OOTD: Lace peplumtop

6 september 2014 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ja daar is hij dan mijn eerste outfitpost van september. Ik gaf eergisteren in het persoonlijke artikel over ‘my september goals’ al aan dat ik graag weer meer outfitfoto’s wilde maken. En ik dacht op mijn vrije dag: “Ik begin gelijk goed”. En dus ging ik de tuin in met mijn statief, camera en afstandsbediening en maakte een nieuwe OOTD. Vandaag staat de lace peplumtop die ik kocht bij de Primark opening in Enschede centraal. Het is een zwarte kanten top met een lange achterkant, die wat wijder uitloopt. Ik ben er echt fan van!

OOTD Lace peplumtop

Follow on Bloglovin

OOTD: Lace peplumtop

Ik was 19 augustus 2014 bij de opening van de Primark in Enschede. Tijdens de rondleiding spotte ik de top die ik in deze outfit draag al vrij snel. Ze hadden hem in vier verschillende kleuren, maar omdat we alweer richting de herfst en winter gaan, nam ik de zwarte variant. Aan de achterkant is het een peplummodel en valt de top ook langer dan aan de voorkant. Ik draag er een zwart hempje onder, omdat ik dat het mooiste vond. Verder heb ik een hele lichte jeans aan, ook van de Primark, ik rolde de broekspijpen twee keer om. Verder draag ik mijn zebra slip-ons die ik kocht op de Huissense dag.

Jeans – Primark / Top – Primark / Hempje – H&M / Horloge – Ernest / Ketting – Primark / Zebra slip-ons – Huissense dag

 photo IMG_5772.jpg

 photo IMG_5754.jpg

 photo IMG_5749.jpg

 photo IMG_5741.jpg

 photo IMG_5732.jpg

 photo IMG_5731.jpg

 photo IMG_5722.jpg

 photo IMG_5721.jpg

 photo IMG_5708.jpg

 photo IMG_5705.jpg

 photo IMG_5784.jpg

 photo IMG_5782.jpg

 photo IMG_5781.jpg

 photo IMG_5777.jpg

 photo IMG_5775.jpg

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Mirjam 6 september 2014

  Mooie foto’s! Ik vind je kanten top echt heel erg leuk!

 • Reageer Madeleine 6 september 2014

  Leuke outfit 🙂 liefde voor slip ons!

 • Reageer Beautyjuf 6 september 2014

  Wat een leuke kanten top! Je slip ons vind ik trouwens ook erg leuk.

 • Reageer Svenja 6 september 2014

  Kant en peplum zijn altijd goed! Liefde voor de combinatie van jouw outfit <3 Je schoentjes vind ik ook heel erg tof!

 • Reageer Sarah 6 september 2014

  Mooie foto’s en wat een leuk peplum topje!

  Sarah x

 • Reageer Manon 6 september 2014

  Leuke kanten peplum top!! Je hebt hem ook leuk gecombineerd met die broek en schoenen 🙂

 • Reageer Shanti 6 september 2014

  Wat een leuk top! Heel gaaf hoe hij aan de achterkant zo afloopt.

 • Reageer Mandy 6 september 2014

  Helemaal leuk! Vooral de Peplum top ;).

 • Reageer Denise 6 september 2014

  Wauw, looking good girl! 🙂

 • Reageer iiiThinkPink 6 september 2014

  Leuke outfit!

 • Reageer Anita 6 september 2014

  Echt een leuk zomers outfit! Je slip-ons met zebra print zijn zo onwijs leuk zeg! x

 • Reageer Malou 7 september 2014

  Echt heel leuk!

 • Reageer Marjolein 7 september 2014

  Leuke outfit, ik vind je top erg mooi! x

 • Reageer Tessa 7 september 2014

  Peplum tops staan altijd zo mooi! En die lichte broek erbij heb je leuk gecombineerd!
  Liefs, Tessa

 • Reageer Joyce 7 september 2014

  Gave outfit, die top is echt té leuk!

 • Reageer Marloes 7 september 2014

  Wat een mooie outfit! Staat je erg goed!

 • Reageer sepatuholig 8 september 2014

  Cute top, love how you style it here…
  http://sepatuholig.blogspot.com

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Cosmania Beautybox

  Ik heb zoals jullie weten een abonnement op de Beautybox. Tijdens de maand augustus werd er geen reguliere Beautybox verkocht,...

  Close