New in: Ebay bestelling #2

16 juli 2014 | Geplaatst in Beauty, New in, Shoplog

Ebay bestelling #2 – Vrij kort nadat ik mijn eerste Ebay bestelling sinds lange tijd binnen had, plaatste ik weer een aantal nieuwe bestellingen. Inmiddels heb ik alle bestelde items ontvangen, die ik graag met jullie deel. Ik ben heel blij met de items. Het zijn drie kettingen, een horloge en twee make up kwasten. Ben je benieuwd bij welke verkoper ik mijn items heb besteld? Klik dan op ‘Read more’.

Ebay bestelling #2

Follow on Bloglovin

Ebay bestelling #2

Ebay is echt een shopping paradijs op aarde. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt wel verkocht via Ebay. Sinds een tijdje ben ik helemaal fan van statement kettingen en ik heb er ook inmiddels al heel wat verzameld. Iedere keer ben ik weer op zoek naar nieuwe exemplaren. Daarom heb ik via Ebay drie nieuwe kettingen besteld. Ook ontving ik het horloge dat ik al in het mintgroen had, mijn vorige bestelling kun je hier bekijken. Ik bestelde nog een armbandhouder, die ik nu niet gefotografeerd heb en twee ‘fake’ Real Techniques kwasten, gewoon om te testen.

Statement kettingen

Bij deze verkoper bestelde ik dus drie prachtige statement kettingen. Via deze store had ik al eerder wat besteld en ik was erg blij met de ketting en het horloge. Toen ik de kettingen zag, kon ik bijna niet kiezen welke ik moest bestellen. Volgens mij heb ik voor deze kettingen samen een bedrag van $ 10 betaald. Dit komt neer op zo’n € 8. Helaas staat alleen de blauwe ketting nog maar in de store. Hier is de directe link.

Ebay bestelling #2 Ebay bestelling #2

Blauwe ketting

Deze ketting heb ik al in het mintgroen, maar vind de blauwe kleur ook prachtig. Hij is mooi afgewerkt en niet heel zwaar om je nek. Ik kan hem prachtig combineren met een blauwe top, of gewoon bij een wit of zwarte top. Je kunt deze ketting nog bestellen voor $ 3.

Ebay bestelling #2 Ebay bestelling #2

Gouden ketting met rood en groen

Deze ketting vind ik ook prachtig door de kleuren combinatie. Ik denk dat deze mooi staat bij een spijkerblouse. Ook bij een crème kleurig shirtje of iets met een zelfde groene of rode tint. Deze ketting is zeer licht en je kunt de lengte nog redelijk bepalen met de sluiting. Deze ketting wordt helaas niet meer verkocht bij de verkoper. Wel heb ik een aantal hele mooie kettingen gezien bij deze verkoper. Ook een aanrader.

Ebay bestelling #2 Ebay bestelling #2

Gouden ketting met zilver en zwart

Als laatste deze wat grovere gouden ketting met zwarte en zilveren stenen. Het is een wat grotere ketting, maar daarom zeker niet minder mooi. Makkelijk te combineren. Hij is wel wat zwaarder, dus misschien beter geschikt voor alleen ‘s avonds naar een feestje. Helaas dus niet meer te koop.

Horloge

Ik had tegelijk met mijn mintkleurige ‘Geneva’ horloge ook een roze variant besteld, maar deze kwam veel later binnen dan de andere. Daarom zal ik hem nu aan jullie laten zien. Het horloge bestelde ik hier. Ik betaalde er nog geen € 2 voor. Het klokje van dit horloge loopt gelukkig wel. Die van de mintkleurige doet het helaas niet.

Ebay bestelling #2 Ebay bestelling #2

Make up kwasten

Als laatste bestelde ik ‘look a like’ Real Techniques make up kwasten. Gewoon om ze uit te proberen. Ik kreeg ze na 2 weken binnen in bubbeltjes plastic. Het zijn mooie stevige kwasten die je heel gemakkelijk recht op kunt zetten, door de platte onderkant. Ik heb ze nog niet getest, maar dat ga ik zeker binnenkort doen. Ik bestelde ze via deze verkoper voor $ 2,53. Het zijn nummer 1053 en 1052.

