Beauty: Cosmania Beautybox

5 september 2014 | Geplaatst in Uncategorized

Ik heb zoals jullie weten een abonnement op de Beautybox. Tijdens de maand augustus werd er geen reguliere Beautybox verkocht, maar was er wel een gelimiteerde box in samenwerking met Cosmania. Ik was erg nieuwsgierig naar de box en bestelde daarom direct op de dag dat hij online kwam de Cosmania Beautybox.

Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s wordt maandelijks een verrassingsbox vol met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste innovaties op de markt. Een box die je echt niet mag missen. [Beautybox]

Iedere maand vind ik het weer een feestje om op zaterdag de Beautybox te ontvangen. Het uitpakken van de doos en de mooie zwarte box met inhoud die tevoorschijn komt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de producten die in de box zitten. Ook dit keer is het weer een mooie verzameling van vooral fullsize producten! Ben jij ook nieuwsgierig?

Cosmania Beautybox

Follow on Bloglovin

Cosmania Beautybox

Gefeliciteerd met je unieke, eenmalige Cosmania Beautybox! Deze maand geen Beautybox zoals je gewend bent maar eentje boordevol heerlijke beautyproducten van één van de leukste (web)winkels van Nederland. De founders van Cosmania zijn echte beauty experts en hebben de afgelopen jaren een fantastische verzameling beauty lekker aangelegd. Bij Cosmania vind je dan ook de mooiste producten van populaire buitenlandse merken. Als echte beautyliefhebber ben je nooit klaar met ontdekken, uittesten, vergelijken en proberen en daarom denken wij dat deze Beautybox echt iets voor jou is. Je vindt hierin een unieke samenstelling uit al het heerlijks dat Cosmania jou te bieden heeft. Wil je – net als heel Hollywood – weleens Mario Badescu producten proberen? Of je haar verwennen met wondermiddelstjes van John Masters? En heerlijk slapen met het natuurlijke en ultieme slaapmiddel van This Works? Dit, en nog veel meer schatten, hebben wij voor je geselecteerd om in alle rust uit te proberen.  Maar pas: liefde op het eerste gezicht en een directe verslaving liggen op de loer. Ook hier heeft Cosmania aan gedacht. In deze speciale Beautybox vind je naast te gekke producten namelijk ook een waardebon, waarmee jij je favoriete beauty producten met korting in de winkel kunt kopen. Geniet van deze unieke beauty-ervaring!

Cosmania BeautyboxCosmania Beautybox

1. Mario Badescu – Enzyme Revitalizing Mask (14 ml / € 7,50)

Mario Badescu, het Amerikaanse no-nonsense merk, heeft masker nieuws. Het Enzyme Revitalizing Mask met fruitzuren hydrateert en revitaliseert de doffe huid. Het resultaat: een frisse en stralende teint.

Jorien van JorLife is heel enthousiast over een crème van Mario, dus ook ik ben wel nieuwsgierig naar dit gezichtsmasker. Het klinkt goed, dus er komt zeker een review over op mijn blog.

Mario Badescu Enzyme Revitalizing Mask

2. Human+Kind – Hand+Elbow+Foot Cream (50 ml / € 8 full-size)

Dé unieke multi-tasker voor in je tas komt van het Ierse Human+Kind! De natuurlijke hand-, ellebogen- en voetencrème is een intensieve en luchtige hydraterende crème die snel door je huid wordt opgenomen en hem herstelt en beschermt. Let ook op de speciale actie van Human+Kind bij Cosmania!

Dit klinkt als een heel handig product. Ik gebruik handcrèmes eigenlijk te weinig, omdat het altijd zo lang duurt voordat ze ingetrokken zijn. Dan heb ik altijd alles onder de vettige crème zitten. Mijn telefoon, laptop, muis etc. Wie weet trekt deze wel heel snel in.

Human+Kind

3. John Masters Organics – Essential Travel Kit (4x 30 ml / € 18 full-size)

Een complete set van de vier essentiële bestsellers van het Amerikaanse John Masters Organics in een handige reisset. Voor de verzorging van haar en lichaam. All you need voor een weekendje weg.

Ik denk dat deze in mijn koffer mee gaat naar London. Superhandig tasje en de producten ruiken allemaal erg lekker. Vooral de Bood Orange & Vanilla Body Milk is heerlijk. Die ga ik testen!

John Masters Travel Kit

4. Inglot – Lipstick Berry Collection (10 ml / € 12 full-size)

Een super primeur van het Poolse make-up merk Inglot in deze box! Deze lipsticks van de Berry Collection zijn namelijk pas vanaf september verkrijgbaar. Ze zijn vochtinbrengend en beschermend, houden lang en zijn vrij van parabenen.

Ik denk dat ik deze kleur niet zelf ga dragen. Op zich een erg mooie kleur, maar te donker naar mijn idee. Ik heb een lichte huid en lichte haren, waardoor de kleur wel heel erg van mijn lippen af knalt. Wie weet kan ik iemand anders er blij mee maken!

Inglot Berry Collection

5. Korres – Shower Gel (40 ml / € 4,50)

De fijne showergel van het Griekse Korres gebruik je als snelle powersplash, heerlijke ontspanning of als subtiel geurende oppepper. Zacht en romig, ideaal voor dagelijks gebruik. Pas op voor verslaving!

