Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #11

17 juni 2014 | Geplaatst in Lifestyle, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #11 –  Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S4. Deze  week had ik extra lang weekend, maandag tweede pinksterdag en de dinsdag erna was ik vrij. Woensdag en donderdag werkte ik een hele dag en vrijdag een halve. Ik ging naar het concert van Guus Meeuwis en was lekker alleen thuis. Het was een heerlijke week.

GLAMOURMOES WEEKLY #11 duurde van dinsdag 10 juni tot en met maandag 16 juni. Ik ging dinsdag naar de kapper, haalde op woensdag aardbeien op, die rechtstreeks van het land kwamen. Op vrijdag ging ik ‘s middags richting Eindhoven. Ik ging voor het eerst naar het concert van Guus Meeuwis waar ik al een jaar naar uit keek. Wat was het geweldig! De sfeer, iedereen in het oranje. Gastoptredens van Nielson, Nick & Simon en Kane. Uiteraard ook nog eens een fantastische wedstrijd van het Nederlands elftal. Uiteindelijk was ik om half 2 ‘s nachts weer thuis. Op zaterdag deed ik niet zoveel, zondag had ik een verjaardag van mijn oom, maandag moest ik weer werken.

  20140610_091846 copy

Follow on Bloglovin

GLAMOURMOES’ WEEKLY #11

Ah wat een heerlijk relaxte week heb ik eigenlijk gehad, dat besef ik me nu. Ik was namelijk deze week nog twee extra dagen vrij. Dus ik werkte maar twee en halve dag. Ik ging vrijdag naar het concert ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis, ik arriveerde rond 16:00 uur in Eindhoven, dronk nog wat bij een van m’n beste vrienden, waarna we op de fiets naar het Philips Stadion gingen. We namen een heerlijke vette hap en gingen op de foto bij Nikon. Helaas is de foto nog niet zichtbaar op de website (die van ons niet, van de rest wel). Rond een uur of half 6 gingen we het stadion in. Wat een geweldig gevoel om het veld van PSV op te lopen. Dat enorme podium van Groots met een zachte G van Guus Meeuwis. De tribunes die langzaam oranje kleurde. Het voorprogramme met Nielson, 2 uur Guus Meeuwis met gastoptredens van Nick & Simon en Kane. En dan om 21:00 uur die wedstrijd! WOW! Ongelooflijk. Bij ieder doelpunt van het Nederlands Elftal en de herhalingen werd er gejuicht, gesprongen, geschreeuwd en bier gegooid. Na de wedstrijd was er nog een toegift van Guus Meeuwis en een remix van zijn nummers door Erik Arbores (16! jaar). Uiteindelijk verlieten we rond 23:30 uur het stadion. De ketting van de fiets die ik mee had, lag er af toen ik de fietsenstalling wilde uitfietsen, echt iets voor mij. Maar gelukkig kon Stefan dat na een half uur fixen. Uiteindelijk was ik half 2 ‘s nachts thuis na een geweldige avond! Zaterdag sliep ik tot half 11, waarna mijn zus me wakker belde. Rommelde ik in huis en deed de was. Zondags een verjaardag en voetbal kijken.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

De thermometer gaf 28 graden aan in mijn auto.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Koken voor één persoon is best lastig.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Ik maakte rijst met broccoli, courgette, wortel, spekjes en sojasaus.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Bij de Jumbo nam ik dit nieuwe Wolkentoetje van Dr. Oetker mee, met bananensmaak.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Ik dacht, ik rol de pijpen van mijn spijkerbroek op en doe mijn pantervans aan. Vond het wel leuk staan.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Ik maakte zelf chocolademousse met avocado, banaan en honing.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Een prachtige zonsondergang toen ik Nani ‘s avonds uitliet.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Heel fanatiek met die warmte toch de workout uit het BodieBoost boek gedaan.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Nani was wel lui en lag heerlijk te slapen.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Donkere lucht.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Verse aardbeien opgehaald bij een kennis van mijn opa (die is al overleden). We krijgen eigenlijk nog ieder jaar een telefoontje dat de aardbeien weer klaar staan. Deze zijn echt 100x lekkerder dan in de supermarkt.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Zo mooi deze foto! Hele mooie blauwe lucht en de zon die nog net boven de bomen uitkomt.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Uiteraard de volgende ochtend gelijk aardbeien in mijn ontbijt.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

‘s Avonds at ik een heerlijke salade met mango en kipfilet. Ook at ik voor het eerst quinoa. Niet speciaal er zit eigenlijk geen smaak aan.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

En dan toch nog een mooie avondrood foto.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Weer een lekker ontbijtje met aardbeien, chiazaad en lijnzaad!

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Lunch op vrijdagmiddag voordat ik naar Eindhoven ging. Broodjes met kaas, tomaat, komkommer en sla.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Nani was heerlijk buiten aan het spelen met een van haar knuffels.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Mijn Bavariajurkje en twee panty’s aan op naar Eindhoven.

