Beauty: Opgemaakte producten mei 2014

4 juni 2014 | Geplaatst in Beauty

 Iedere maand bewaar ik alle lege verpakkingen van producten die ik heb opgemaakt. Ik spaar ze op, zodat ik aan het begin van de nieuwe maand weer een artikel online kan zetten. Ik vind het leuk om met jullie te delen welke producten ik opgemaakt heb, welke ik fijn vind en opnieuw zou kopen. Of juist welke producten me uiteindelijk zijn tegengevallen. Vorige maand kwam het artikel online met de opgemaakte producten van maart en april, waardoor het behoorlijk wat producten waren. Deze maand zijn het de opgemaakte producten van de maand mei.

In de maand mei maakte ik negen producten op. Het zijn weer lekker veel verschillende producten en merken en zo waar heb ik eens een keer GEEN! krullenmousse van Balea opgemaakt. Dat is echt volgens mij voor het eerst. Ik maakte twee conditioners, badschuim, deodorant, bodylotion, gezichtsreinigers en tandpasta op. Wil je weten wat ik er van vind? Kijk dan verder.

Opgemaakte producten mei 2014

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten mei 2014

Ik vind het altijd leuk kom te zien wat ik eigenlijk allemaal opmaak in een maand tijd. De ene keer is het super veel, omdat veel producten al aardig leeg zijn en de andere maand maak je bijna niks op. Deze maand heb ik dus, zoals ik in de inleiding al aangaf, geen krullenmousse opgemaakt. Normaal gesproken maak ik echt één à twee flessen van de Balea Krullenmousse op. Wel maakte ik een fles badschuim leeg die ik pas in mei kocht! Maar ik ben echt helemaal gek op deze opgemaakte badschuim. Ook maakte ik een product op, die maar niet leeg leek te gaan.

Opgemaakte producten mei 2014

Demake Up Reinigingsgel – schuimend

Deze reinigingsgel voor het gezicht stond ook in mijn top 5 beauty producten van afgelopen maand, het artikel lees je hier. Het is een fijne en zachte reinigingsgel die ik kocht bij de Action voor een mooi prijsje. Ik gebruikte hem iedere avond onder de douche. Heerlijk product, zeker ook als je een gevoelige huid hebt. Deze zou ik zeker opnieuw kopen!

Opgemaakte producten mei 2014

Duschdas Traumland  deodorant

Ik heb op dit moment zes bussen deodorant in gebruik, ja zes. Daarnaast ook nog twee deorollers. Ik hou van variatie als het om deodorant gaat. De meeste deo’s die ik nu in mijn stash heb bevatten alcohol, niet zo fijn als je net je oksels geschoren hebt. Daarom kocht ik een tijd geleden deze deodorant van Duschdas bij de DM Drogerie in Duitsland. Een uitgebreide review van de deo kan je hier lezen. De deodorant ruikt super lekker en gedurende dag ruik je het steeds lichtjes. Zeker een deo die ik vaker zal kopen.

Opgemaakte producten mei 2014

Schwarzkopf Gliss Kur Million Gloss crèmespoeling

Ik was nieuwsgierig naar de nieuwe shampoo en conditioner van Gliss Kur en kocht daarom in Duitsland, again bij de DM Drogerie, de shampoo en de conditioner. De shampoo is nog niet op, maar de conditioner wel. Waarom zit er eigenlijk altijd minder inhoud in een conditionerfles dan in een shampoofles? Anyway ik begon deze conditioner te gebruiken vanaf het moment dat ik naar Ibiza ging. Het is een fijn product, maar het geeft mijn haar niet die beloofde ‘Million Gloss’. Zou ik niet zo snel opnieuw kopen.

Opgemaakte producten mei 2014

Kruidvat Moroccan Argan Oili crèmespoeling

Een merk waarbij er geen verschil is tussen de inhoud van een shampoo- of conditionerfles is het huismerk van de Kruidvat. De Kruidvat introduceerde een tijd geleden de Moroccan Argan Oil shampoo en conditioner in hun assortiment. Ik was nieuwsgierig en kocht vorig jaar beide producten en ook nog de olie. Het is een lekker ruikende conditioner die mijn haar ook wel goed verzorgd. Onhandig vind ik wel de enorme flessen (500 ml), dat dan weer wel. Zou ik in noodgevallen wel weer opnieuw kopen.

Opgemaakte producten mei 2014

Dove Purely Pampering Pistache Magnolia badschuim

Volgens mij is het wel bekend inmiddels dat ik helemaal weg ben van de geur Pistache Magnolia van Dove. De badschuim verkopen ze, again, alleen in Duitsland, maar ik heb gewoon een vooraadje ingeslagen! Opnieuw kopen? Reken maar van YES! Zie de volledige review hier.