Ik heb uiteraard geroken aan de showergel. De geur is inderdaad zacht en romig met een vleugje zoet. Lijkt me ook een heerlijk product!

IMG_5685

6. This Works – Deep Sleep Pillow Spray (5 ml /  € 3)

De Deep Sleep Pillow Spray van het Britse This Works is het best verkochte, natuurlijke ‘slaapmiddel’. De Deep Sleep Pillow Spray zit boodevol essentiële oliën en is het beste beauty-slaap-geheim dat er is! Sweet dreams!

Oeh dit product maakt me erg nieuwsgierig! Ik heb wel eens vaker gelezen over pillow sprays, maar nog nooit zelf geprobeerd. Wie weet slaap ik daardoor nog wel veel lekkerder!

IMG_5684

7. Cowshed – Lippy Cow Natural Lip balm (12 ml / € 8 full-size)

Zoenen en gezoend worden is nog leuker met de natuurlijk voedende lippenbalsem van het Engelse Cowshed! De Lippy Cow verzacht en kalmeert de lippen waardoor ze zacht en soepel worden en blijven.

Hoe leuk is deze verpakking! Ik heb de ingrediëntenlijst bekeken en dat ziet er erg goed uit! Wie weet de oplossing voor mijn droge lippen. Gaat ook zeker getest worden!

IMG_5682

Ik ben ontzettend blij dat ik deze Limited Editon Cosmania Beautybox heb besteld. Het zijn mooie en gevarieerde producten. Ze ruiken lekker en bevatten veel natuurlijke ingrediënten. Naar het masker van Mario Badescu ben ik ontzettend nieuwsgierig. Veel gehoord en gelezen over het merk, maar nog nooit zelf wat van geprobeerd. De lipstick ziet er prachtig uit, maar de kleur past denk ik niet bij mij. Ik ga proberen de producten allemaal te testen. Zodra ik dat gedaan heb, komen er uiteraard reviews op mijn blog.

Wat vind jij van deze box?

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Oum Feerozah 5 september 2014

  Wat een geweldige producten!

 • Reageer Fashion Maniacs 5 september 2014

  Jaloers! Wat een mooie producten!

 • Reageer Denise 5 september 2014

  Mooie box inderdaad! Wat jammer dat je de lipstick zelf niet kunt dragen, Inglot is een mooi merk!

 • Reageer Manon 5 september 2014

  Ik vond de box ook echt super leuk, ben zo blij dat ik hem extra heb besteld!

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 5 september 2014

  Mooie producten, vooral de John Masters Organic travel set en de Inglot lipstick!

  X Sara

 • Reageer Svenja 5 september 2014

  Wat een onwijs mooie inhoud. Ik ben erg benieuwd naar de lipstick, ziet er uit als een mooi en gewaagd kleurtje!

 • Reageer Mandy 5 september 2014

  Wat een goed gevulde box! Ik had even niks meer met boxen aangezien ze vaak tegenvallen maar deze is echt leuk! Ik snap wel dat je de lipstick te donker vind, maar misschien moet je het gewoon proberen. Het is echt een mooie kleur.

 • Reageer Daphne 5 september 2014

  Wat en fijne inhoud! De lipstick ziet er mooi uit, maar jammer dat je ‘m niet bij je vind passen!

 • Reageer Rowan - RebelliousyetRomantic 5 september 2014

  Ik vind de lipstick geweldig, maar kan me voorstellen dat het een heftige kleur is. Die handcrème lijkt me ook fijn! Liefs, Rowan

 • Reageer Marion 5 september 2014

  Hele mooie box. Ben heel benieuwd naar die pillow spray!

 • Reageer Joyce 5 september 2014

  Ik vind de inhoud écht super leuk!

 • Reageer Petra 5 september 2014

  Ik ben ondertussen zo nieuwsgierig geworden dat ik toch ook maar eens mijzelf ga orienteren om zo een abbo op een box te nemen….het zijn wel elke keer verrassingen om te openen…

 • Reageer Laura - Sunlight Dream 5 september 2014

  Erg leuke box! Helaas heb ik het geld nu niet, maar ik wel zeker me eens aanmelden voor zo’n box

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 5 september 2014

  Ooh, wat een leuke producten! Toen ik de box wilde bestellen, was hij al uitverkocht. Had geen mailtje ontvangen. Ik baal nog steeds…

 • Reageer Rachella 5 september 2014

  Wat een super leuke box!

 • Reageer Stéphanie 5 september 2014

  Wow, wat een diverse inhoud! Ook bijna precies mijn ding.

 • Reageer Review: Mario Badescu Enzyme Revitalizing mask - GLAMOURMOES.nl 20 september 2014

  […] de Beautybox van augustus, de speciale editie in samenwerking met Cosmania, zat een product van Mario Badescu. […]

 • Reageer Beauty: Beautybox september 2014 - GLAMOURMOES.nl 5 oktober 2014

  […] heb zoals jullie weten een abonnement op de Beautybox. Na de gelimiteerde editie in samenwerking met Cosmania in augustus, is het nu weer tijd voor de reguliere Beautybox van […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: My september goals

  Vandaag weer eens een artikel met een wat meer persoonlijk tintje, naast mijn wekelijkse diary's. We hebben allemaal zo onze...

  Close