New in: Ebay bestelling #1

20 juni 2014 | Geplaatst in Fashion, New in

Een tijdje geleden bestelde ik een aantal items via Ebay. En jullie kennen Ebay allemaal, veel items heb je voor een ‘prikkie’. Gisteren ontving ik twee bruine enveloppen in de brievenbus. Een teken dat er bestellingen binnen waren. Ik kon me nog net inhouden om niet gelijk alles open te maken, zodat ik foto’s kon maken! Ik heb wel vaker items besteld via Ebay en tot nu toe is alles nog gewoon aangekomen. Ook deze bestelling was binnen een paar weken bij mij thuis.

Ik bestelde twee horloges en een ketting bij dezelfde verkoper. Toevallig ontving ik de mintkleurige ketting en het mintkleurige horloge als eerste. Ik kon niet langer wachten om deze geweldige items gelijk met jullie te delen. Ik zal jullie vertellen wat ik van de items vind, bij welke verkoper ik ze gekocht heb, hoe lang de verzending heeft geduurd en niet geheel onbelangrijk. Wat heb ik betaald voor de items. Kijk je mee?

 Ebay bestelling; statement necklace en geneva horloge

Follow on Bloglovin

Ebay bestelling

Eens in de zoveel tijd dan ben ik op Ebay aan het rondkijken om te kijken wat voor een leuke items er op staan. Ik heb al regelmatig dingen besteld voor mijn camera, accessoires, telefoonhoesjes en sieraden. Ik kwam laatst op een van de blogs die ik volg (weet helaas niet meer welke) een hele leuke verkoper tegen. Die verkoopt siliconen horloges in allerlei kleuren. Ik ben gek op de IceWatch ‘look a like’ horloges en was meteen verkocht. Toen ik de prijs zag heb ik er gelijk twee besteld. Het roze horloge heb ik nog niet ontvangen, maar ik wilde toch graag vast de ketting en het mintkleurige horloge laten zien.

Ebay bestelling; statement necklace en geneva horloge

Geneva siliconen horloge

Als eerste het prachtige mintkleurige Geneva horloge met de rosé gouden details aan de zijkant. Ik ben echt heel erg fan van siliconen horloges en heb al verschillende kleuren en modellen in mijn stash. Maar deze kleur en de combinatie met rosé goud had ik nog niet.  Het horloge heeft een mintkleurige siliconen band en klokje. De details aan de zijkant zijn rosé goud en ook de cijfers zijn in deze kleur! Ik vind de kleuren combinatie echt super tof en ik kan dit horloge goed combineren met armbanden van de Primark. Het horloge heeft genoeg gaatjes in het bandje zitten, zodat je hem ook om kan doen als je smalle polsen hebt zoals ik. Bij mij zit het horloge op het laatste gaatje namelijk perfect! Ik vind het horloge er echt goed uit zien en ben heel erg benieuwd naar de roze variant die ik besteld heb. Je kunt deze prima combineren met een leuke outfit.

Ik bestelde het horloge bij verkoper Austinstore2002. Het horloge is nog steeds te bestellen via deze link. Ik betaalde voor dit horloge € 1,93

Ebay bestelling; statement necklace en geneva horloge

Ebay bestelling; statement necklace en geneva horloge

Ebay bestelling; statement necklace en geneva horloge

Statement ketting

De laatste maanden ben ik steeds meer statement kettingen gaan dragen in plaats van de lange kettingen die ik altijd droeg. Toen ik deze ketting op Ebay voorbij zag komen heb ik hem meteen in mijn digitale winkelmandje gegooid. Het is een mooie ketting met mintgroene en diamanten steentjes. Die steentjes zijn bevestigd aan een zwartgrijze ketting. Ik vind het leuk dat de ketting geen zilveren of gouden kleur heeft, maar juist zwart grijs. Het geeft de ketting weer een hele andere uitstraling. Ik vind de vorm van de ketting erg mooi en de kleuren combinatie is perfect. Deze ketting ga ik zeker vaak dragen in combinatie met een effen hempje. Ik denk niet dat ik een hempje heb in precies dezelfde mintkleur, maar op grijs, zwart en wit kun je hem sowieso dragen.