Opgemaakte producten mei 2014

L’Oreal Paris Hydra Active 3 reinigingsmelk

De reinigingsmelk van L’Oreal Paris is ook een van mijn favorieten! Ik geloof dat ik deze al een aantal keer opnieuw heb gekocht. Een super fijne reinigingsmelk die ik iedere ochtend gebruikte om mijn gezicht schoon te maken. In de avond gebruikte ik de Demake Up reinigingsgel. Het is een reinigingsmelk voor de droge en gevoelige huid, dus prikt absoluut niet en verwijderd wel netjes al het vuil.  Dus ook deze koop ik regelmatig opnieuw.

Opgemaakte producten mei 2014

Zwitsal bodylotion

Hmmmm Zwitsal, daar ben ik al zo lang gek op! Ik had deze mini gekocht voor mijn vakantie op Ibiza. Ik ben zo gek op die geur. Laatst was ik op kraamvisite en het kindje rook ook zo heerlijk naar Zwitsal. Ik zal er altijd een zwak voor houden en het dus ook zeker regelmatig opnieuw kopen. Want wie wil er nou niet een babyzacht huidje?

Opgemaakte producten mei 2014

Balea gezichtscrème

Ik had van de Balea lijn wel eens vaker een gezichtscrème geprobeerd en was daar erg over te spreken. Daarom kocht ik een tijd geleden deze crème, bijna geen parfum maar wel een goede verzorging voor de droge huid. Je kunt de crème zowel overdag als ‘s avonds gebruiken. Toch prefereer ik liever een aparte nachtcrème, die zijn vaak wat dikker van structuur en dat vind ik ‘s avonds wel heel erg fijn. Deze zal ik niet zo heel snel opnieuw meer kopen, wel fijn, maar heb crème van Bebe More die ik prettiger vind.

Opgemaakte producten mei 2014

Dontodent Sensitive + Natural White tandpasta

Als laatste maakte ik een Dontodent tandpasta op. Dontodent is ook een huismerk van DM. Het is een tandpasta die ervoor zorgt dat je tanden minder gevoelig zijn voor warm en koud en daarnaast zou zorgen voor ‘natural’ witte tanden. Helaas heb ik weinig verschil gemerkt. Wel vind ik het ‘smaakje’ van de tandpasta heel lekker en hij is lekker budget. Opnieuw kopen? Nee niet meteen.

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer MArloes 4 juni 2014

  Wat een fijne producten heb je opgemaakt!

 • Reageer Svenja 4 juni 2014

  Mooie producten! De conditioner van het Kruidvat heb ik ook, maar die deed helaas zo goed als niks voor mijn haar.

 • Reageer Donna Luisa 4 juni 2014

  Fijne producten! Ik ben zo gek op de geur van Zwitsal, dat zal ook altijd zo blijven denk ik haha. x

 • Reageer Beautyjuf 4 juni 2014

  Wat leuk om te zien wat je zoal hebt opgemaakt! Fijne producten 🙂 Tof om soms bij een DM wat te kopen: goedkoper dan in Nederland.

 • Reageer Joyce 4 juni 2014

  Die Dove geur lijkt me erg lekker! Altijd als ik in Duitsland ben, sla ik ook wat in bij de DM. Scheelt toch!

 • Reageer Manon 4 juni 2014

  Die demakup reinigingsgel gebruik ik ook en vind hem erg fijn ook heb ik de andere producten van demakup de reinigingsmelk en tonic. Zwitsal ruikt altijd zo lekker naar baby!

 • Reageer Deborah 4 juni 2014

  Leuk om te zien wat je allemaal gebruikt hebt! hmm zwitsalbody lotion <3 Mooie foto's maak je trouwens 🙂 x

  • Reageer GLAMOURMOES 4 juni 2014

   Dank je wel! 🙂

 • Reageer Sam @ Frills & Thrills 4 juni 2014

  Hi dear, how have you been, thanks for these terrific product recommendations!

 • Reageer Eline 4 juni 2014

  Mooie producten heb je opgemaakt! Dove is echt mijn favoriet!

 • Reageer iiiThinkPink 4 juni 2014

  Fijne producten heb je deze maand opgemaakt.

 • Reageer Bianca 5 juni 2014

  Veel opgemaakt, veel plaats voor nieuwe producten :p

 • Reageer Vanessa 6 juni 2014

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. Ik wil de crèmespoeling met Argan Olie van Kruidvat ook graag eens proberen. Helaas is hij altijd uitverkocht!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #9

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #9 - Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten