Fashion: Esprit top, drie outfits

27 augustus 2014 | Geplaatst in Fashion

€ – Kleding, ik ben er gek op. Welke vrouw niet zul je denken? Ik ben best snel uitgekeken op kleding. Als ik het gekocht heb, wil ik het liefst alles de volgende dag aantrekken. Na een paar maanden blijft het onaangeroerd in mijn kast liggen. Soms kom ik het dan na een tijdje weer tegen en draag ik het weer veel. Maar goh, wie heeft dat niet.

Al langere tijd zit het in mijn hoofd om outfitfoto’s te maken met één item dat steeds in iedere outfit hetzelfde is, maar anders gecombineerd. Dit wil ik zeker nog een keer doen, maar nu doe ik het op een andere manier. Ik heb een shirtje van Esprit gekozen en dit gecombineerd met andere items uit de webshop. Ik ga jullie drie verschillende outfits laten zien met dit shirtje. Enjoy en be inspired!

 Esprit

 

Follow on Bloglovin

Esprit top, drie outfits

Ik koos op de website van Esprit een top met korte mouwen uit. Het is een beetje een losvallend top en het is te koop in drie verschillende kleuren. Ik vind het een erg leuke top, niet helemaal basic door het zakje op de voorkant. Ik ben de laatste tijd sowieso veel meer van de losvallende tops die ik nochalant aan de voorkant in mijn broek kan dragen. Ook is hij erg leuk op een rokje. Je kunt de top op veel verschillende manieren dragen. Drie verschillende outfits heb ik zelf samengesteld.

Esprit outfit 1

Esprit, outfit 1

In deze outfit heb ik gekozen voor de witte versie van de top. Toen ik het rokje zag, was ik gelijk verkocht. Ik vind het printje en de kleurencombinatie erg leuk. De witte top kun je er in dragen of er overheen. De kleuren uit het rokje laat ik terugkomen in de pumps en dit leuke suède tasje. Het spijkerjack vond ik ontzettend leuk in deze wassing en maakt de outfit net weer wat meer casual. De finishing touch is dit mooie horloge met vlinders en een lange ketting met een zwart wit medaillon eraan.

Esprit outfit 2

Esprit, outfit 2

Ook bij de tweede outfit heb ik gekozen voor de witte variant van de losvallende top. Ik denk dat dit meer een outfit is die geschikt is voor bijvoorbeeld een festival. Ik vond de shorts qua kleur en model erg leuk. En dan het vest, wow, wat een ontzettend gaaf vest vind ik dat! De print, het model en de stof. Super tof! Om wat kleur toe te voegen aan de outfit koos ik voor een mintkleurige grote tas, waar je lekker veel in kwijt kan. Stoere boots eronder, een mooi zilveren horloge en een zwarte ketting maken het af. Ik zou deze outfit zeker dragen! Uiteraard kan je bij deze outfit gaan voor een lekker opvallende lipstick zoals bijvoorbeeld deze roze van Essence of de Hema.

Esprit outfit 3

Esprit, outfit 3

Bij de derde outfit heb ik gekozen voor de prachtige blauwe variant van de top. Ik vind deze kleur echt super mooi en het geeft deze outfit net dat beetje meer. Ik koos voor een mooie licht grijze skinny jeans. Op de top kun je het stoere bikerjack dragen! Ik ben gek op dit soort jasjes, maar vaak zijn ze wel aan de prijzige kant. Om de outfit nog wat meer kleur te geven koos ik voor een mooie sjaal met lichte en blauwe details. Voor de vrouwelijke touch heb ik deze zwarte pumps gekozen. Ook hier weer een mooi zilver horloge en drie armbandjes om te outfit af te maken.

De broek zou ik ook heel leuk kunnen combineren met mijn bloemetjes peplumtop die ik kocht bij de H&M tijdens mijn vakantie. Je vind dat artikel hier.

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Denise 27 augustus 2014

  Super outfits heb je samen gesteld, heel leuk! Outfit 2 zou ik zo kunnen dragen!

 • Reageer Anna 27 augustus 2014

  Wat een leuke outfits, vooral de derde!

 • Reageer Sarah 27 augustus 2014

  Leuke outfits, nummer 2 is mijn favoriet!

  Sarah x

 • Reageer Manon 27 augustus 2014

  Outfit drie vind ik echt heel erg leuk

 • Reageer Jorien 27 augustus 2014

  Stuk voor stuk leuke outfits! Ik kan stiekem niet kiezen! Maar als het toch moet ga ik voor outfit numero 2 🙂 Zullen we samen een keer outfitfoto’s gaan maken anders? Lijkt me leuk!

 • Reageer Daphne 27 augustus 2014

  Superleuke outfits!

 • Reageer Linda 27 augustus 2014

  De laatste outfit die je hebt samengesteld vind ik erg tof!

 • Reageer Malou 27 augustus 2014

  Wat een leuke items!

 • Reageer Valerie 27 augustus 2014

  Wat een leuke outfits! Vooral de eerste 🙂

 • Reageer Fleur 27 augustus 2014

  Leuk artikel! Ik vind vooral het zwart met witte tasje erg leuk!

 • Reageer De Dotties 27 augustus 2014

  De tweede outfit combinatie vind ik heel leuk!

 • Reageer Jessie 28 augustus 2014

  Heel erg leuk gecombineerd allemaal, en heel handig dat je alle prijzen erbij hebt vernoemd! Hmmmm mijn favoriete outfit is toch wel nummer 2. Ik vind dat alle kleuren daarvan erg leuk bij elkaar passen!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #21

  GLAMOURMOES' WEEKLY #21 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn...

  Close