Review: Katy Perry Royal Revolution

3 september 2014 | Geplaatst in Beauty, Review

Katy Perry kennen we natuurlijk allemaal van haar hits als ‘Hot ‘n Cold’, ‘Dark Horse’ en ‘Firework’, maar inmiddels heeft ze ook een succesvol parfum; Killer Queen. Inmiddels is er een lichtere versie (de paarse) van Killer Queen op de markt. Nu heeft Katy Perry een nieuw parfum uitgebracht, dat vanaf september 2014 te koop is in Nederland; Katy Perry Royal Revolution. Het is de opvolger van Killer Queen. Daar waar Killer Queen veel rood heeft is Royal Revolution qua verpakking meer een ‘ijskoningin’. Ik vond Killer Queen niet bij me passen qua geur, maar ik ben helemaal verliefd op deze nieuwe geur. Ik heb hem voor jullie getest en review de geur vandaag!

Katy Perry Royal Revolution

Follow on Bloglovin

Katy Perry Royal Revolution

‘The scent of victory’. Dat is wat achterop de verpakking van Katy Perry Royal Revolution staat. Katy Perry Royal Revolution overtuigt met een opstandig en verleidelijke karakter. De geur van koninklijke rebellie! Voorbij zijn de feestelijke audiënties en decadente balnachten. Ik was geen fan van Killer Queen de voorloper van Royal Revolution, maar na het lezen van verschillende blogartikelen van onder andere Vera Camilla, Cynthia en Charlotte was ik erg nieuwsgierig naar dit parfum. Toen ik afgelopen zaterdag bij de DM Drogerie was in Duitsland, kon ik het niet weerstaan om Royal Revolution in mijn mandje te ‘gooien’.

 photo IMG_5628copy.jpg

 photo IMG_5622copy.jpg

Verpakking

Hoe tof is deze verpakking. Katy Perry’s Royal Revolution wordt geleverd in een mooie doos met een blauw groene kleur met een beetje glim. Als je de doos in het licht houdt zie je wat kleur verschillen. De doos is bedrukt met zilveren barokprint, daar ben ik sowieso gek op. Op de zijkanten staat een grote roze ‘R’, die je altijd in de oude handgeschreven boeken gecalligrafeerd zag staan. Lekker koninklijk doet deze verpakking zeker aan. Met de roze details, goud en zilver in combinatie met het blauw/groene. Ik vind het prachtig, koninklijk en vrouwelijk! Ik ben wel een beetje verliefd op de verpakking.

Killer Queen Royal Revolution

Flacon

De flacon heeft dezelfde vorm als het eerste ‘Killer Queen’ parfum. De vorm van een geslepen diamant. De kleur is ijzig blauw en heeft een ombre effect. Aan de punt is de flacon heel licht van kleur en hoe breder het flesje wordt, hoe donkerder het blauw. Geweldig! Ik ben verliefd op mooie parfum flacons en deze mag er zeker wezen. De dop is donkergrijs en in de vorm van een kroon. Dit is uiteraard heel toepasselijk bij de naam van het parfum. In de dop staat aan de ene kant ‘Katy Perry’, aan de andere kant ‘Killer Queen’. Ik heb de 30 ml versie van het parfum.

De verpakking en de flacon zien er gewoon prachtig uit. Een lust voor het oog. Vorstelijk, ijzig en zeker royal!

 photo IMG_5619copy-1.jpg

 photo IMG_5635copy.jpg

Geur

De geur van Katy Perry Royal Revolution heeft de volgende geurnoten:

Topnoten: Roze freesia, granaatappel
Hartnoten: Sandelhout, oranjebloesem en jasmijnblaadjes
Basisnoten:  Zwarte doorn, vanille orchidee

Hmmm ik ben echt gek op de geur van dit parfum van Katy Perry. Het begint heerlijk zoet door de granaatappel, maar je ruikt ook wel het bloemige van de freesia. Het is een zoete geur die best lang blijft hangen. Ik vind het wel fijn om hem af en toe bij te sprayen. Zodat ik hem zelf ook nog ruik. Op het einde ruik je nog een vleugje vanille. Ik vind Royal Revolution een heerlijk parfum, zeker een aanvulling voor mijn al uitgebreide parfumstash. Ik draag hem nu iedere dag en ik zou je zeker aanraden, om eens te ruiken aan deze vorstelijke geur van Katy Perry.

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Denise 3 september 2014

  Wat een prachtige flacon! Ik ben super benieuwd naar de geur, ik ken ‘m nog niet!

 • Reageer Eline 3 september 2014

  Ik ben wel erg nieuwsgierig geworden naar de geur, de flacon is in ieder geval super 😉

 • Reageer Manon 3 september 2014

  Wat een mooie flacon zeg!!! En ik ben erg benieuwd naar de geur.

 • Reageer Jolet 3 september 2014

  Ik heb de rode variant, die is echt heerlijk!

 • Reageer Annelie 3 september 2014

  Ben benieuwd naar de geur! De flacon ziet er mooi uit! 🙂

 • Reageer melissa 3 september 2014

  Ik ben benieuwd naar deze geur, de flacon spreekt mij persoonlijk iets minder aan!

 • Reageer Laura - Sunlight Dream 3 september 2014

  Wat is de falcon toch mooi! Ik ben heel erg benieuwd hoe deze ruikt, hopelijk krijg ik ergens een tester ervan 🙂

 • Reageer Mandy 3 september 2014

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben nu wel erg benieuwd naar de geur.

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 3 september 2014

  Ik moet hem ook echt eens gaan proberen denk ik!

  X Sara

 • Reageer Marloes 3 september 2014

  Ziet er goed uit zeg. Ik ben erg benieuwd naar de geur. Hoor er veel positieve verhalen over.

 • Reageer Rebecca 3 september 2014

  Ik wist niet eens dat er een nieuw luchtje van Katy Perry was.
  De flacon is wat je zegt echt heel erg mooi en ben heel benieuwd naar de geur ^^

 • Reageer Cindy 3 september 2014

  Het ziet er ontzettend leuk uit, ik ben heel benieuwd naar de geur!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #22

  GLAMOURMOES' WEEKLY #22 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn...

  Close