Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #15

15 juli 2014 | Geplaatst in Personal

GLAMOURMOES’WEEKLY #15 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S4. Het was een week waarin ik veel te veel lekkere dingen at. Op woensdagavond met een grote groep voetbal heb gekeken en met een deel van die groep hebben we ons zondag goed vermaakt op de Linge.

GLAMOURMOES’ WEEKLY #15 duurde van 8 juli tot en m 14  juli 2014.  Het WK is voorbij, ik kan weer op tijd gaan slapen en er is niet meer iedere avond voetbal op tv. Ik kijk nu al uit naar het nieuwe seizoen van de Eredivsie. Ik had een werkweek van 26 uur, ging met mijn ouders op vrijdagavond de stad in en ik heb voor het eerst ‘gesupt’. Kijk je mee?

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Follow on Bloglovin

GLAMOURMOES’ WEEKLY #15

Ik heb een heerlijke week gehad, veel leuke dingen gedaan. Bestellingen binnen gekregen, lekker gegeten (veel ongezond) en genoten van de zon. Uiteraard heb ik op woensdag en zaterdag het Nederlands Elftal aangemoedigd. Deze week is de laatst werkweek en daarna heb ik drie weken vakantie! Heerlijk, ik kijk er naar uit. Ik blijf lekker in Nederland, maar ik heb wel leuke dingen in het vooruitzicht. Ik liet foto’s afdrukken voor mijn oma en ook voor mezelf, mijn moeder en tante. Verder heb ik afgelopen zondag echt een geweldige en gezellige dag gehad met kanoën en suppen (stand up paddle) en veel gelachen. Zie de foto’s.

GLAMOURMOES

We beginnen de week weer met een ontbijtje. Dit keer de Energymix van Qaker met verse frambozen.

GLAMOURMOES

Dit was het resultaat van regen en zand, na Nederland – Costa Rica. Hier kwam ik pas achter toen ik mijn auto bij licht zag.

GLAMOURMOES

Het lekkerste toetje ‘Joghurt mit der Ecke’ en fruit!

GLAMOURMOES

Rare tekst in de Kruidvatfolder. De slippers werden blijkbaar per stuk verkocht? 😛

GLAMOURMOES

Nani mocht het pak met vanille yoghurt uitlikken. Dit zag er wel komisch uit.

Nederland - Argentinië

Mijn Bavaria jurkje ging aan voor de wedstrijd van Nederland tegen Argentinië.

GLAMOURMOES

Ik deed een Beesie bij Nani aan de halsband.

GLAMOURMOES

Foto’s laten afdrukken, onder andere deze van mijn beste maatje en ik tijdens Groots met een zachte G.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Mooie lucht, nadat het eigenlijk heel dreigend eruit zag. Uiteindelijk rommelde het alleen een beetje.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

De lieve Nani weer <3.

Robijn Zwitsal

Als het in de aanbieding is… Robijn wasverzachter en geurbuiltjes met Zwitsal geur. 2+1 gratis bij de AH.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

We scoorden op vrijdagavond ook nog even een lekkere oranjetompouce! Ik ben hier echt gek op!

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Tosti ham-kaas als lunch op zaterdag! Had ik al lange tijd niet meer gehad.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Geef Nani een lege keukenrol en ze vermaakt zich.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Mijn schoentjes van de Primark heb ik regelmatig aan met dit weer.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Ik bracht een bezoekje aan de DM Drogerie in Duitsland.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Ik nam voor Nani koekjes mee…

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

En voor Cocu ook snoepjes.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Aan het einde van de middag bakte ik een gezond bananenbrood met een recept van Lekker en Simpel. Erg geslaagd, hij was helemaal op na de picknick op zondag.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Mijn nieuwe sportschoenen voor het boksen en de sportschool.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Hmmm salade met gebakken aardappels en pangasius filet!

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Ik ging oefeningen doen met de yogabal, maar Nani kwam ook even buurten.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Nederland – Brazilië. We wonnen met 3-0 en werden daarmee derde op het WK!

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Nani was uitgeteld en ging op de mat bij de achterdeur liggen.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Chillen in de zon na het suppen. Ik had mijn ING handdoek meegenomen.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Lekker picknicken! Echt genieten!

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

‘s Avonds thuis dronk ik een glas water met citroen!

