Event: Opening Primark Arnhem

1 oktober 2014 | Geplaatst in Event, Fashion

Gisteren was het dan eindelijk zover! De Primark Arnhem werd geopend. Het heeft ontzettend lang geduurd voordat het voormalige filiaal van de Bijenkorf was omgebouwd, maar op 30 september om 11:00 uur is hij dan open gegaan voor publiek. Ik mocht net zoals vorige week aanwezig zijn bij de persopening en ik neem jullie weer mee door middel van een verslag, het persbericht en natuurlijk de foto’s. Het was een drukke ochtend waarin ik werd geïnterviewd voor Omroep Gelderland, ik ben op de radio te horen geweest en gisteren te zien op TV. Heel bijzonder natuurlijk. Samen met mijn nicht heb ik dit prachtige filiaal van de Primark bekeken. Kijk je mee?

Primark Arnhem

Follow on Bloglovin

Informatie Primark Arnhem

Gisteren heeft Primark in Arnhem haar tiende Nederlandse winkel geopend. Het filiaal aan de Ketelstraat 45 opende om 11 uur de deuren voor het publiek. Primark Arnhem is de grootste winkel van het Ierse modebedrijf in Nederland.

Primark Arnhem heeft een oppervlakte van ruim 5.600 vierkante meter, ingericht met de laatste mode. De twee verdiepingen tellende winkel heeft een uitgebreid aanbod aan mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast beschikt de nieuwe winkel over een afdeling met trendy interieurartikelen.

Burgemeester Kaiser over de komst van  Primark naar Arnhem: “Primark heeft bewezen een echte publiekstrekker te zijn voor binnensteden. We zijn dan ook erg blij met dit nieuwe filiaal in Arnhem, dat ook nog eens de grootste is van Nederland. Daarnaast zorgt Primark voor veel werkgelegenheid in Arnhem. Er gaan maar liefst 396 mensen aan de slag.”

Een woordvoerder van Primark: “We zijn trots op onze nieuwste winkel in deze ‘fashion stad’. Arnhem is een prachtige stad waar je fashion op allerlei manieren ziet terugkomen. We denken dat we een mooie aanvulling zijn op het winkelaanbod voor aantrekkelijke prijzen.”

Primark Arnhem is de 281ste winkel van het modebedrijf. In Nederland heeft Primark ook al vestigingen in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer, Eindhoven, Nijmegen, Enschede en de vorige week geopende winkel in Venlo. Primark opent voor het einde van 2014 ook nog winkels in Rotterdam Zuidplein en Den Haag.

Primark Arnhem Primark Arnhem Primark Arnhem Primark Arnhem

Persopening

Ja gisteren, dinsdag 30 september was het dan eindelijk zover. De Primark Arnhem werd geopend, na 9 maanden verbouwen. Het Bijenkorf filiaal ging begin dit jaar dicht en het wachten was op het openen van het tiende filiaal in Nederland alweer. Ik ging dit keer samen met mijn nicht naar de persopening, waarvoor ik was uitgenodigd. We besloten met de trein te gaan, zodat we de auto niet ergens hoefde te parkeren. We waren rond 8:45 uur al bij de Primark, waar ook al een aantal andere genodigden stonden te wachten. Na geïnterviewd en gefilmd te zijn door Omroep Gelderland en gebabbeld te hebben met Mandy, mochten we om 9:15 uur de Primark binnen.

Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem

Na weer een heerlijk ontbijtje hebben mijn nicht en ik de begane grond van de Primark Arnhem verkend en foto’s gemaakt. De oppervlakte van de etages is echt enorm. Twee verdiepingen lijkt misschien weinig, maar er is ontzettend veel keuze in kleding, accessoires, schoenen, beauty en home artikelen. Beneden vind je de vrouwenkleding, accessoires, tassen, sjaals en beauty. Op de eerste etage de schoenen, mannen- en kinderkleding en home accessoires. Tussen het ontbijt en de toespraak werd ik nog live geïnterviewd voor op de radio van Omroep Gelderland. Na de toespraak en het filmpje werden we weer in groepen door de winkel rondgeleid. Dit keer was Tom, de manager van Primark Luik onze gids. Hij deed het in het Engels, maar wel erg leuk! Daarna was het tijd om onze giftcard te spenderen.

Het was eer een ontzettend leuke ochtend in een prachtig filiaal van de Primark. Het leuke aan dit filiaal vind ik ook de vele spiegels die in de winkel hangen met daarop allerlei leuke teksten. Deze zul je ook terug zien op de foto’s. Ik denk zeker dat het een aanwinst is voor de stad. Ik vond Arnhem al leuk om te winkelen, maar nu is het natuurlijk nog leuker. Be prepared voor een heleboel foto’s!

Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem

Primark in Arnhem

Hier werd ik geïnterviewd door Omroep Gelderland.

Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem

Primark in Arnhem

Tom, de manager van Primark Luik. Wat een leuke vent!

Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem IMG_6653 IMG_6656 IMG_6659 IMG_6660 IMG_6662 IMG_6664 IMG_6665 IMG_6668 Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem

Primark in Arnhem

Baal een klein beetje dat ik deze laarzen weer uit mijn mandje heb gegooid. Hopelijk hebben ze ze bij de Primark in Essen ook 11 oktober.

Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem Primark in Arnhem

Mocht je het leuk vinden, in onderstaande nieuwsuitzending van Omroep Gelderland ben ik te zien.

