Review: Benefit They’re Real Mascara

23 juni 2014 | Geplaatst in Beauty

Benefit, een merk waar ik al veel over gehoord en gelezen had bij andere bloggers. Zelf had ik nog nooit wat van het merk getest. Ik zag het wel eens bij de Douglas in de winkels, maar heb me er nooit in verdiept. Tot ik op de Beautygloss Party van Mascha was. De shoplog kun je hier terug kijken. Daar was een stand van Benefit en toen werd de ‘Benefit They’re Real Mascara’ bij mij aangebracht. Wat een mooi effect had deze mascara op mijn wimpers en oogopslag. Ik besloot om de mascara, een investering, te kopen en thuis te testen. Inmiddels heb ik dit heel veel gedaan. Ik heb de mascara alleen gebruikt, maar ook veel over mijn andere mascara’s heen. Ik ben super blij dat ik de mascara voor € 24,50 toch gekocht heb op de party. Het is mijn favoriete mascara inmiddels!

Why we love it! They’re real! lengthens, curls, volumizes, lifts & separates. Our jet black, long-wearing formula won’t smudge or dry out. A specially designed brush reveals lashes you never knew you had! What else you need to know:

94% saw dramatic length & volume* 90% saw base-to-tip curl* 94% saw visible lift* 100% saw long-wearing results*

*Results observed in a consumer panel survey [Benefit]

Benefit They're real mascara Follow on Bloglovin

Benefit They’re Real Mascara

Een innovatieve mascara voor wimpers, waar je alleen van kunt dromen. Deze nieuwe formule verlengt de wimperhaartjes, geeft ze een mooie krul en zorgt voor volume, zonder dat de haartjes aan elkaar plakken. De kleur blijft perfect zitten en de mascara droogt ook niet uit. Het speciaal ontworpen borsteltje garandeert dat het product gemakkelijk en toch heel zorgvuldig opgebracht kan worden. [Douglas]

Benefit They're real mascara

De mascara van Benefit is een enorm populaire mascara onder veel vrouwen en ik heb het nu ook eindelijk ondervonden. Ik vind het een topmascara. Op de website van Benefit kwam ik nog wat leuke facts tegen:

 • Temptalia’s Reader’s Choice Award for Best High-End Mascara 2013
 • Bride’s Magazine Beauty Award for Best Classic Mascara 2013
 • Glamour’s The Glammy Awards for Best Mascara from a Department/Specialty store 2013
 • Star Beauty Awards, best mascara 2012
 • Teen Vogue Beauty Awards, editors’ pick for best mascara 2012
 • Cosmopolitan, UK, Cosmo’s 10 Best Mascaras 2012
 • Power List, Glamour UK, [Best] Lash Lifter 2012

Benefit They're real mascara Benefit They're real mascara

Verpakking

 De Benefit mascara is verpakt in een zwart kartonnen doosje. Er is over alle verpakkingen van Benefit heel erg na gedacht. Sommige zijn in retro stijl en deze, van de mascara is lekker zwart met witte en oranje opdruk. Van mij hoeft een mascara niet perse in een doosje verkocht te worden, maar het geeft zo’n merk toch wel iets extra’s. Het is een mat zwart doosje waar veel informatie op staat, zowel aan de voor- als aan de achterkant. Vaak vind ik dit te druk, maar daar had ik bij deze mascara geen last van. De mascara zelf is daardoor namelijk juist weer heel rustig. Daar hoeft geen informatie meer op gezet te worden.

Op het doosje vind je informatie over het borsteltje, hoe je de mascara het beste kunt aanbrengen en de ingrediënten. Op veel mascara’s staat geen ingrediënten lijst, maar bij de Benefit mascara wordt deze wel onder de aandacht gebracht.

De mascara zelf zit in een zilveren/grijze glanzende huls. De vorm is anders dan de standaard mascara’s. Hij is niet rond, maar ook niet vierkant. Het zit er een beetje tussen in. Het nadeel van deze mascara is, de vingerafdrukken die je allemaal ziet op de verpakking, maar als dat het enige minpunt is. Verder staat er in zwart ‘They’re’ op gedrukt en ‘Real’ in knal oranje! Ik vind het een mooie en strakke huls. De mascara bevat 8,5 gr.

Ingrediënten

Benefit They're real mascara

Borsteltje

Ik vind siliconen/rubberen borsteltjes absoluut het fijnst voor mijn wimpers en om aan te brengen. De Benefit mascara heeft ook een super fijn borsteltje. Tenminste voor mijn wimpers werkt hij goed. Ik weet na het testen van veel mascara’s, dat het gewoon per persoon verschilt wat je fijn vind en wat niet. Welke borsteltjes werken wel en welke niet. Het borsteltje is mooi groot, maar heeft wel duidelijk zichtbare ‘haartjes’. Deze haartjes staan redelijk uit elkaar. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor goed mijn wimpers kan separeren. Aan het einde van het borsteltje zit nog een puntje, die je kunt gebruiken voor de wimpers in je ooghoek. Je kunt de mascara borstel horizontaal en verticaal gebruiken. Ik gebruik hem in principe alleen horizontaal. Wil je meer krul en separatie, dan kun je het borsteltje ook nog verticaal gebruiken.

