Fashion: Primark najaarscollectie 2014

3 juli 2014 | Geplaatst in Fashion

Primark najaarscollectie – Reis dit seizoen met ons mee naar het grote onbekende. Van Scandinavische eenvoud tot Slavische folklore, van typische jaren ‘60 silhouetten tot de herkenbare rechte lijnen van de mod revival uit de jaren ’80. Dit najaar draait alles om het kleden voor avontuur, zowel voor casual als voor chique outfits. Nieuwsgierig?

De Primark is mijn favoriete winkel om eens flink los te gaan en voor weinig geld veel items voor mijn kledingkast aan te schaffen. Ik ga heel graag een dagje shoppen bij een van de filialen. Met name die in Eindhoven en Essen heb ik al vaak een bezoekje gebracht. Als er een persbericht binnenkomt van de Primark, dan ben ik altijd benieuwd wat er binnenkort in de winkels komt te hangen. Je moet er eigenlijk nu nog niet aan denken, maar de Primark heeft de najaarscollectie 2014 gisteren gepubliceerd.

Primark Najaarscollectie 2014
Follow on Bloglovin

Primark najaarscollectie 2014

Onze reis begint met een trans-Atlantische combinatie van retro klassiekers met de School’s Out collectie die is beïnvloed door de Engelse én de Amerikaanse college look.

Via de Garden Army collectie die met camouflageprint jasjes, baggy cargopants en grove enkellaarsjes is geïnspireerd op het buitenleven reizen we verder.

Slavomania voelt door de onverwachte combinaties van textuur met folklore print en street-style gecombineerd met boho-luxe stoffen als een trip door de Europese binnenlanden. De Northern Lights collectie vormt een prachtige tegenhanger, geïnspireerd door juist het Scandinavische minimalisme.

Verhalen uit de stad worden door het gebruik van prints en industriële invloeden verteld in de Urban Renewal collectie. Daarentegen biedt de Retrovision trend verfijning en luxe waarbij mooie winterse pastelkleuren en dierenprints worden gecombineerd.

Waan je in een andere tijd, een ander land of een andere wereld. Neem het onontdekte pad. Het avontuur wacht op je!

Primark Primark Primark Primark Primark Primark Primark Primark Primark Primark Primark Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014 Primark Najaarscollectie 2014

De Primark heeft altijd prachtige lookbooks. Ook deze najaarscollectie heeft weer prachtige foto’s. Ik vind er hele mooie items in zitten met leuke printjes. Ook de fake fur en wollige roze jas vind ik heel mooi. Ik ben erg benieuwd wat ik er binnenkort van in de winkel kan spotten.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Sarah 3 juli 2014

  Ooh ziet er een leuke collectie uit, die fake fur jasjes en die lange roze zijn zo mooi!

  Sarah x

 • Reageer Nicky 3 juli 2014

  Niet echt overdonderd maar ziet er leuk uit.

 • Reageer Svenja 3 juli 2014

  Hele mooie collectie. Vooral de laatste jas vind ik prachtig <3

 • Reageer Manon 3 juli 2014

  Leuke collectie , de sieraden zien er ook goed uit

 • Reageer Cindy 3 juli 2014

  Ik moet er inderdaad nog niet aan denken, maar ik denk dat ik wel weer een keer naar Eindhoven af rij voor de nieuwe collectie, mooi met dat bordeaurood en die herfsttinten. Ook wel weer fijn (maar eerst hopen op een hele lange warme zomer!)

 • Reageer saskia 3 juli 2014

  Het fluffy vest vind ik er erg leuk uitzien en de jurkjes ook! De jurkjes bij primark vind ik meestal super 😀

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Top 5 favoriete producten #3

  Het is vandaag 1 juli, ja 1 juli alweer! Dat betekent dat er weer een maand voorbij is waarin ik...

  Close