Winactie MobileFun: Win € 30 shoptegoed

15 juni 2014 | Geplaatst in Winactie

Een aantal weken geleden reviewde ik een telefooncase van de website MobileFun.nl. Ik ontving een super toffe telefooncase voor mijn Samsung Galaxy S4. Het artikel over die case kun je hier nog een keer terug lezen. Omdat ik de samenwerking met MobileFun erg leuk vond heb ik ze benaderd voor een winactie! Ik mag een van mijn bezoekers/volgers blij maken met een shoptegoed ter waarde van € 30. Je mag helemaal zelf bepalen waar je het tegoed aan besteed. MobileFun heeft telefoonaccessoires voor veel merken en telefoons. Van Samsung tot HTC en van iPhone tot iPad. MobileFun heeft het allemaal. Wil jij ook kans maken op € 30 shoptegoed? Lees dan snel verder wat je moet doen.

Over MobileFun

Mobile Fun is marktleider in de online verkoop van mobiele accessoires in het Verenigd Koninkrijk. Met een ruim aanbod van de nieuwste mobiele telefoons en vele interessante accessoires breidt Mobile Fun constant uit en is nu trots om ook een website te lanceren speciaal voor onze klanten in Nederland.

Mobile Fun is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2000. De centrale website (MobileFun.co.uk) trekt ruim 1 miljoen bezoekers per maand en ontvangt iedere maand ruim 33.000 bestellingen. Mobile Fun heeft vestigingen en websites in meer dan 20 landen.

De kern van ons success bestaat uit het beantwoorden aan wat onze klanten zoeken; onze uitgebreid assortiment met de laatste accessoires, in combinatie met een klantenservice van de hoogste klasse.

Winactie MobileFun

Follow on Bloglovin

Winactie MobileFun

MobileFun heeft een ontzettend uitgebreid assortiment telefooncases, screenprotectors, autoladers en speakers. Er is voor ieder wat wils. De prijzen variëren van 10 euro voor een telefooncase tot bijvoorbeeld € 30 voor een nieuwe batterij voor je Samsung Galaxy S4. Ik vind het daarom erg leuk dat ik de

Dankzij Mobile Fun’s excellente relaties met onze leveranciers kunnen we onze klanten een ongeëvenaard assortiment bieden van ruim 8.000 wereldwijd ingekochte mobiele accessoires, de nieuwste telefoons en tienduizenden mobiele downloads.

Als bedrijf pogen we constant te innoveren om Mobile Fun klantvriendelijk te houden. We plaatsen door klanten ingediende product reviews , en innoveren constant om op onze website van nieuwste functionaliteiten te voorzien gebaseerd op de feedback van onze klanten.

Winactie MobileFun

Wat moet je doen?

 • Volg mij via Bloglovin’
 • Like de Facebookpagina van MobileFun
 • Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres. Geef hierin aan dat je mee doet en welke stappen je hebt gedaan.

Wat mag je doen?

Wil je meer kans maken op de € 30 shoptegoed? Dan kun je onderstaande stappen ook nog voltooien. Per extra stap maak je één keer extra kans om te winnen.

Deadline

Je kunt met deze winactie meedoen tot en met 14 juli 2014, 23:59 uur.

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Nynke 15 juni 2014

  Leuk zeg, ik doe mee hoor! Ik volg je via bloglovin, volg beide FB-pagina’s en ben geabonneerd op je YouTube.

 • Reageer The Beauty Musthaves 15 juni 2014

  Leuk ik doe mee! Ik like je al op fb!

 • Reageer Sabrina 15 juni 2014

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee!

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar je bericht geliked (3e liker). Ik ben MobileFun en jou gaan volgen op Facebook (Sabrina Cat) en heb me geabonneerd op je Youtube kanaal (Truusje26).

  Groetjes,
  Sabrina

 • Reageer Jolijn 15 juni 2014

  Super leuk! Ik doe graag mee (:
  Ik heb ook de extra kansen gedaan behalve je volgen op instagram.
  Liefs, Jolijn.

 • Reageer femketje 15 juni 2014

  leuk ik doe mee 😀 ik volg en like via bloglovin en like ook de FB!

 • Reageer Ilse prins 15 juni 2014

  Heey wat leuk zeg!!:) Ik volgde je al op bloglovin, heb jou fb en de fb van Mobilefun geliked… Heb al een aantal heeeele leuke hoesjes gezien, ik doe graag mee! fijne dag vandaag! Groetjes ilse

 • Reageer Anita H. 16 juni 2014

  Altijd welkom, zo’n shoptegoed. Met uitzondering van actie Instagram, aan alles voldaan.

 • Reageer melissa 16 juni 2014

  Leuke actie zeg! Ik doe graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984) / Youtube (melissa van stipdonk). Nu duimen 🙂 Gr. Melissa

 • Reageer Miss Mags 16 juni 2014

  Erg leuke win actie, doe graag mee, heb net een nieuwe telefoon en die heeft wel een nieuw hoesje verdient.

  – Ik volg je op bloglovin
  – Ik like de facebook pagina van Mobilefun
  – ik like je facebookpagina
  – Ik volg je op instagram
  – en ik heb me geaboneerd op je youtubekanaal

 • Reageer Denise 18 juni 2014

  Dat komt altijd van pas! Ik doe graag mee! Heb de verplichten dingen gedaan ! XX

 • Reageer zoe 23 juni 2014

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo
  youtube; thisisjustzoe

 • Reageer Anita H. 23 juni 2014

  Super. Ik doe mee. Gedaan: alles behalve Instagram (geen account; moet ik me nog eens in gaan verdiepen).

 • Reageer Baneauty 3 juli 2014

  Ik doe heel graag mee, een nieuw hoesje komt altijd van pas 😉
  – Ik volg je via Bloglovin en heb dit bericht een like gegeven
  – Ik heb de Facebook pagina van MobileFun geliket
  – Mijn email adres is baneauty@gmail.com
  – Ik heb jou Facebook pagina geliket.
  – Ik was al geabonneerd op je YouTube kanaal

  Liefs

 • Reageer Esther 30 juli 2014

  Hopelijk kan ik de volgende keer weer meedoen

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Beauty: Unboxing Beautybox mei 2014

  Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista's wordt maandelijks...

  Sluiten