Lifestyle: Babette servies

3 oktober 2014 | Geplaatst in Uncategorized

Uitzet sparen, dat is iets wat ik al heel wat jaren gedaan heb. Handdoeken, theedoeken, Tupperware, servies, bestekset en pannenset. Ik heb het allemaal al. Ik heb veel voor mijn verjaardag gekregen, gespaard met punten van Douwe Egberts en gekocht met cadeaubonnen. Heel fijn als je weet dat je gewoon al veel compleet hebt als je het huis uit gaat. Omdat ik momenteel actief op zoek naar een woning, leek het me leuk om mijn servies met jullie te delen!

Babette servies

Follow on Bloglovin

Babette servies

Al heel lang geleden had ik besloten dat ik naast een basic servies (ik heb het vierkante witte servies van de Xenos), ook servies wilde met een leuke opdruk. Heel vaak kwam ik het servies van Babette tegen bij de V&D en ik werd er zo vrolijk van! Ik besloot dat dat het servies was wat ik wilde. En inmiddels een paar jaar later heb ik een enorm uitgebreide ‘stash’.

Babette Harms servies Babette Harms servies

Tijdens mijn studie aan de kunstacademie verkocht ik zelf beschilderde T-shirts. De tekeningen uit mijn kindertijd dienden ter inspiratie: “Liefebees”, “Koei”, “Farke”, “Sjiraf”, “Weps”, “Pinkwin” en vele andere beestjes met hun “fout” gespelde naam. Het was een leuke tijd; met een waslijntje vol T-shirts verkopen op festivals. Heel spannend want straatverkoop was niet altijd toegestaan. Als de controleurs naderden was het snel inpakken en wegwezen. Met een eigen marktkraampje in Utrecht was dat later een stuk beter geregeld.

Ik kijk graag naar kindertekeningen. Kinderen zijn niet bang zijn om iets fout te doen. Volwassenen hebben vaak geleerd dat de lucht blauw en het gras groen is. Een kind daarentegen heeft nog geen vaste stramienen voor het afbeelden van de wereld, alles kan!

Kindertekeningen zijn mijn onuitputtelijke inspiratiebron. [Babette Harms]

Babette Harms servies Babette Harms servies

Douwe Egberts

Bij Douwe Egberts kon je sparen voor het ontbijtservies van Babette en dat heb ik een aantal jaar geleden dan ook gedaan. Ik kreeg super veel DE punten die op verpakkingen van koffie, Senseo pads en Pickwick thee zitten. Hiermee ben ik wel een paar keer bij de Douwe Egberts in Arnhem geweest en kwam ik met tassen vol servies weer naar buiten. Helaas hebben ze het Babette servies nu niet meer en gaat het punten sparen binnenkort over naar de Blokker.

Babette Harms servies Babette Harms servies

V&D

Ook bij de V&D verkochten ze servies van Babette. Ik heb daar heel veel grote dinerborden gekocht. Ze verkochten daar het servies met de bloemetjes. Het Babette servies van de Douwe Egberts is echt met de kindertekeningen: ‘Liefebees’, ‘Koei’, ‘Foogel’ etc. En dit is ook heel vrolijk en op dezelfde manier getekend. Ik weet niet meer precies wat er verder nog bij de V&D vandaan komt. Ik heb ook veel gekregen.

Babette Harms servies Babette Harms servies

Woonexpress

Vorig jaar kreeg ik een berichtje van mijn nicht dat het Babette servies met heel veel korting verkocht werd bij de Woonexpress. Mijn nicht nam al wat gebaksbordjes voor me mee en ik ben later met mijn ouders nog een keer langs gegaan. Ik kocht super veel gebaksbordjes, ontbijtborden, pannenonderzetters, schalen en servetten. Helaas zit er op veel bordjes nog zo’n kortingssticker, die ik er niet af krijg. Dus dat moet nog even een keer weken in heet water.

Babette Harms servies Babette Harms servies

Ik vind het servies met de dieren zooooo schattig! Ik word er zo vrolijk van. Hoe leuk als je je ontbijt nuttigt op bovenstaande bordjes. En je yoghurt met muesli uit de te toffe schaaltjes. Ik denk dat ik wel redelijk veel al heb. Wel zou ik nog wat theezakjes onderzetters willen. Daar heb ik er nu nog maar twee van. Wel moet ik even kijken waar ze het nog verkopen, want de V&D, Woonexpress en Douwe Egberts hebben het dus volgens mij niet meer. In ieder geval zie ik het online niet meer staan. Maar dit is dus waar ik van ga eten en uit ga drinken als ik op mezelf woon!

Babette Harms servies Babette Harms servies Babette Harms servies

Wat heb jij voor een servies?

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Svenja 3 oktober 2014

  Aaaaaah wat een onwijs schattige servies zeg! Ik word er helemaal vrolijk van hihi.

 • Reageer Mirne 3 oktober 2014

  Echt een heel erg leuk servies! Ik vind alleen die borden van de V&D minder tof, ik hou van gewoon rond. 😀

 • Reageer Cindy 3 oktober 2014

  Wat een leuk en vooral vrolijk servies. Ik heb ooit eens een startersset bij Blokker gehaald, mijn vriend heeft servies van Ikea en ik heb nog wat borden van Blond Amsterdam. Het is dus een beetje een zooitje haha. Maar dit is erg leuk!

 • Reageer Manon 3 oktober 2014

  Aah wat een super schattige servies!

 • Reageer Malou 3 oktober 2014

  Wat ontzettend schattig!

 • Reageer Jorien 3 oktober 2014

  Echt een super cute servies! Ben benieuwd of je binnenkort een leuk plekje voor jezelf kan vinden!

 • Reageer Madeleine 3 oktober 2014

  Superleuk servies 🙂 Ik word hier zo blij van! Ik zou dit ook zo kopen..

 • Reageer Mariëlle 3 oktober 2014

  Aah echt super leuk!!

 • Reageer evelien 3 oktober 2014

  aaah babette servies is zo leuk! Ik heb er een agenda van gehad, vind die tekeningetjes zo schattig. 🙂

  Liefs Evelien

 • Reageer Anouk 3 oktober 2014

  Wat een leuk en vrolijk servies zeg! Ik vind de tekeningetjes zo schattig 🙂 xo

 • Reageer bymarlayne 3 oktober 2014

  Dat servies is echt cute!

 • Reageer Petra 3 oktober 2014

  echt schattig, wij hebben een bijeengeraapt servies, een keer in de zoveel jaar koop ik er weer eens een, en na verloop van tijd sneuvelen er toch weer dingen en helaas is het meestal dan niet meer te krijgen, dus hoppa, koop maar een paar borden enz..

 • Reageer Marielle 6 oktober 2014

  Ohh zulk leuk servies inderdaad! Het is dat ik eigenlijk al teveel kopjes heb (ik blijf maar stippen mokken kopen, mijn zwakke punt), maar deze zouden ook altijd bij mij in de kast mogen staan 😉

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Primark Arnhem 30 september 2014

  Een shoplog, naar aanleiding van mijn bezoek aan de persopening van de Primark in Arnhem, kon natuurlijk niet achterwege blijven....

  Close