Gebruiksaanwijzing

Houd het borsteltje horizontaal en zigzag het borsteltje van links naar rechts, van onder naar boven om maximaal volume en lengte te creëren. Houd het borsteltje verticaal en beweeg het borsteltje omhoog om te krullen en te separeren. Breng laagjes aan zoveel je wilt.

Benefit They're real mascara Benefit They're real mascara

Ervaring

Wat ben ik een fan van deze mascara zeg! De mascara is een hele mooi substantie, die niet klonterig aanbrengt. Je creëert daadwerklijk lengte en volume. En je wimpers zijn echt zwart! Op onderstaande foto’s zie je links mijn oog zonder mascara. Ik heb van mezelf donkere wimpers, maar ze staan helemaal niet netjes op een rijtje. Ik vind het altijd wat chaotisch ogen. Heel veel mascara’s maken dit ook alleen maar erger. Mijn eigen wimpers hebben redelijk wat lengte, maar door de chaotische stand van mijn wimpers (zo noem ik het maar even), ziet je dat niet echt goed.

Op de rechterfoto zie je mijn oog met twee laagjes Benefit They’re Real Mascara! Ik vind het effect echt heel mooi. Mijn wimpers zijn mooi gesepareerd, zwart, er zit volume in en ze zijn mooi verlengd. Deze mascara mag dan wel een investering zijn geweest. Hij kost bij de Douglas € 24,50, maar ik vind hem echt geweldig! Ook over andere mascara’s heen doet hij het super goed. Dit is tot nu toe de beste mascara die ik heb getest en ik heb er al veel getest, dat kan ik je wel zeggen. Max Factor mascara’s zijn heel fijn, maar leg een paar euro meer neer en je krijgt er een top mascara voor. Nu is het natuurlijk nog steeds zo dat hij op mijn wimpers heel mooi kan zijn en op de wimpers van een willekeurige andere vrouw helemaal niet. Maar als je houdt van mascara met siliconen/rubberen borsteltjes en een beetje rommelige wimpers hebt van jezelf, dan zou ik deze zeker eens proberen. Desnoods test je eerst de mini versie, voordat je de grote versie koopt.

Ik ben FAN!

Benefit They're real mascara

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Bianca 23 juni 2014

  Klinkt heel erg goed! Zelf heb ik helaas nog niks van Benefit x

 • Reageer Svenja 23 juni 2014

  Waaaauw, prachtig resultaat <3

 • Reageer Denise 23 juni 2014

  Wat een fijne review! Inderdaad een ontzettend mooi resultaat! <3

 • Reageer Manon 23 juni 2014

  Zo ik vind hem er echt super goed uitzien!

 • Reageer Daphne 23 juni 2014

  Deze ziet er echt super uit!

 • Reageer alexa 23 juni 2014

  waaauw staat je prachtig maakt je wimpers echt langer!

 • Reageer Marloes 23 juni 2014

  Wauw ziet er mooi uit zeg! Fijne review!

 • Reageer Annelie 23 juni 2014

  Hij is echt super. Ik heb er ook een keer een miniatuur van gehad. 🙂 Bij jou geeft hij ook een mooi effect.

 • Reageer Femke 23 juni 2014

  Ik moet toegeven ook al vaker van Benefit te hebben gehoord, maar dit nog nooit eerder te hebben gebruikt. De prijs ligt wel ver boven wat ik gemiddeld betaal voor een mascara (lees: max 10 euro), maar het effect is ge-wel-dig. Ik snap dat je er blij mee bent! X

 • Reageer Mandy 23 juni 2014

  Het resultaat bij jou is super mooi! Ik vind het wel okey, ik kan wel begrijpen waarom het een gewilde mascara is.

 • Reageer Sandra Leiva 23 juni 2014

  I love it! It’s my favourite mascara 😀

  xx

  http://www.madridforniagirl.com

 • Reageer Romy | Big Cozy Sweater 23 juni 2014

  Mooi effect geeft ‘ie!

 • Reageer Myrthe 23 juni 2014

  Wauw, dat ziet er goed uit zeg!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 23 juni 2014

  Ik ben ook groot fan van deze mascara. Hij is zo fijn!

 • Reageer Sylvana 24 juni 2014

  Wauw, mooi! En wat een fijne, uitgebreide review!

 • Reageer iiiThinkPink 24 juni 2014

  Ziet er mooi uit!

 • Reageer Nina 24 juni 2014

  Wauw! Ik vind het resultaat echt prachtig!

 • Reageer Marloes | The Style Sandwich 24 juni 2014

  Oh die lijkt me heel fijn! Goeie tip!

 • Reageer De Dotties 24 juni 2014

  Ik kende dit merk helemaal nog niet, maar wauw wat een prachtig resultaat!

 • Reageer Janneke | Beautyroad 24 juni 2014

  Wauw wat geeft die mascara toch een mooi effect. Je wimpers lijken langer en voller! Een pracht resultaat!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Lifestyle: Roominspiration – bedrooms #1

  Ik ben gek op Pinterest. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het staat erop. Van huisdecoratie tot nailarts...

  Sluiten