Guus Meeuwis

Gearriveerd bij het stadion.

Guus Meeuwis

Een panoramafoto van het Philipsstadion.

Guus Meeuwis

Een foto gemaakt met flits en een lekkere oranjegloed. Samen met Stefan.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Zaterdagochtend/middag at ik Griekse yoghurt met wilde perzik, aardbeien en lijnzaad.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Water met citroen de koelkast in om koud te worden.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

En gelijk een glaasje klaargemaakt. Is echt lekker als je een keer wat meer variatie wil in je drinken.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

OOTD van zaterdagmiddag.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Mijn auto door de wasstraat. Dat was echt heel erg nodig!

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

‘s Avonds at ik pasta met pesto rosso, kipfilet, courgette, tomaat en mozzarella.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Tijdens het uitlaten van Nani kwam ik een kersenboom tegen met

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Ik trakteerde mezelf op een chocoladebol. Wel altijd heel lastig eten, want uiteindelijk heb ik er een mes bij moeten pakken.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Nani dacht dat ze ook wel wat zou krijgen. Mooi niet dus ;).

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Zondagochtend mocht Nani even op mijn bed liggen haha. Dat vind ze altijd heerlijk.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Ik maakte een smoothie van banaan, mango en aardbeien.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

“We vreten ze op!”, ja dat hebben we zeker gedaan afgelopen vrijdag!

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

McDriven samen met mijn broertje op de terugweg van de verjaardag naar huis!

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Ik nam de WK box met bitterballen (die niet rond waren) en kipnuggets en een McFlurry Stroopwafel.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Het avondeten van maandagavond.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Hoi zon.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Zoveel liefde voor Nani!

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Dit is echt lekkere RedBull! Helaas zit er te veel suiker in.

GLAMOURMOES' WEEKLY #11

Ja de WK Box!

Guus Meeuwis

Gekke bekken trekken bij Guus Meeuwis.

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Svenja 17 juni 2014

  Ik vind je kledingstijl altdij zo leuk <3 Tof dat je dat elke keer met ons deelt. De V dress heb ik ook en die ga ik ook weer aan doen bij een van de volgende wedstrijden 🙂 En hmmm er gaat niets boven verse aardbeitjes, love it!

 • Reageer Rachella 17 juni 2014

  WAT EEN BABE IN DAT BAVARIA JURKJE. Echt je bent prachtig!

 • Reageer Cindy 17 juni 2014

  Wat leuk om te zien! Guus Meeuwis is echt superleuk, ben er zelf ook twee keer geweest! Verse aardbeien, heerlijk!

 • Reageer Mandy 17 juni 2014

  Leuke foto’s! Ik vind je outfits erg leuk. Vooral je flamingoshirt.

 • Reageer Anna 17 juni 2014

  Wat een hoop leuke foto’s! En heel tof dat je bij Guus Meeuwis was!

 • Reageer Daphne 17 juni 2014

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt!

 • Reageer Manon 17 juni 2014

  Wat een gezellige fotos ! Lijkt me wel leuk om een keer naar Guus Meeuwis te gaan.

 • Reageer Kimberly 17 juni 2014

  Chocoladebollen zijn altijd zo lastig om te eten inderdaad haha, maar ze zijn wel super lekker! Leuk dit foto overzichtje zeg 😀

 • Reageer iiiThinkPink 17 juni 2014

  Leuke foto’s!

 • Reageer Bertine 17 juni 2014

  leuke foto’s! die zonnebril staat je stoer!

 • Reageer Madeleine 17 juni 2014

  Heerlijke foto’s . Heb de wk box van Mac ook al een paar keer voorbij zien komen! Heerlijk. En die aardbeitjes ook! Heerlijk. Ben er ook dol op, eet ze uit de supermarkt. Lief, dat de kennis van je opa je elk jaar trouw opbelt :). Fijne week!

 • Reageer Marloes 18 juni 2014

  Wat een leuke foto’s! Ziet eruit als een fijn weekje. Leuk dat je naar Guusje Meeuwis geweest bent!

 • Reageer jouvence 18 juni 2014

  erg leuke foto’s, nani is echt schattig

 • Reageer Claudia 18 juni 2014

  Die opgerolde pijpen staan je erg leuk!

 • Reageer Kiss & Make-up 18 juni 2014

  Hmm, zoveel lekker eten 🙂 Je zelfgemaakte chocolademousse ziet er erg lekker uit, en je voegt ook speciale ingredienten toe. En wat goed dat je je ondanks de hitte toch nog aan je work out houdt.

 • Reageer Jessica 18 juni 2014

  Wat een leuke outfits zitten er tussen! Leuke foto’s 🙂

 • Reageer Florentine 19 juni 2014

  Wat een léuke en vrólijke foto’s!! En wat een heeeerlijke food-foto’s!! X liefs

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lifestyle: #100HappyDays update 2

  Op 24 april 2014 postte ik mijn eerste artikel over de challenge die ik met mezelf ben aangegaan. Namelijk de...

  Close