Review: Dove Pistache Magnolia Body Lotion

9 juli 2014 | Geplaatst in Uncategorized

Een tijdje geleden schreef ik een review over de Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia badschuim. De review van de badschuim kun je hier lezen. Vandaag review ik de body lotion uit dezelfde lijn. Deze is overigens wel gewoon te koop in Nederland, in tegenstelling tot de badschuim. Wel kan ik je alvast vertellen dat het bijna € 5 in prijs scheelt als je de body lotion in Duitsland koopt. Dat ik fan ben van deze lijn was al duidelijk, maar ben ik ook zo enthousiast over de body lotion?

Een bodylotion die de huid niet alleen verwent, maar ook verzorgt. Dove Purely Pampering bevat het DeepCare Complex™, een unieke combinatie van huideigen nutriënten en essentiële olie, die de huid diep voedt. De rijke lotion met pistache verzacht je huid. Door de frisse geur van magnolia leef je weer op. Jezelf verzorgen heeft nog nooit zo goed gevoeld. 

Dove Pistache Magnolia

Follow on Bloglovin

Product informatie

Merk: Dove
Product: Purely Pampering Pistache & Magnolia Body Lotion
Overig: Purely Pampering Pistache & Magnolia badschuim
Prijs: € 7,11 (Etos), € 5,99 (Jumbo), € 2,75 (DM Drogerie)

Pistache Magnolia

Verpakking

De flessen van Dove zijn altijd mooi wit! Op de voorkant een sticker met het welbekende logo van Dove, een afbeelding van de hoofdingrediënten en een korte beschrijving van het product. De flessen bevatten 400 ml, dus dat is een behoorlijke hoeveelheid, waar je wel even mee kunt doen.  Aan de linkerkant heeft de fles een iets andere vorm, waardoor je hem wat makkelijker kan vasthouden. Het is wel een grote fles, waardoor het soms met gladde handen, wat lastig is om vast te houden. Verder vind ik het kleurgebruik erg mooi. Het past bij de ingrediënten van de Body Lotion. Ja ik vind de flessen body lotion van Dove eigenlijk altijd wel mooi strak. Niet te veel poespas, gewoon duidelijk en lekker wit. Hier houd ik ook wel weer van. Het is trouwens ook een stevige plastic fles die absoluut niet snel kapot zal vallen op de tegels van de badkamer. Ook de klikdop is lekker stevig.

Dove Pistache & Magnolia Body Lotion

Product

Dove body lotions zijn over het algemeen heerlijk van structuur. Ook deze Pistache Magnolia Body Lotion heeft een hele fijne textuur. Op onderstaande foto zie je de body lotion als je hem uit de fles knijpt, lekker stevig en dik. Op de tweede foto hieronder zie je de body lotion als ik hem heb uitgesmeerd. Ik ben gek op lekkere dikke body lotions en – butters, dus deze is ook helemaal goed!  En dan uiteraard ook nog de geur, deze is net zo lekker als die van de badschuim. Ik ben echt helemaal verzot op deze geur, je blijft er aan ruiken. Het is een warme, maar zoete geur. Het bloemige van de magnolia in combinatie met de pistache is super! Het is moeilijk te omschrijven, maar gewoon zo lekker, dat je zeker even moet ruiken als je in een supermarkt of drogisterij bent. Je kunt de body lotion heel makkelijk uitsmeren en verdelen over je huid. Eigenlijk heb je niet zo veel nodig, maar ik gebruik bij body lotions altijd een royale hoeveelheid, gewoon omdat het zo fijn is.

Dove Pistache & Magnolia Body Lotion Dove Pistache & Magnolia Body Lotion

Ingrediënten

Hieronder zie je de ingrediëntenlijst van de Dove Purely Pampering Pistache Magnolia Body Lotion in. Er zitten siliconen in, maar daar heb ik geen problemen mee. Ook de pistache en magnolia extracten staan vrij hoog op de lijst. Parfum staat heel laag op de lijst.

Ingrediënten Dove Pistache Magnolia

Ervaring

Dat ik te spreken ben over deze verzorgende Purely Pampering lijn van Dove lijkt me wel duidelijk. Dit is namelijk de tweede positieve review van een product uit deze lijn en ik ben gewoon een groot fan. Vooral de geur is echt goddelijk. Ik kan er gewoon de hele tijd aan ruiken en genieten. Echt een verwenmomentje als je naast de badschuim ook de body lotion gebruikt. Het is een heerlijk verzorgende lotion voor alle huidtypes. Ik heb best een droge huid, maar hij wordt echt gevoed door de Pistache Magnolia Body Lotion. Het duurt wat langer voordat hij is ingetrokken, omdat de substantie ook wat dikker is, maar daar heb ik geen moeite mee. Het enige nadeel is misschien dat je flink moet schudden om de lotion uit de fles te krijgen, maar ach, als dat het enige is?!

 

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Svenja 9 juli 2014

  Hmmm de body lotion ziet er lekker dik en romig uit. Daar wordt mijn huidje meestal heel erg blij van. Lijkt me echt een fijn product!

 • Reageer Marloes 9 juli 2014

  Dit product lijkt me heerlijk zeg! Lekker bodylotions van Dove!

 • Reageer Beautyjuf 9 juli 2014

  Wat een heerlijke positieve review! Ongelooflijk dat het prijsverschil zo groot is wanneer je deze in Duitsland koopt. De geur lijkt me heerlijk! Dat ‘ie wat minder snel intrekt, heb ik ook geen moeite mee.

 • Reageer Manon 9 juli 2014

  Deze wil ik graag nog proberen, lijkt me zo fijn!

 • Reageer Oum Feerozah 9 juli 2014

  Een fijne lotion. Ik ben gek op producten van Dove

 • Reageer Kelly 9 juli 2014

  Lijkt mij erg fijn! De producten van Dove bevallen mij over het algemeen erg goed. 🙂

 • Reageer Annelie 9 juli 2014

  Hij lijkt me erg lekker ruiken, Dove heeft altijd heerlijke bodylotions! 🙂

 • Reageer Mandy 9 juli 2014

  De geur lijkt me echt super lekker! Dat het bedrag zoveel scheelt met in Duitsland.

 • Reageer Bertine 9 juli 2014

  ik vind deze lijn geweldig. deze nieuwe geur lijkt me ook lekker

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 9 juli 2014

  Ik hou echt van Dove, altijd fijne producten!

 • Reageer iiiThinkPink 9 juli 2014

  Lijkt me een fijne lotion!

 • Reageer Sara 9 juli 2014

  Oh hemeltje, alleen door de verpakking wil ik hem al 🙂 Ik wil hem ook, hij lijkt me super fijn 🙂

  Liefs.

 • Reageer Joyce 10 juli 2014

  Hij lijkt me super lekker!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #14

  GLAMOURMOES'WEEKLY #14 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung...

  Close