New in: Mobilefun – Union Jack Samsung Galaxy S4 case

29 mei 2014 | Geplaatst in New in, Review

Telefooncases, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik struin vaak Ebay af op zoek naar leuke cases voor mijn Samsung Galaxy S4. Voor mijn vorige telefoon had ik meer dan 10 telefoonhoesjes, maar voor mijn S4 heb ik er eigenlijk pas zes haha! Maar ik kan er nu weer een toevoegen aan mijn stash, want van Mobilefun.nl heb ik een mooie telefooncase toegestuurd gekregen. En ik ga de case vandaag in dit artikel laten zien!

In mijn stash had ik, voordat ik de case die ik ga laten zien, zes verschillende telefoonhoesjes. Ik bestelde deze allemaal via Ebay vanwege de goedkope prijs. Ik heb voornamelijk hardcase hoesjes en één siliconenhoesje. De voorkeur voor hardcase is vooral omdat deze minder snel vettig worden van je handen. Het siliconehoesje van een chicken vind ik wel uberschattig. Ben je benieuwd welke case ik via MobileFun aan mijn stash heb kunnen toevoegen? Klik dan op ‘Read more’ en lees meer over de website en de telefooncase voor mijn Samsung Galaxy S4.

MobileFun

Follow on Bloglovin

MobileFun Samsung Galaxy S4 – Union Jack case

Ik ontving een e-mail van MobileFun met de vraag of het me leuk leek om een telefooncase te reviewen voor mijn blog. Uiteraard vind ik dit een erg interessant aanbod en ben er op in gegaan. Ik mocht een case uitzoeken, zo gezegd zo gedaan! De case bestelde ik op vrijdag 23 mei en op maandag 26 mei werd deze netjes bezorgd door DHL Express in een stevige kartonnen envelop. Ik kon me nog net inhouden om de envelop niet direct op te maken . Eerst heb ik er uiteraard nog foto’s van gemaakt.

Om jullie een beeld te geven van de cases die ik voor mijn telefoon al in mijn bezit heb, laat ik jullie ook de zes cases zien die ik al in mijn bezit heb. Ze variëren van bloemetjes tot hondenpoten, een chicken en aztecprintjes. Allemaal erg verschillend, maar zoals ik al zei wel bijna allemaal hardcase.

Samsung Galaxy S4 cases

Samsung Galaxy S4 cases

Dit zijn ze dan; mijn zes Samsung Galaxy S4 hoesjes. Ik hou van variatie, in eten, achtergronden op mijn telefoon en dus ook van variatie qua cases. Daarom bestelde ik vaak hoesjes online en voor de S4 heb ik dus nu zes cases. Ik zal ze één voor één beschrijven, van de achterste naar de voorste:

 • I’m lost in Paris: Ik zag deze case online en wist dat deze uiteindelijk om mijn telefoon zou zitten. Het is een hardcase van plastic met op de achterkant een Eiffeltoren afgedrukt tegen een witte achtergrond. De case sluit mooi aan rond de telefoon en de tekst; I’m lost in Paris vind ik erg leuk.
 • Roze geprinte case: Deze case bestelde ik samen met de aztecprint case via Ebay. Lekker girly met een tof printje. Ook dit is een hardcase van plastic die mooi aansluit om mijn telefoon.
 • Floralprint case: Dit is een meer flexibele case die de telefoon volledig omsluit. Hierdoor heb je een randje om je hele scherm heen. Dit vind ik soms wel lastig, omdat je dan aan de zijkant niet goed je touchscreen kunt gebruiken. Maar het printje vind ik wel super leuk! Lekker zomers!
 • Aztecprint case: Een mooie aztecprint case. Dit is hetzelfde model als nummer twee met het lichte roze. Deze heb ik al heel veel gebruikt, waardoor hij wel wat is beschadigd aan de achterkant. Maar voor die 2 euro dat ie gekost heeft, is dat niet erg.
 • Hondenpoten case: Ik vind de case echt super tof, maar door het klik systeem met een achterkant en een heel dun frame wat je aan de voorkant van je telefoon op de achterkant moet drukken vind ik hem niet fijn. Zolang de case op je telefoon zit is het niet erg, maar als je hem eraf wilt halen ben je gegarandeerd je nagels kwijt. Dit is zo lastig, om het frame weer te verwijderen. Deze gebruik ik daarom niet meer.
 • Pink chicken: Dit is echt een uberschattige siliconencase. Gewoon lekker roze met oogjes en een snaveltje. Uiteraard ook 2 ‘haartjes’. Helaas wel snel vettig door je handen.

Samsung Galaxy S4 cases Samsung Galaxy S4 cases Samsung Galaxy S4 cases

Union Jack Case

Bij MobileFun je terecht voor heel veel verschillende telefooncases. Heb je een Samsung Galaxy S4 dan raad ik je aan op de website van MobileFun te kijken voor leuke, vrolijke, stevige of handige cases. Ik ging voor de Retro Union Jack Case. Dit is een hard cover case voor mijn telefoon. Hij sluit aan de zijkanten en achterkant mooi aan op mijn telefoon. De boven en onderkant van de telefoon zijn vrij. De uitsparingen voor de volume -, aan/uit-knop en camera zijn precies goed. Het materiaal is mooi glad en ‘glossy’, wat nog een mooiere uitstraling geeft. De case kost € 12,49.  Volgens de website zou de case er iets anders uit zien, maar ik vind deze case super tof door het ‘vintage-effect’ dat over de Britse vlag zit. Het is een mooie stevige case, die mijn telefoon goed beschermd tegen vallen en stoten. Kortom ik ben heel blij dat ik deze case aan mijn stash heb toegevoegd! Hij pronkt heel mooi om mijn telefoon heen!

MobileFun

MobileFun MobileFun

Over MobileFun

Mobile Fun is marktleider in de online verkoop van mobiele accessoires in het Verenigd Koninkrijk. Met een ruim aanbod van de nieuwste mobiele telefoons en vele interessante accessoires breidt Mobile Fun constant uit en is nu trots om ook een website te lanceren speciaal voor onze klanten in Nederland.

Mobile Fun is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2000. De centrale website (MobileFun.co.uk) trekt ruim 1 miljoen bezoekers per maand en ontvangt iedere maand ruim 33.000 bestellingen. Mobile Fun heeft vestigingen en websites in meer dan 20 landen.

De kern van ons success bestaat uit het beantwoorden aan wat onze klanten zoeken; onze uitgebreid assortiment met de laatste accessoires, in combinatie met een klantenservice van de hoogste klasse.

Wanneer je een bestelling voor 18:00 uur plaatst via de website, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Je kunt kiezen uit twee verschillende verzendwijzes; namelijk via Royal Mail Internation (€ 2,50) of DHL Express (€ 11,95).

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Svenja 29 mei 2014

  Schattige collectie hoesjes heb jij! <3

 • Reageer Denise 29 mei 2014

  O wat een super leuke hoesjes! <3

 • Reageer Jamie 29 mei 2014

  Die is amazing!! super mooi

 • Reageer Florentine 29 mei 2014

  Ik kan ook nooit genoeg krijgen van telefoon cases! Je hebt hele leuke! X

 • Reageer Manon 29 mei 2014

  Wat een super leuke hoesjes allemaal!!

 • Reageer Lotte 29 mei 2014

  Mooie hoesjes! Ik vind de union jack superleuk!

 • Reageer femketje 29 mei 2014

  kek hoesje 😀

 • Reageer alexa 29 mei 2014

  wat heb je veel elke hoesjes!

 • Reageer Miss Happinez 29 mei 2014

  Leuke hoesjes!!

 • Reageer Rosanne 29 mei 2014

  Die je hebt uitgekozen heb ik ook hihi. Maar je hebt een mooie collectie hoesjes zo te zien. liefs x

 • Reageer Claudia 29 mei 2014

  Gaaf, ik houd zo erg van de Engelse vlag.

 • Reageer Bertine 29 mei 2014

  het chicken hoesje is het leukst! het hoesje wat je nu hebt uitgezocht is ook leuk trouwens

 • Reageer Kelly 29 mei 2014

  Ziet er leuk uit!

 • Reageer dresses and daisies 29 mei 2014

  Cute collectie! Ik heb 1 hoesje, maar heb er eentje bijbesteld wegens kapot… over een collectie kan ik dus niet spreken, haha.

 • Reageer Natiza 29 mei 2014

  Oeeeh leuk zeg!

 • Reageer Eline 29 mei 2014

  Oh, wat een super leuk hoesje heb je aangekregen, mooie verzameling heb je al! Lijkt me super om elke dag van hoesje te veranderen!

 • Reageer Alexandra 2 juni 2014

  Hij is leuk! En je andere hoesjes ook, hihi 🙂

  Xx Alex

 • Reageer Winactie reminder: Win € 30 shoptegoed bij MobileFun | Straight from my heart 26 juni 2014

  […] ontving een super toffe telefooncase voor mijn Samsung Galaxy S4. Het artikel over die case kun je hier nog een keer terug lezen. Omdat ik de samenwerking met MobileFun erg leuk vond heb ik ze benaderd […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog: DM Drogerie Essen & Kiko

   Als ik in Essen ben, dan kan ik de stad niet verlaten zonder bij de DM Drogerie en de Kiko...

  Close