Swatches: Sinful Colors Island Coral

30 augustus 2014 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

Al een tijdje was ik nieuwsgierig naar het vrij ‘nieuwe’ nagellakmerk Sinful Colors. Nieuw in de zin van, het wordt nog niet zo lang verkocht in Nederland bij de Kruidvat. Een paar weken geleden kon ik de verleiding niet weerstaan en kocht ik een lakje van dit merk. Vandaag laat ik jullie de swatches zien en geef ik mijn mening.

Sinful Colors is een merk dat verkocht wordt bij de Kruidvat. Na het lezen van verschillende reviews en het zien van swatches, was ik zo nieuwsgierig dat ik er een kocht. Ik kocht de kleur Island Coral voor € 1,99. Een mooie kleur en ik ben er heel tevreden over.

 Sinful Colors

Follow on Bloglovin

Sinful Colors Island Coral

De lakjes van Sinful Colors zijn bij beautybloggers inmiddels wel bekend. Ik heb verschillende reviews en swatches gezien. De lakjes worden onder andere verkocht bij de Kruidvat. Een tijdje geleden heb ik eens rondgesnuffeld in het schap en koos uit de vele verschillende kleuren een mooi koraalkleurtje! Wat ik vind van de verpakking, het kwastje en de houdbaarheid? Dat lees je in deze review.

Sinful Island Coral

Verpakking

Waarschijnlijk zullen velen van jullie hetzelfde denken over het nagellakpotje. Ja, hij lijkt verdacht veel op de China Glaze nagellak. Net zoals de MUA nagellak op die van Essie lijkt. Ik vind het een mooie potje. Een bol potje en een zwarte dop, die lekker in je hand ligt. Verder staat er in het zwart Sinful Colors Professional op gedrukt. Geen poespas.

Kwastje

Sinful heeft smalle kwastjes die niet afgerond zijn. Hoewel ik de voorkeur heb voor de wat bredere, afgerondere kwastjes, vind ik dit kwastje niet heel vervelend. Ik heb er uiteindelijk mijn nagels prima mee gelakt. Alle haartjes zijn even lang, waardoor je prima gelijkmatig kunt lakken.

Sinful Island Coral

Sinful Island Coral

Swatches/resultaat

Ik kan je alvast vertellen dat ik echt heel enthousiast ben over deze nagellak. De kleur, maar ook de houdbaarheid verbazen me echt. Maar laat ik eerst de substantie van de nagellak bespreken. Die is namelijk wel wat dun, zoals je ook op de foto hierboven kunt zien. Hier moet je wel rekening mee houden bij het lakken. Verder heb ik daar geen moeite mee. Ik veeg het overgrote gedeelte weer af aan de hals van het potje.

Op onderstaande foto heb ik de nagellak geswatcht afgelopen zondag. Ik bracht twee laagjes aan. Ik vind de dekking dan helemaal perfect. Je kunt de lak heel gemakkelijk aanbrengen en verdelen. Hij lakt niet streperig. Het opdrogen duurt voor mijn gevoel altijd wel lang en dat heb ik dan ook niet bijgehouden. Ik ben vooral te spreken over de kleur en de houdbaarheid.

Sinful Island Coral

De kleur is perfect, een mooi fris en zomers koraalroze/oranje kleurtje. Ik had van Catrice ‘Take me to Coral Island’, maar ik vind deze kleur nog mooier. Nu ze hebben voorspelt dat we nog een mooie nazomer krijgen ga ik dit lakje zeker nog vaker op mijn nagels dragen. De houdbaarheid heeft me echt verbaasd. Ik heb meestal na een dag al de beschadigingen op mijn nagels, maar deze nagellak is zeker 3 à 4 dagen mooi blijven zitten. De vijfde dag begon de nagellak wat te chippen. Als ik er nog een topcoat over heen had gelakt, was hij nog wel wat langer mooi gebleven.

Sinful Island Coral

Deze Island Coral van Sinful Colors is een echte budgettopper. Verkrijgbaar bij Kruidvat, 15 ml voor € 1,99.

 

Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer Denise 30 augustus 2014

  Prachtige kleur inderdaad, ziet er heel mooi uit!

 • Reageer Daphne 30 augustus 2014

  Heel mooi kleurtje <3

 • Reageer Anouk 30 augustus 2014

  Wauw wat een super mooi kleurtje!

 • Reageer Jorien - JorLife.nl 30 augustus 2014

  Leuk kleurtje! Ben wel fan van koraalkleurtjes op mijn nagels 🙂

 • Reageer femketje 30 augustus 2014

  oeh die is pretty 😀

 • Reageer Linda 30 augustus 2014

  Ik vind het een heel erg moio kleurtje!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 30 augustus 2014

  Wauw, wat een mooi lakje!

 • Reageer Kelly 30 augustus 2014

  Wat een prachtig kleurtje is dit!

 • Reageer Marleen 30 augustus 2014

  Heel leuk kleurtje! Ik heb laatst ook een mooie koraalkleur van dit merk gekocht. XX

 • Reageer Mariëlle 30 augustus 2014

  Ik vind dit zo’n leuk kleurtje <3

 • Reageer Bianca 30 augustus 2014

  Wat een leuk kleurtje!

 • Reageer Sarah 31 augustus 2014

  Heel mooi kleurtje!

  Sarah x

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 31 augustus 2014

  Heel mooi koraalkleurtje! Heerlijk zomers!

  X Sara

 • Reageer Claudia 31 augustus 2014

  Wauw hij lakt echt prachtig. En die kleur, wauwie

 • Reageer Petra 31 augustus 2014

  Ik heb al vaker zulke fijne dingen over dit merk gehoord en nu zie ik weer zo een mooie kleur….

 • Reageer Evelien 1 september 2014

  Wauw, mooi kleurtje. Ik zag ze staan bij het Kruidvat, maar had geen idee welke kleur ik mee moest nemen. Deze is in ieder geval erg mooi.

 • Reageer Jana 2 september 2014

  Zo een mooi zomers kleurtje!!

 • Reageer Nicole 3 september 2014

  Echt zo een mooie kleur!

 • Reageer Shoplog Kruidvat & Hema september 2014 - GLAMOURMOES.nl 8 oktober 2014

  […] een 1+1 gratis actie was. Omdat ik over mijn eerste lakje van Sinful Colors al zo enthousiast was (review) besloot ik om twee nieuwe kleurtjes mee te nemen. Ik ging voor 105 Midnight Blue en 982 Be Happy. […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  BISSA schoenenkasten IKEA

  Schoenen. Ik heb er echt ontzettend veel. Het opbergen van deze schoenen vond ik nogal een gedoe. Ik had twee...

  Close