Lifestyle: #100HappyDays update 2

16 juni 2014 | Geplaatst in Uncategorized

Op 24 april 2014 postte ik mijn eerste artikel over de challenge die ik met mezelf ben aangegaan. Namelijk de 100 Happy Days challenge. Inmiddels ben ik bij dag 52 en wil ik jullie graag een tweede update geven over hoe het tot nu toe gaat.  Het eerste artikel kun je hier terug lezen, de eerste update lees je hier. Ben je benieuwd welke dingen mij happy maken op dag 26 tot en met 50? Kijk dan gauw verder door op ‘Read more’ te klikken voor update 2.

“We leven in een tijd waarin drukke roosters iets geworden zijn om over op te scheppen. De snelheid van het leven ligt steeds hoger, en ondertussen is er steeds maar minder tijd om te genieten van het moment waarin je je bevindt. De kunst om te genieten van het moment zelf, de omgeving en jouw plek daarin, is de basis voor een brug naar geluk op lange termijn voor ieder mens.

71% van de mensen die deze uitdaging aangingen, maar hem niet haalden, gaven ‘gebrek aan tijd’ op als voornaamste reden. Deze mensen hadden stomweg niet de tijd om gelukkig te zijn. Jij wel?[100happydays]”

update2 #100happydays

Follow on Bloglovin

100HappyDays update 2

Update 2 van de #100happydays challenge! Wow ik vind het echt leuk om aan deze challenge mee te doen. Het gaat super goed en ik post iedere dag een foto met iets waarvan ik blij word! Ik word echt blij van zoveel dingen. Van mijn hond tot een lekker ijsje en van een dagje dierentuin tot het concert van Guus Meeuwis! Ik vind het heerlijk om er over na te denken, er bij stil te staan welke mooie dingen het leven bied en te genieten! Ik ben veel bewuster door deze challenge. In update 2 deel ik vandaag met jullie dag 26 t/m 50 van de #100HappyDays die ik op mijn Instagram heb geplaatst. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan via @GLAMOURMOES op Instagram.

update 2 #100HappyDays

Dag 26 t/m 30

 • Dag 26: Heerlijk schepijs van de ijssalon bij ons in de stad. Ik nam stroopwafel, Oreo en witte chocoladeijs.
 • Dag 27: Als ik ‘s ochtends de hond uitlaat zie ik de meest mooie luchten!
 • Dag 28: Mijn nieuwe mintkleurige ‘Allstars’ van de Primark.
 • Dag 29: Shoppen bij de Primark in Essen!
 • Dag 30: De lekkerste toetjes uit Duitsland: joghurt mit der Ecke.

update 2 #100HappyDays

Dag 31 t/m 35

 • Dag 31: Sex on the Beach cocktail op vrijdagavond, na een uurtje bowlen.
 • Dag 32: Interactie met een super coole aap in Burger’s Zoo.
 • Dag 33: Dit stokstaartje in Burger’s Zoo was echt aan het poseren voor de bezoekers.
 • Dag 34: Dove Pistache Magnolia badschuim en bodylotion!
 • Dag 35: Nutella cheesecake gemaakt door mijn zus.

update 2 #100HappyDays

Dag 36 t/m 40

 • Dag 36: Wat zijn tijgers toch mooie dieren. Deze foto maakte ik ook in Burger’s Zoo.
 • Dag 37: De Essence Limited Edition Viva Brasil nagellakjes.
 • Dag 38: The Body Shop Body Sorbet Mango!
 • Dag 39: Armcandy, horloge van de Action en armbandjes van de Primark.
 • Dag 40: Mijn slaapkamer, met lampjes van Ikea en kerstlichtjes.

update 2 #100HappyDays

Dag 41 t/m 45

 • Dag 41: Mijn grote liefde, Canon EOS 500 D met lenzen.
 • Dag 42: BodieBoost – BikiniBoost boek, heerlijke gerechten en goede workouts.
 • Dag 43: Acteur Theo James, die ik voor het eerst zag in de film: Divergent.
 • Dag 44: Het boek Happy Life van Mascha!
 • Dag 45: Blondies maken, naar een recept van Nena, dat stond op Beautylab.nl

update 2 #100HappyDays

Dag 46 t/m 50

 • Dag 46: Verse aardbeien met suiker! Guilty pleasure.
 • Dag 47: Skeeleren in de avonduren, toch nog warm en zonnig! Echt heerlijk en goed voor calorieverbranding.
 • Dag 48: Nieuw Wolkentoetje van Dr Oetker, bananensmaak.
 • Dag 49: Ah zij geeft zoveel liefde! Nani!  <3.
 • Dag 50: En afsluiter, deze prachtige zonsondergang!
Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer alexa 16 juni 2014

  wat een super leuk lijstje, hier word ik vrolijk van!

 • Reageer Daphne 16 juni 2014

  Dit is echt ontzettend leuk om te lezen

 • Reageer Manon 16 juni 2014

  Wat een leuke fotos, snap wel waarom dit je happy days zijn.

 • Reageer Jenn 16 juni 2014

  heerlijke foto’s! Ik liep een paar dagen achter door omstandigheden, maar vandaag heb ik de challenge weer opgepakt.

 • Reageer Marloes 16 juni 2014

  Wat een heerlijke lijstjes <3

 • Reageer Annelie 16 juni 2014

  Leuk om zo’n overzichtje te zien. Ook altijd leuk om zelf op terug te kijken 🙂

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 16 juni 2014

  Heel leuk overzichtje! Eigenlijk zou een mens vaker moeten stilstaan met de mooie kleine dingen in het leven. Mooie challenge!

  X Sara

 • Reageer Mandy 16 juni 2014

  Wat een fijn happylijstje!

 • Reageer Miss Mags 16 juni 2014

  Erg leuk lijstje met foto’s !

 • Reageer Tedje 16 juni 2014

  Ah leuk om te zien zeg!

 • Reageer Bianca 17 juni 2014

  Leuk lijstje, ik moet ook wat vaker foto’s maken van gewoon leuke momentjes, lijkt me leuk om die dan maanden later terug te zien 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Winactie MobileFun: Win € 30 shoptegoed

  Een aantal weken geleden reviewde ik een telefooncase van de website MobileFun.nl. Ik ontving een super toffe telefooncase voor mijn...

  Close