time mascara

Resultaat

Op onderstaande foto zie je links mijn oog zonder mascara, alleen gekruld met een wimperkruller. Rechts heb ik de NYC Show Time Smokin’ Hot mascara aangebracht op mijn wimpers. Ik ben verbaast over het resultaat, want dit had ik niet verwacht. Mijn wimpers zijn mooi zwart en er is duidelijk meer volume, mijn wimpers lijken ook nog eens voller. Daarnaast zijn mijn eigen wimpers eigenlijk altijd een beetje een rommeltje. Ze staan niet zo mooi recht naast elkaar, maar met een paar laagjes Show Time Smokin’ Hot mascara is dit veel mooier en netter. Ook valt het me op dat de mascara absoluut niet klontert, niet op het borsteltje, ook niet na het aanbrengen van meerdere laagjes en ook niet aan het einde van de dag. Ik ben heel erg verrast door deze mascara. Het borsteltje is namelijk normaal gesproken niet mijn favoriet. Zoek je dus een budget mascara voor mooi volume, dan kan ik je deze zeker aanraden. Te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

 NYC Smokin Hot

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Beautyjuf 17 oktober 2014

  Wat een prachtig resultaat! De huls valt door deze kleur ook lekker op in je stash. Nooit meer zoeken 😉

 • Reageer Bianca 17 oktober 2014

  Deze mascara geeft echt een heel mooi resultaat, had dat eigenlijk niet echt verwacht toch maar eens onthouden deze x

 • Reageer Esther 17 oktober 2014

  Mooi resultaat! geen klonters en mooi verspreide wimpers, zeker even onthouden (:

 • Reageer femketje 17 oktober 2014

  klinkt super nice!

 • Reageer Manon 17 oktober 2014

  Zo wat een super resultaat, dit had ik niet verwacht!

 • Reageer Petra 17 oktober 2014

  Dit zijn toch wel de producten waar ik erg vrolijk van word, …prima kwaliteit, simpel en betaalbaar

 • Reageer Michaela 17 oktober 2014

  Ziet er mooi uit!

 • Reageer Nicole 17 oktober 2014

  Het resultaat ziet er erg mooi uit. Die mascara wil ik ook nog wel eens uitproberen.

 • Reageer Lotje 17 oktober 2014

  Heel mooi resultaat!!

 • Reageer elise 17 oktober 2014

  wauw echt een prachtig effect, deze ga ik zeker onthouden wanneer ik een nieuwe mascara nodig heb.

 • Reageer Esra 17 oktober 2014

  Ik heb ‘m zelf ook, hij is echt heel fijn! X

 • Reageer Northflix 17 oktober 2014

  Mooi resultaat voor een super prijs!

 • Reageer Bianca 17 oktober 2014

  Ik vind het een fijne basic mascara, je gaat er niet snel mee de mist in met klontertjes enzo maar echt volume geeft hij me toch niet. NYC Angel Lash (paarse verpakking) vind ik wel heel erg fijn 🙂

 • Reageer Nicky 17 oktober 2014

  Het behaalde resultaat ziet er erg goed uit en wat fijn dat het niet klonteren, daar heb ik zelf vaak last van. Denk dat ik deze ga testen.

 • Reageer Fleur 18 oktober 2014

  Lijkt mij een super fijne mascara! Ook nog eens te gek dat de prijs zo laag is!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fashion: Primark kerstcollectie 2014

  Primark kerstcollectie - Je wil er eigenlijk nog niet aan denken, maar over iets meer dan twee maanden is het...

  Close