Vorige post Volgende post

29 reacties

 • Reageer Svenja 1 oktober 2014

  De nieuwe winkel ziet er heel erg mooi uit!

 • Reageer Denise 1 oktober 2014

  Wat leuk dat je weer aanwezig was, de winkel ziet er mooi uit!

 • Reageer Esther 1 oktober 2014

  De winkel ziet er prachtig uit, lijkt me een hele ervaring daarbij aanwezig te mogen zijn!

 • Reageer Joyce 1 oktober 2014

  Wat leuk dat je bent geïnterviewd, echt tof! Het was echt leuk gisteren he om bij de opening te mogen zijn! Grappig dat er dan zoveel andere bloggers daarbij mochten zijn die ik niet gezien heb haha!

  • Reageer GLAMOURMOES 1 oktober 2014

   Het was ook echt heel druk met pers. Dus kan me voorstellen dat je niet iedereen gezien hebt haha. Ik ook niet hoor 😉

 • Reageer manon 1 oktober 2014

  Ik vond dit echt de mooiste Primark die ik ooit gezien heb! 🙂

 • Reageer Céline 1 oktober 2014

  Ik vond het echt een hele mooie en ruime primark. Er was ontzettend veel leuks om uit te kiezen.
  Wat leuk dat je voor omroep gelderland bent geïnterviewd. Leuke ervaring 🙂

 • Reageer Daphne 1 oktober 2014

  Wat een fijn uitgebreid verslag, echt gaaf dat je hierbij aanwezig mocht zijn!

 • Reageer Joanne 1 oktober 2014

  Wat heb je leuke foto’s gemaakt! Ik kom veel dingen tegen die ik zelf niet eens heb gezien!

 • Reageer Manon 1 oktober 2014

  Leuk zeg dat je door omroep gld bent geïnterviewd je hebt er een mooi verslag van gemaakt en ik vond het leuk je te ontmoeten 🙂

 • Reageer Rowan - RebelliousyetRomantic 1 oktober 2014

  Leuk overzicht zeg! Ik werd zo blij van die warme pantoffels en sokjes! 🙂

  • Reageer GLAMOURMOES 1 oktober 2014

   Jaaa leuk zijn die hè. Ik heb die met Stampertje gekocht!

 • Reageer Sarah 1 oktober 2014

  Zag er een heel fijn event uit!

  Sarah x

 • Reageer Beautyjuf 1 oktober 2014

  Tof dat de Primark op deze plek is gekomen, maar ergens vind ik het wel jammer dat De Bijenkorf weg is. Wat een leuke sfeerimpressie geef je weer! Toffe foto’s 🙂

 • Reageer Maureen 1 oktober 2014

  Wauw wat leuk! Die pastel kleurige truien zien er mooi uit op de foto en wat leuk dat je bij de opening mocht zijn.

 • Reageer Bertine 1 oktober 2014

  Leuk dat je even op tv was!

 • Reageer Liese 1 oktober 2014

  Zoveel leuks! Moet echt heerlijk zijn om te shoppen in een opgeruimde, lege primark, haha 🙂

 • Reageer Malou 1 oktober 2014

  Leuk om te zien, het ziet eruit als een hele fijne Primark 🙂

 • Reageer Annelie 1 oktober 2014

  Super leuk dat je naar de opening bent geweest! Lijkt me zo tof om in een net geopende winkel te winkelen, zo heerlijk rustig en opgeruimd nog. Leuk verslagje!

 • Reageer Anouk 1 oktober 2014

  De winkel ziet er super mooi uit! Leuk dat je daarbij was!

 • Reageer Roxanne 1 oktober 2014

  Een lege Primark blijft raar, haha. Ik vind die streepjes peplum echt heel leuk. Tof verslag, en leuk dat je erbij mocht zijn!

 • Reageer femketje 1 oktober 2014

  omg ik moet daar echt eens naartoe 😀

 • Reageer Mariëlle 1 oktober 2014

  Super leuk dat je er bij was, wat zie ik gave items hangen zeg! En leuk dat je in de uitzending te zien bent hihi 🙂

 • Reageer Cindy 1 oktober 2014

  Wat leuk zeg! Het ziet er weer hartstikke goed uit!

 • Reageer Claudia 1 oktober 2014

  De foto’s zijn leuk! Zo jammer dat we elkaar niet hebben gesproken.

 • Reageer Shoplog Primark Arnhem 30 september 2014 - GLAMOURMOES.nl 2 oktober 2014

  […] shoplog, naar aanleiding van mijn bezoek aan de persopening van de Primark in Arnhem, kon natuurlijk niet achterwege blijven. De vorige keer maakte ik weer […]

 • Reageer theladywb 2 oktober 2014

  Wow gave foto’s! Binnenkort ook maar eens heen. 🙂

 • Reageer Personal: GLAMOURMOES' WEEKLY #27 - GLAMOURMOES.nl 7 oktober 2014

  […] in Venlo was geopend, naar de opening van de Primark in Arnhem. Het verslag van die opening lees je hier en de shoplog bekijk je hier. ‘s Avonds ging ik na een week afwezigheid weer heerlijk sporten […]

 • Reageer Iris Venema 8 oktober 2014

  Wat fijn dat je zo veel foto’s erbij hebt gedaan! Super leuk om te zien,

  Liefs Iris

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #26

  GLAMOURMOES' WEEKLY #26 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close