Ik bestelde de ketting bij verkoper Austinstore2002. De ketting is nog steeds te bestellen via deze link. Ik betaalde voor deze ketting € 2,64

Ebay bestelling; statement necklace en geneva horloge

Ebay bestelling; statement necklace en geneva horloge

Ik ben erg blij met de Ebay bestelling. Dit betekent wel dat ik heel erg graag nog veel nieuwe dingen wil bestellen. Maar ik ga proberen om dat toch niet te doen, omdat er nog andere zaken zijn die ik moet betalen. Wel zal ik waarschijnlijk een verlanglijstje/wishlist maken van Ebay items die ik graag wil. Vinden jullie het leuk om die op mijn blog te zien?

Ebay bestelling; statement necklace en geneva horloge

Ebay bestelling; statement necklace en geneva horloge

 

 

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer Eline 20 juni 2014

  Vooral de statement ketting vind ik echt heel erg tof!

 • Reageer Annelie 20 juni 2014

  Super leuk horloge! Ik heb hem ook in het wit en watermeloen roze. Mint is ook leuk voor de zomer. 😀

 • Reageer Denise 20 juni 2014

  Wat een gave mintgroene kleur! De ketting staat je erg mooi <3

 • Reageer Florentine 20 juni 2014

  Wauw wat een géwéldige items! Die kleur is onwijs gaaf en ze zullen je vast beide heel erg goed staan!! X Liefs

 • Reageer Wendy (B) 20 juni 2014

  Share it with us 🙂

 • Reageer Daphne 20 juni 2014

  Wat een schitterende ketting! Ik ga zeker een kijkje op ebay nemen hiervoor

 • Reageer femketje 20 juni 2014

  gave ketting 😀

 • Reageer Mandy 20 juni 2014

  Leuke dingen heb je gekocht. Ik heb toevallig laatst ook twee horloges besteld, voor dat geld kan je er toch niet één kopen?! De statement ketting vind ik ook super mooi, mooie kleur.

 • Reageer Kelly 20 juni 2014

  Wauw, ik vind met name de ketting érg mooi!

 • Reageer Manon 20 juni 2014

  Wat een leuke aankopen en ook een super leuke kleur heb je gekozen

 • Reageer Rosanne 20 juni 2014

  Die ketting en die horloge zijn echt super leuk. Ik ga ze denk ook bestellen 🙂 liefs x

 • Reageer Mirjam 20 juni 2014

  Leuke dingen heb je besteld! Vind de ketting echt prachtig!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 20 juni 2014

  Wauw! Zowel het horloge als de ketting vind ik heel mooi!

 • Reageer Bertine 20 juni 2014

  die ketting is echt heel mooi! twijfel erover om die ook te bestellen! lekker goedkoop ook!

 • Reageer Miss Happinez 20 juni 2014

  Dat horloge heb ik ook een keer besteld op Ebay en ik ben er nog steeds super blij mee. De ketting is ook heel mooi 🙂

 • Reageer Claudia 21 juni 2014

  Het horloge is echt prachtig. Zo’n mooie kleur en voor een prikkie!

 • Reageer Miss Mags 21 juni 2014

  Mint groen is een hele mooie kleur. Mooie horloge !

 • Reageer Teddy 22 juni 2014

  wauw leuke dingetjes! Ik ben echt fan van die kleur

 • Reageer Lindsay 29 juni 2014

  Superleuke items! Ik heb lang niets op eBay gekocht, maar ik heb weer even een eBay-obsessie! Ik denk dat ik het horloge ook zal kopen 🙂

 • Reageer New in: Ebay bestelling #2 | Straight from my heart 17 juli 2014

  […] besteld. Ook ontving ik het horloge dat ik al in het mintgroen had, mijn vorige bestelling kun je hier bekijken. Ik bestelde nog een armbandhouder, die ik nu niet gefotografeerd heb en twee […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Review: Nivea Satin Sensation en Calm & Care deodorant

  Ik zit dit artikel te schrijven in mijn retro oranje '88 EK-shirt, na de zwaar bevochten overwinning van het Nederlands...

  Close