Lifestyle: Roominspiration – bedrooms #1

22 juni 2014 | Geplaatst in Lifestyle

Ik ben gek op Pinterest. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het staat erop. Van huisdecoratie tot nailarts en van tuinen tot de meest adembenemende plaatsen op aarde. Ik kan uren achter elkaar op Pinterest zitten, afbeeldingen pinnen en liken. Gewoon lekker inspiratie op doen. Zo heb ik dat ook heel erg met ‘roominspiration’. Ik zoek heel graag op woorden als ‘room’, ‘roominspiration’, ‘bedroom’ en ‘livingroom’. Er zijn zulke geweldige slaapkamers en woonkamers, daar word je op slag verliefd op. Ik heb op Pinterest dan ook een bord waarop ik alle mooie slaap-, bad- en woonkamers, keukens en tuinen pin. Het bord kun je hier vinden.

Vandaag wil ik jullie mijn ‘bedroom inspiration’ laten zien die ik gepind heb op Pinterest. Ik wil heel graag dit jaar nog op mezelf gaan wonen en kijk er ook echt naar uit om op pad te gaan voor de inrichting van mijn eigen plekje. Ik kan daarom ook echt genieten van prachtig ingerichte slaapkamers en inspiratie op doen. Ik hou van strak en modern, maar wel met veel kleur. Benieuwd naar mijn inspiratie? En via welke site ik deze inspiratie heb gevonden? Klik dan op ‘Read more’.

Roominspiration

Follow on Bloglovin

Via Pinterest kwam ik terecht op de website van Scandinavian Deko. Een hele mooie Scandinavische website boordevol inspiratie op het gebied van wonen. Je vind er DIY, inspirerende artikelen en wooninspiratie. De website staat vol met prachtige foto’s van slaapkamers, woonkamers, keukens etc. Toen ik op de website kwam was ik gelijk enthousiast en besloot ik om de mooiste ‘bedroom inspiration’ aan jullie te laten zien.  Dit is dan uiteraard deel 1, want ik wil jullie ook nog een heleboel andere mooie inspiratie laten zien.

International Scandinavian Deko site and its Finnish big sister Deko magazine are inspiring trendsetters for modern, open-minded decorators who love nature-oriented, simple and serene Nordic lifestyle. The world of Deko encourages you to exceed your limits in decoration in a playful and personal way. Deko lives for decoration! [Scandinavian Deko]

Ik vind alle slaapkamers stuk voor stuk prachtig ingericht. Het lijken bijna wel hotelkamers met die mooie grote bedden en heel veel kussens. Ze gebruiken veel wit en zwart als basis, maar veel kleur in de accessoires. Zoals het dekbedovertrek met een leuke gekleurde print of kussens in een mooie paarse kleur.

Roominspiration

Roominspiration

Roominspiration

Roominspiration

Roominspiration

Roominspiration

Roominspiration\

Roominspiration

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Manon 22 juni 2014

  Wat een heerlijke inspiratie. Met dat paarse vind ik zo mooi <3

 • Reageer Florentine 22 juni 2014

  Aaaah zo mooi! Ik houd echt van dit soort artikelen! X liefs

 • Reageer Kelly 22 juni 2014

  Mooie inspiratiepost! 🙂

 • Reageer Sandra - MSTF 22 juni 2014

  Oh wat een inspiratie! Mooi
  x Sandra

 • Reageer Ryanne 22 juni 2014

  Oh wauw wat een mooie inspiratie!

 • Reageer iiiThinkPink 22 juni 2014

  Mooie foto’s!

 • Reageer Claudia 22 juni 2014

  Mmm, ik houd erg van witte interieurs!

 • Reageer Chinouk 22 juni 2014

  Leuke inspiratie foto’s! Ik ben gek op rustige, witte slaapkamers, perfect!

 • Reageer Thebeautydelivery 22 juni 2014

  Zitten echt droom slaapkamers tussen :)!

 • Reageer Marloes 22 juni 2014

  Wat een fijne inspiratie<3

 • Reageer Daphne 22 juni 2014

  Superleuke inspiratie!

 • Reageer Teddy 22 juni 2014

  erg leuke plaatjes heb je bij elkaar gezet!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  High Tea bij de Intratuin Elst

  Gisteren ben ik met mijn nicht en oma naar de Intratuin in Elst geweest voor een High Tea. Sinds ik...

  Close