Ebay bestelling #2 Ebay bestelling #2

Vorige post Volgende post

30 reacties

 • Reageer Mirjam 16 juli 2014

  Oh wat een mooie kettingen heb je besteld!

 • Reageer Marlissa 16 juli 2014

  Leuk horloge voor de zomer!

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 16 juli 2014

  Ik vind al je kettingen echt supermooi!

  X Sara

 • Reageer Michaela 16 juli 2014

  Wauw, mooie items heb je besteld! 🙂

 • Reageer Petra 16 juli 2014

  Wowwww de zwarte ketting, die vind ik echt super……

 • Reageer Tessabd 16 juli 2014

  voor goedkope kettingen moet je blijkbaar echt op Ebay zijn, leuk 🙂

 • Reageer Mariëlle 16 juli 2014

  Ooh Ebay is zo leuk he! Ik heb toevallig gisteren online gezet wat ik in juni binnenkreeg!

 • Reageer Svenja 16 juli 2014

  Wauw, prachtige statement kettingen heb je gekocht, vind ze heel erg tof. Het roze horloge is ook erg leuk, zelf heb ik die in het mintgroen en wit 🙂

 • Reageer Sarah 16 juli 2014

  Heel mooie statement kettingen, vooral die blauwe vind ik zo mooi!

  Sarah x

 • Reageer Gaia 16 juli 2014

  Ik ben echt verliefd op dat horloge, wauw!

 • Reageer alexa 16 juli 2014

  wat een leuke aankopen!

 • Reageer Manon 16 juli 2014

  Allemaal leuk !! Die blauwt statement ketting vind ik geweldig !

 • Reageer Laura A 16 juli 2014

  Leuke kettingen! Vooral die laatste.

  xx

 • Reageer beautyinsideandoutNL 16 juli 2014

  Leuke aankoopjes gedaan, vooral de kettingen;)

 • Reageer ryanne 16 juli 2014

  leuke aankopen heb je gedaan, ik vind de kettingen erg mooi en wat goedkoop!

 • Reageer The Beauty Suitcase 16 juli 2014

  Prachtige statement necklace zeg die blauwe!

 • Reageer Bertine 16 juli 2014

  die make-up kwasten lijken mij erg fijn! en wat een mooie statement kettingen heb je weer uitgekozen

 • Reageer Cindy 16 juli 2014

  Wat een leuke kettingen. Ik ben iemand die nog nooit van zijn leven op Ebay heeft gesurfd… Terwijl mijn broer er echt alles vandaan plukt. En jij ook, leuke aankopen!

 • Reageer Charlotte 16 juli 2014

  Hele leuke aankoopjes, vooral dat horloge: echt schatiig
  x

 • Reageer Sam @ Frills & Thrills 16 juli 2014

  That pink watch is the cutest and love these stunning necklaces.

 • Reageer Dionne 16 juli 2014

  Leuke aankopen!

 • Reageer iiiThinkPink 16 juli 2014

  Leuke spulletjes heb je besteld!

 • Reageer Ceetje 16 juli 2014

  Die kwasten wil ik ook nog graag bestellen.

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 16 juli 2014

  Mooie aankoopjes! I love eBay!

 • Reageer Maaike 17 juli 2014

  Liefde voor die eerste ketting! <3

 • Reageer Mattania 18 juli 2014

  Prachtige kettingen! Ik heb die kwasten ook besteld! Moet ze alleen nog gaan proberen. Ben benieuwd of ze echt goed werken

 • Reageer Teddy 18 juli 2014

  Wauw de kettingen zijn echt geweldig

 • Reageer Astrid 18 juli 2014

  Ik ben dol op Ebay, heb er echt al heel veel besteld, vooral juwelen 🙂

 • Reageer Esra 18 juli 2014

  Leuke dingetjes heb je besteld! X

 • Reageer Mariëlle 6 augustus 2014

  Ik heb nog nooit wat via Ebay besteld. Ik vind het lastig hoe je dat precies moet doen. Ik weet heus wel dat ‘hoe’ je moet bestellen, maar het is vaak heel goed zoeken naar goeie koper en goeie prijs. Als iemand tips kan geven hoe ik het beste kan zoeken en zo…graag!

  Heb jij/jullie ook wel eens wat via Light in the Box/Mini in the Box besteld?

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #15

  GLAMOURMOES'WEEKLY #15 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung...

  Sluiten