Fashion: Lookbook Superdry lente/zomer 2015

10 oktober 2014 | Geplaatst in Fashion

Ik vind het heerlijk om op Fashiongonerogue en andere sites naar Lookbooks en catwalkfoto’s van grote merken en modehuizen te kijken. Ik ben een enorme fan van de haute couture van bijvoorbeeld Elie Saab. De jurken die voor dit merk ontworpen worden zijn zo mooi. Maar ook de lookbooks van de H&M en andere ketens vind ik erg interessant en inspirerend. Toen ik een e-mail kreeg van Superdry met de vraag of ik de persfoto’s van de Lente/zomer 2015 wilde ontvangen was ik ook gelijk enthousiast. Het merk Superdry ken ik wel, maar heb er zelf nog nooit iets gekocht. Ik was ontzettend nieuwsgierig naar de collectie en kreeg daarom de persfoto’s toegestuurd. Het zijn er ontzettend veel en ik deel ze graag met jullie. De collectie is voor volgend jaar lente/zomer, maar des te leuker om nu te zien toch?

lookbook Superdry

Follow on Bloglovin

Lookbook Superdry Lente/Zomer 2015

We hebben natuurlijk allemaal onze gedachte ingesteld op de herfst en aankomende winter qua kleding, maar niets is leuker om alvast inspiratie op te doen voor het volgende seizoen. In de modewereld zijn ze daar namelijk al weer heel druk mee geweest. Het Lookbook van Superdry zit boordevol leuke en mooie items. Je ziet veel donkerblauw, denim en shorts. Ik vind het jurkje op de afbeelding hierboven ontzettend tof. Ook het kleurgebruik is erg mooi. Daarnaast is de mannencollectie ook onwijs mooi. De korte broeken en zwembroek zien er heel goed uit. Maar ook de jassen zijn heel tof. De collectie bevat veel sportieve items zoals truien en vesten van joggingsstof. Trouwens die mannelijke modellen zijn ook niet verkeerd om naar te kijken toch?

Mijn favoriete outfit van de damescollectie is de foto waarbij het model een legergroen jack en shorts draagt. De kleurencombinatie met het oranje/koraalkleurige van de sjaal en de tas vind ik heel zomers en vrolijk ogen. Ook de details op de shorts vind ik super tof. En de bikini’s zijn ook allemaal erg leuk.

Superdry

Over Superdry

Superdry is een spannend modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Ze worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Doordat het merk zich zo onderscheidt, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht en behoren internationale beroemdheden tot zijn volgelingen.

Superdry heeft over de hele wereld een aanzienlijke en groeiende aanwezigheid, en is werkzaam op 515 Superdry locaties in 46 landen. Er zijn 139 zelfstandige winkels in het Verenigd Koninkrijk en Europa, 208 franchise- en geautoriseerde winkels buiten het Verenigd Koninkrijk (behalve één), en 168 Superdry-afdelingen.

Superdry.nl biedt veilige verkoop aan ruim 100 landen over de hele wereld via 21 internationale websites. De bezorgingsbelofte van Superdry is een van de beste in de markt, met een geweldige klantenservice en een probleemloos retourbeleid. [Superdry]

Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry Superdry

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Denise 10 oktober 2014

  Mooie collectie!

 • Reageer Maaike 10 oktober 2014

  Ik hou van fashion shows! Ziet er goed uit! 🙂

 • Reageer Esther 10 oktober 2014

  Superdry is een ontzettend leuk merk, alleen af en toe en beetje aan de dure kant helaas…

 • Reageer Svenja 10 oktober 2014

  Echt heerlijk inderdaad om naar die catwalk foto’s te kijken, super om nieuwe inspiratie op te doen en te zwijmelen bij de mooiste items <3

 • Reageer Anna 10 oktober 2014

  Ik ken het merk wel, maar ik heb er nog nooit wat van gekocht. Simpelweg niet mijn stijl!

 • Reageer femketje 10 oktober 2014

  er zitten leuke items tussen :3

 • Reageer Daphne 10 oktober 2014

  Fijne collectie, dat stippenjurkje vind ik supermooi!

 • Reageer Idwerd 10 oktober 2014

  Ik vind het een erg leuk merk! Heb nu al wat dingetjes gezien die ik volgend jaar zeker aan wil trekken,

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 11 oktober 2014

  Ik vind het een leuk merk, maar iets te sportief voor mezelf!

  X Sara

 • Reageer Anouk 11 oktober 2014

  Wat een toffe collectie! 🙂 xo

 • Reageer Anniek 12 oktober 2014

  Leuke collectie hebben ze! Vooral de bikini’s vind ik tof, al zal het nog wel even duren voordat ik een bikini ga dragen 😉 Qua kleding ben ik zelf iets minder van het sportieve, mijn stijl is meer classy & preppy. Maar tof artikel!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Houthakkersblouse Primark

  Vorige week dinsdag ging ik naar de persopening van de Primark in Arnhem en daarna maakte ik een serie outfitfoto's....

  Close