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Nani wilde graag op mijn bed liggen blijkbaar haha.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Heel veel spullen op mijn bed. Onder andere die voor de winactie, die gisteren online kwam. Hier kun je meedoen.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Mijn ontbijt op maandagochtend. Er moest weer gewerkt worden.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Bestelling van Body & Fitshop kwam binnen.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Lunchen op het werk.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Hele donkere foto van woensdagavond.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Hmmm geroosterd brood met hagelslag. Dat had ik lang niet meer gehad.

GLAMOURMOES' WEEKLY #15

Kusje van Nani haha.

Foto’s dagje suppen en kanoën

Als je een keer een leuke activiteit wil doen met een groep vrienden, dan kan ik je Suppen en kanoën echt aanraden. Ik dacht in het begin dat ik nooit op zo’n supboard zou kunnen blijven staan, maar ik ben er niet een keer afgevallen! Wel heb ik een beetje spierpijn in mijn rug. Heen hadden we namelijk de wind in onze rug, maar terug wind tegen. Als je niet je peddel gebruikte, dan ging je gewoon net zo hard weer achteruit. Na 2 uur op het water gingen we heerlijk picknicken. Iedereen had iets lekkers gemaakt of gekocht!

Lingevaart Kano- en Fietsverhuur Lingevaart Kano- en Fietsverhuur Lingevaart Kano- en Fietsverhuur Lingevaart Kano- en Fietsverhuur Lingevaart Kano- en Fietsverhuur

 

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Kirsten 15 juli 2014

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Dat suppen ziet er echt wel leuk uit om eens met vrienden te doen!

 • Reageer Svenja 15 juli 2014

  Picknicken is zo fijn! En bananenbrood is inderdaad verslavend lekker. Als ik er eentje maak is die vaak binnen twee dagen al op. Wat leuk dat je ging subben, heb het zelf nog nooit gedaan, maar ziet er gaaf uit!

 • Reageer Florentine 15 juli 2014

  Altijd zó leuk om jouw WEEKLY’s te zien! Hele leuke en vrolijke foto’s! X Liefs

 • Reageer BeautyinsideandoutNL 15 juli 2014

  Leuk overzicht! Dat suppen wil ik ook nog een keer proberen.

 • Reageer Marloes 15 juli 2014

  Leuke diary zeg, en dat suppen lijkt me zo gaaf om te doen, hihi!

 • Reageer Mademoiselle Sophistiqué 15 juli 2014

  dat bavaria jurkje is echt supermooi! staat je heel goed en inderdaad ook nog eens heel geschikt voor het wk 😀 dat heeft jullie ploeg trouwens mooi gedaan!

 • Reageer Cindy 15 juli 2014

  Wat een leuke foto’s, suppen lijkt me tof, mijn broer doet het regelmatig! Maar volgens mij val ik al gelijk in het water haha

  • Reageer GLAMOURMOES 15 juli 2014

   Haha dat dacht ik ook, maar dat is niet gebeurd.

 • Reageer Daphne 15 juli 2014

  Superleuke en gezellige foto’s!

 • Reageer Sylvana 15 juli 2014

  Leuk om te zien! Die oranjetompouce ziet er heeeerlijk uit!

 • Reageer Manon 15 juli 2014

  Super leuke foto’s om te zien!!

 • Reageer Madeleine 15 juli 2014

  Geweldig, een slipper per stuk bij kruidvat :p wat heb je weer veel en vrolijke foto’s 🙂 en wat leuk dat je bij dm bent geweest! Woon je er dichtbij in de buurt? Zou dat ook wek willen. Veel, leuk en veeeeeeeeel goedkoper 🙂 Leuke oefening trouwens bij de muur. Heb ik ook vd week gedaan in de sportschool met gewichtjes, m’n benen burnde gewoon! Fijne nieuwe week! 🙂

 • Reageer Gaia 16 juli 2014

  het kanoën ziet er heel gezellig uit!

 • Reageer Maaike 17 juli 2014

  Ruikt die Robijn zwitsal echt zoveel naar zwitsal of valt het mee?

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Winactie: Groot zomerpakket

  Het is zomer! Als ik het artikel schrijf schijnt de zon door mijn dakraam en voelt het aangenaam warm. Vandaag...

  Sluiten