Winactie reminder: Win € 30 shoptegoed bij MobileFun

26 juni 2014 | Geplaatst in Winactie

Een aantal weken geleden reviewde ik een telefooncase van de website MobileFun.nl. Ik ontving een super toffe telefooncase voor mijn Samsung Galaxy S4. Het artikel over die case kun je hier nog een keer terug lezen. Omdat ik de samenwerking met MobileFun erg leuk vond heb ik ze benaderd voor een winactie! Ik mag een van mijn bezoekers/volgers blij maken met een shoptegoed ter waarde van € 30. Je mag helemaal zelf bepalen waar je het tegoed aan besteed. MobileFun heeft telefoonaccessoires voor veel merken en telefoons. Van Samsung tot HTC en van iPhone tot iPad. MobileFun heeft het allemaal. Wil jij ook kans maken op € 30 shoptegoed? Lees dan snel verder wat je moet doen.

De winactie kwam op 15 juni 2014 online en loopt nog tot en met 14 juli 2014, 23:59 uur, maar ik wilde jullie er nog even aan herinneren of de winactie onder de aandacht brengen. Je hebt dus nog iets minder dan twee weken om mee te doen. Wat je moet doen om te winnen? Klik op ‘read more’.

Winactie MobileFun shoptegoed

Follow on Bloglovin

Winactie MobileFun

MobileFun heeft een ontzettend uitgebreid assortiment telefooncases, screenprotectors, autoladers en speakers. Er is voor ieder wat wils. De prijzen variëren van 10 euro voor een telefooncase tot bijvoorbeeld € 30 voor een nieuwe batterij voor je Samsung Galaxy S4. Ik vind het daarom erg leuk dat ik de

Dankzij Mobile Fun’s excellente relaties met onze leveranciers kunnen we onze klanten een ongeëvenaard assortiment bieden van ruim 8.000 wereldwijd ingekochte mobiele accessoires, de nieuwste telefoons en tienduizenden mobiele downloads.

Als bedrijf pogen we constant te innoveren om Mobile Fun klantvriendelijk te houden. We plaatsen door klanten ingediende product reviews , en innoveren constant om op onze website van nieuwste functionaliteiten te voorzien gebaseerd op de feedback van onze klanten.

Winactie MobileFun shoptegoed

Wat moet je doen?

 • Volg mij via Bloglovin’
 • Like de Facebookpagina van MobileFun
 • Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres. Geef hierin aan dat je mee doet en welke stappen je hebt gedaan.

Wat mag je doen?

Wil je meer kans maken op de € 30 shoptegoed? Dan kun je onderstaande stappen ook nog voltooien. Per extra stap maak je één keer extra kans om te winnen.

Deadline

Je kunt met deze winactie meedoen tot en met 14 juli 2014, 23:59 uur.

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Daan 26 juni 2014

  Ik volg je via BlogLovin’, Instagram, Youtube, like jouw Facebookpagina en heb de Facebookpagina van MobileFun geliked. Mijn mailadres danielledolphins@hotmail.com is tevens een geldig mailadres dus kom maar op met het shoptegoed 😉

 • Reageer Mandy 26 juni 2014

  Goed dat je een reminder hebt gepost. Ik heb alles gedaan om een kans te maken.

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #12

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #12 -  Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn...

  Sluiten