Beauty: Top 5 favoriete producten #3

2 juli 2014 | Geplaatst in Beauty

Het is vandaag 1 juli, ja 1 juli alweer! Dat betekent dat er weer een maand voorbij is waarin ik veel beautyproducten heb opgemaakt, maar ook veel favorieten heb toegevoegd aan mijn toch al uitgebreide lijstje.

Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die ik het fijnste vind en het meest gebruikt heb. Vandaag die van juni.  Het zijn vijf A-merk producten, hoewel ik twijfel over Golden Rose. De producten variëren van haar- tot lichaamsproducten, gezichtsverzorging en make up. Ik vind alle producten erg fijn, lekker ruiken of een goede werking hebben en het was daarom wel moeilijk om een keuze te maken in welke volgorde ze komen te staan. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Beauty top 5

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #3

Mijn favoriete producten van de maand juni waren eigenlijk vrij snel gekozen. De absolute nummer 1 is het micellair water van L’Oreal Paris. Op nummer twee komt de Mango Body Sorbet van The Body Shop, die ideaal is voor het warme weer. Als derde heb ik gekozen voor de nieuwe deodorant van Nivea; Satin Sensation. Plaats vier is voor de MaximEyes mascara van Golden Rose, die ik in een Beautybox ontving. Als laatste in de top 5 heb ik de Repair & Shine shampoo van Garnier Fructis toegevoegd. Het zijn allemaal hele fijne producten, daarom verdienen ze een plekje in de top 5 van de maand juni.

Beauty top 5; L'Oreal Paris

1. L’Oreal Paris – Micellair water

Dit is het eerste micellair water wat ik heb geprobeerd. Ik kocht het in Duitsland bij de DM Drogerie, stukken goedkoper dan hier en ben sindsdien fan. Ik ben voor het verwijderen van mijn oogmake-up overgestapt van de 2fase remover van Balea naar dit micellair water. Ik had namelijk heel erg last van rode, schrale oogleden en dat werd alleen maar erger door die remover van Balea. Toen ik dit micellair water ging gebruiken, werd het geleidelijk aan steeds beter. Nu heb ik absoluut geen last meer van droge, gevoelige oogleden. En mijn mascara wordt heel goed verwijderd!

Beauty top 5; Mango Body Sorbet

2. The Body Shop – Mango Body Sorbet

Ik schreef al een review over de nieuwe Body Sorbet van The Body Shop, de uitgebreide review, kun je hier lezen. De mango geur van The Body Shop vind ik super lekker ruiken en ook deze sorbet is goddelijk! Het is een beetje een gekke substantie als je het voor de eerste keer aanbrengt, maar dat went wel. Het is heerlijk verkoelend, de geur is lekker en het geeft verzorging. Als je echt een hele droge huid hebt, dan kun je beter een bodybutter gebruiken, maar voor erbij en in de zomer is het super!

Beauty top 5; Nivea Satin Sensation

3. Nivea – Satin Sensation deodorant

Ook over de nieuwe Nivea deodorant schreef ik een uitgebreide review op mijn blog. De review kun je hier terug lezen. Deze deodorant ruikt heel fris en zacht. Geeft me echt de hele dag een droog gevoel en zelfs aan het einde van de dag ruik ik nog een vleugje van de deo. Verder zit er geen alcohol in, dus hij prikt niet als ik deo op spray vlak nadat ik mijn oksels geschoren heb. Een top deodorant met een heerlijke geur.

Beauty top 5; Golden Rose MaximEyes mascara

4. Golden Rose – MaximEyes mascara

De Golden Rose mascara is naast de mascara van Benefit echt mijn favoriete mascara, die ik veel gebruik. Het effect op mijn wimpers is super mooi. Ze worden heel mooi gesepareerd, intens zwart en geven mooi volume. Ik heb van mezelf rommelige wimpers, maar met deze mascara staan ze mooi op een rijtje. Ik schreef ook over deze mascara al een review. Het borsteltje van deze mascara vind ik ook erg fijn, siliconen, goede vorm en gemakkelijk met aanbrengen.

Beauty top 5; Garnier Fructis Repair & shine

5. Garnier Fructis – Repair & Shine shampoo

Met de nummer 5 ‘cheat’ ik eigenlijk een beetje, want deze heb ik namelijk nog niet zo lang in mijn stash, maar het is zo’n fijne shampoo! Ik gebruik hem in combinatie met het Garnier Fructis Oil Repair haarmasker, waarover je hier meer kunt lezen. De geur van deze shampoo is zo lekker zomers en fruitig! Een feestje voor onder de douche. Mijn krullen hebben gewoon net wat meer verzorging en vocht nodig en deze shampoo is daar perfect voor. Het is een shampoo voor droog en beschadigd haar, maar werkt voor krullen dus ook heel goed. Ik heb de shampoo gekocht bij de Action voor € 1,79 dacht ik en ben er helemaal blij mee. Een shampoo die lekker schuimt, heerlijk ruikt en mijn haar verzorgd! Een goede combi toch?

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Svenja 2 juli 2014

  Mooie producten! De sorbet van TBS lijkt me ook heel erg fijn, vooral nu de zomer er aan komt. Die wil ik ook snel eens aanschaffen!

 • Reageer Beautyjuf 2 juli 2014

  1 Juli…Oh, de tijd vliegt aan mijn neus voorbij. Wat een mooie favorieten! De ‘sorbet’ van The Body Shop lijkt me heerlijk. Aha, de deodorant van Nivea. Ik heb er twee mini’s van die ik binnenkort ga uitproberen.

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 2 juli 2014

  Leuke favorieten, dat micellair water van L’Oréal zou ik ook graag eens proberen!

  x Sara

 • Reageer Denise 2 juli 2014

  Ah wauw wat heb je mooie foto’s gemaakt. Ik ben nog steeds ontzettend benieuwd naar de body sorbet. Mango lijkt me inderdaad een heerlijke geur! <3

 • Reageer Daphne 2 juli 2014

  Die body sorbet lijkt me echt geweldig!

 • Reageer Natalie 2 juli 2014

  Fijne favorieten! Ik ben heel erg benieuwd naar de body sorbets!

 • Reageer Manon 2 juli 2014

  Die Body Sorbet lijkt me heerlijk!

 • Reageer Dina 2 juli 2014

  Oooh die Mango-lijn van The Body Shop vind ik zo lekker!

 • Reageer Manon 2 juli 2014

  Lijken me fijne producten vooral de body sorbet en de mascara 🙂

 • Reageer Sara 2 juli 2014

  Wat een fijne producten. 🙂 Vooral de body sorbet van TBS. Die lijkt me echt heerlijk.

 • Reageer Melanie 2 juli 2014

  Mooie producten. Ik heb die Miccelair water van L’Oreal ook wel eens gebruikt, inderdaad héél erg fijn!

 • Reageer Joyce 2 juli 2014

  Wat maak je een mooie scherpe foto’s. Ben zó benieuwd naar dat product van TBS!

 • Reageer iiiThinkPink 2 juli 2014

  Lijken me fijne producten!

 • Reageer Annelie 2 juli 2014

  Fijne favorieten heb je! Mango body sorbet is zo lekker van tbs 😀

 • Reageer Janneke | Beautyroad 2 juli 2014

  Leuk om te lezen, lijken me ook erg fijne producten!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #13

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #13 -  Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close