Event: Persopening Primark Venlo

24 september 2014 | Geplaatst in Beauty, Event, Fashion

Gisteren was het tijd voor de persopening van de Primark Venlo. Ik had vrij geregeld op mijn werk dus samen met mijn moeder ging ik op pad. We vertrokken rond 7:10 uur met de auto richting Venlo. Het veel reuze mee met de drukte waardoor we al om half 9 in het centrum van Venlo stonden. We parkeerde de auto bij parkeergarage Maasboulevard en gingen vanaf daar op zoek naar een WC. Nou, niks was open, uiteindelijk konden we om 9 uur bij La Place even snel naar de WC en daarna liepen we terug naar de Primark aan de Oude Markt 30. In een mooi nieuw pand werd de negende Primark geopend.

Primark Venlo

Follow on Bloglovin

Primark Venlo

Gisteren heeft de eerste Primark winkel in Limburg haar deuren geopend. Om 11 uur ging de winkel aan de Oude Markt 30 in Venlo open voor het publiek. Deze winkel is de negende Primark winkel van Nederland.

Primark Venlo heeft een oppervlakte van ruim 3.500 vierkante meter, gevuld met de laatste mode. De winkel heeft een uitgebreid aanbod aan mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast beschikt de nieuwe winkel over een afdeling met trendy interieurartikelen.

Burgemeester Scholten is erg blij met de komst van Primark naar Venlo: “Primark is een echte publiekstrekker en een waardevolle aanvulling op het winkelaanbod in onze prachtige stad. Er komen 271 mensen te werken, dus Primark zorgt ook voor veel werkgelegenheid. Ik ben dan ook trots op deze aanwinst voor onze stad’.

Een woordvoerder van Primark: “We zijn trots op onze eerste winkel in de provincie Limburg. Venlo is een prachtige stad en de winkel heeft een geweldige ligging aan de Maasboulevard. We hebben geweldige reacties van de Nederlanders gehad sinds de opening van onze eerste Nederlandse winkel in december 2008 en we hopen dat dit zo blijft bij elke nieuwe winkel.”

Primark Venlo is de 280ste winkel van het modebedrijf. In Nederland heeft Primark ook al vestigingen in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer, Eindhoven, Nijmegen en Enschede. Primark opent voor het einde van 2014 ook winkels in Arnhem, Rotterdam Zuidplein en Den Haag.

primark.com/nl/primania
Facebook.com/PRIMARK
instagram.com/primark/
#PRIMARKVenlo

PrimarkVenlo

Ontbijt

De verzamelde pers werd om 9:15 uur binnengelaten in de Primark voor een exclusief kijkje in de winkel, voordat deze openging voor publiek. We werden verwelkomt met een heerlijk ontbijtje, nadat we ons hadden aangemeld. Ruime keuze uit broodjes, croissants, yoghurtjes, muffins en wat te drinken. Ik nam een croissant, yoghurt met muesli en een glas appelsap. Vervolgens ging ik vast de begane grond verkennen en foto’s maken.

PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo

Rondleiding

Na het ontbijt was het tijd voor een korte speech en twee filmpjes over de Primark. Daarna werden we in groepen verdeeld voor de rondleiding door de twee verdiepingen tellende Primark. Ik had net zoals de andere keren dat ik bij de Primark was een geel keycord en Hetty als ‘gids’. Ze vertelt altijd heel enthousiast en heeft binnen 10 minuten de ‘highlights’ van deze Primark laten zien. De begane grond is volledig gericht op vrouwen. Je vind er de kleding, beauty, tassen en accessoires. Op de eerste verdieping zit de heren-, kinder- en home afdeling, maar ook de lingerie, pyjama’s en schoenen. Women all over dus. Het is een heel ruim filiaal, met het nieuwe concept van de ‘denim-store’ (denim keuken) en mooie beauty afdeling. Ook de schoenen zijn volgens het nieuwe concept ‘tentoongesteld’. De collectie spreekt mij momenteel heel erg aan, maar toch heb ik me ingehouden met shoppen. Wel heb ik wat leuke items gescoord, die uiteraard nog in een shoplog te zien zijn. Voor nu de foto’s! Primark bedankt voor de giftcard.

PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo PrimarkVenlo

Vorige post Volgende post

43 reacties

 • Reageer Bethany - Betty Budget 24 september 2014

  Heh? Hebben wij elkaar nou helemaal niet gezien? Leuk artikel meis! Xx

  • Reageer GLAMOURMOES 24 september 2014

   Dank je. Ik heb je volgens mij wel gezien, maar elkaar niet gesproken.

 • Reageer Svenja 24 september 2014

  Super tof dat je bij de opening was. De winkel ziet er echt mooi uit!

 • Reageer Denise 24 september 2014

  Wat jammer dat ik je niet gezien heb. Leuke items hebbes ze he!

  • Reageer GLAMOURMOES 24 september 2014

   Ah ja, jammer inderdaad! Ben je dan wel in Arnhem bij de opening toevallig?

 • Reageer Dionne 24 september 2014

  Ziet er heel mooi uit! Baal echt dat ik er niet bij was..

 • Reageer Mariëlle 24 september 2014

  Nu wil ik echt weer naar de Primark haha!! Het ziet er zo gaaf uit, allemaal zo mooi en netjes!

 • Reageer Sanne 24 september 2014

  Zoo gaaf 🙂 Ik ben dol op de Primark.
  Nu er zo veel zijn zal het hopelijk ook wat rustiger worden.

 • Reageer Ellis 24 september 2014

  Zwijmel xD

 • Reageer Manon 24 september 2014

  Jammer dat ik moest werken gister, maar ik ga wel naar Arnhem en jij? Je hebt hele mooie en leuke foto’s gemaakt, die pyama is echt so cute!!! En die fluffy vest/jas wil ik ook!

  • Reageer GLAMOURMOES 24 september 2014

   Jep, Arnhem ben ik ook aanwezig. Dat is 15 min met de trein voor mij 😉

 • Reageer Malou 24 september 2014

  Het ziet eruit als een mooie Primark, echt leuk om te zien 🙂

 • Reageer Manon 24 september 2014

  Wauw wat heb je veel foto’s gemaakt heel leuk! Ik was er ook maar weet even niet zeker of ik je gezien heb 🙂 Heb in ieder geval veel leuks kunnen scoren!

  • Reageer GLAMOURMOES 24 september 2014

   Er waren zoveel bloggers dat ik het ook niet meer weet haha 😉

 • Reageer Jorien - JorLife.nl 24 september 2014

  Leeeeuuk!! Ziet er weer mooi uit allemaal! En dat toilettasje, love it! Ben benieuwd wat je allemaal hebt gekocht 🙂

 • Reageer Rachel Kromdijk 24 september 2014

  wauw ziet er goed uit en prachtige foto’s heb je gemaakt liefs

 • Reageer Maaike 24 september 2014

  Dat ontbijt ziet er altijd zo heeeeerlijk uit! En ik zie al een paar leuke nieuwe items die ik wil gaan scoren!

 • Reageer Mirne 24 september 2014

  Ontbijt ziet er heerlijk uit, en wat een hoop foto’s, bedankt! Wat heb jij gekocht?

  • Reageer GLAMOURMOES 24 september 2014

   De shoplog komt binnenkort online. Ik moet er nog even foto’s van maken. Heb in totaal € 75 uitgegeven haha.

 • Reageer Daphne 24 september 2014

  Wat een fijn verslagje! Echt heerlijk om in een lege winkel te shoppen lijkt mij

 • Reageer Suavementes 24 september 2014

  Zozo goed verzorgd zeg! En wat ziet alles er (nog) netjes uit!

 • Reageer Mandy 24 september 2014

  Helemaal leuk!! Je hebt weer super mooie foto’s gemaakt! Tot dinsdag :D.

 • Reageer Chloe Sterk 24 september 2014

  Leuke foto’s 🙂 Jammer dat ik niet kon! Ben je er bij in Arnhem? X

  • Reageer GLAMOURMOES 24 september 2014

   Jaa ben ook in Arnhem hihi!

 • Reageer Linda 24 september 2014

  Wat heb je toch weer onwijs mooie foto’s gemaakt Marloes! De opening ziet er mooi, goed verzorgd en feestelijk uit. Krijg gelijk zin om te shoppen en een dozijn aan fluffy vesten in te slaan <3 haha!

 • Reageer Jolet 24 september 2014

  Het ziet er daar echt heel erg leuk uit! Helaas is dat 3,5 uur voor mij reizen.. Ik ga binnenkort naar Rotterdam en daar naar de Primark, zie er zo erg naar uit!

 • Reageer Esther 24 september 2014

  Super vet dat je bij de opening mocht zijn! Mooie foto’s ….liefs!

 • Reageer Claudia 24 september 2014

  Wat heb je veel foto’s gemaakt! Het ziet er goed uit. Ik ben er dinsdag in Arnhem bij. Mag je trouwens iemand mee nemen? Ik zag dat bij de Primark in Enschede ook al..

  • Reageer GLAMOURMOES 24 september 2014

   Je mag iemand meenemen als je diegene hebt aangemeld. 🙂

   • Reageer Claudia 24 september 2014

    Ooh bedankt. Het stond er niet bij, dus ik ging er vanuit dat het niet mocht. Maar ik denk dat mijn zusje wel graag mee wil.

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 24 september 2014

  Dat zag er erg leuk uit zeg, wat een fijn en uitgebreid verslag!

  X Sara

 • Reageer Dascha 24 september 2014

  Aah te cool 😀 Ik wou dat ik erbij was!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Reageer melissa 24 september 2014

  Leuk dat je erbij kon zijn en wat een geweldig fotoverslag!

 • Reageer Marloes 25 september 2014

  Wat een leuk verslag. Ziet er tof uit allemaal!

 • Reageer Kim / Vintage & Beauty 25 september 2014

  Wat een leuk verslag heb je ervan gemaakt! Ziet eruit als een gave winkel!

 • Reageer Romy 25 september 2014

  Ik zie op zoveel blogs het geweldige assortiment van de Primark, whaah! Wanneer ik de kans krijg ga ik er eens langs, gauw in ieder geval want ik heb echt bepaalde dingen nodig! (mijn definitie van nodig is iets anders haha).

 • Reageer Valerie 25 september 2014

  super leuk om te zien!

 • Reageer Thebeautydelivery 25 september 2014

  Wat een ontzettend leuke dag lijkt mij zo! 🙂

 • Reageer Rebecca 25 september 2014

  Mede door de overheerlijke ontbijtjes lijkt het me al een keer super fijn en leuk om bij een opening te zijn van een Primark! Ik zie erg leuke dingen hangen tussen de foto’s die je gemaakt hebt.

 • Reageer Tanja 27 september 2014

  Hoi,

  Hoe wordt je uitgenodigd voor zo’n event van Primark?

 • Reageer Shoplog Primark Venlo 23 september 2014 - GLAMOURMOES.nl 28 september 2014

  […] woensdag konden jullie mijn verslag lezen over de persopening van de Primark Venlo waar ik aanwezig was. Uiteraard heb ik ook de winkel […]

 • Reageer Personal: GLAMOURMOES' WEEKLY #26 - GLAMOURMOES.nl 30 september 2014

  […] over. Ik ging op dinsdag naar de persopening van de Primark in Venlo. Het artikel hierover lees je hier. Woensdagavond ging ik naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor het concert van Lady Gaga. Ik lag […]

 • Reageer Event: Opening Primark Arnhem - GLAMOURMOES.nl 1 oktober 2014

  […] maar op 30 september om 11:00 uur is hij dan open gegaan voor publiek. Ik mocht net zoals vorige week aanwezig zijn bij de persopening en ik neem jullie weer mee door middel van een verslag, het […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #25

  GLAMOURMOES' WEEKLY #25 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn...

  Close