New in: Bristol enkellaarzen

12 mei 2014 | Geplaatst in Fashion, New in

Ik ben gek op schoenen. Ik heb ze in allerlei soorten en maten, van wannabe Vans tot wannabe AllStars, high heels en laarzen tot ballerina’s en enkellaarzen. Sinds afgelopen week mag ik daar weer een nieuw paar aan toevoegen. Namelijk een paar hele mooie enkellaarzen van de Bristol.

Normaal gesproken kom ik niet zo vaak bij de Bristol, hoewel ik weet dat ze hele leuke schoenen hebben. Ze zitten niet hier in de stad, wel in Doetinchem en Arnhem, maar ook daar kom ik vrij weinig bij de winkel. Tot ik laatst via fablouise.nl op de website van de Bristol terecht kwam!

Bristol enkellaarzen

Follow on Bloglovin

New in: Bristol enkellaarzen

Zoals ik al zei had ik op de blog van FabLouise de enkellaarsjes in haar shoestash gespot en ze vertelde dat die van de Bristol kwamen. Ook gaf ze aan dat ze 50% korting kreeg op de laarsjes. Voor mij reden om eens even op de website van Bristol te kijken. En jawel, daar zag ik deze prachtige beauties in het grijs en camel staan. Ze waren van € 35,99 afgeprijsd naar € 18,00! Een koopje dus. In eerste instantie had ik beide kleuren in mijn online winkelmandje gegooid, maar uiteindelijk ging ik voor deze prachtige lichtgrijze. Zo’n paar had ik nog niet in mijn schoenenstash.

Bristol enkellaarsjes

Ik ben super blij met deze enkellaarsjes. Ze zijn licht van kleur, dat betekent dat ze niet zo geschikt zijn voor dit regenachtige weer, maar als het weer wat beter is, kan ik ze mooi combineren met een jeans of dragen onder een jurkje. Ze zijn vrij hoog qua hak, maar ik kan er goed op lopen. De laarsjes van het merk 2-BIZZY zijn nog steeds te koop, klik hier voor de rechtstreekse link. Ook zijn ze nog steeds € 18.

Bristol enkellaarsjes Bristol enkellaarsjes Bristol enkellaarsjes

Vorige post Volgende post

23 reacties

 • Reageer Svenja 12 mei 2014

  Wat een beauty’s! <3

 • Reageer Manon 12 mei 2014

  Wat een leuke laarsjes!!!

 • Reageer saskia 12 mei 2014

  Ik ga eigenlijk ook nooit naar de bristol maar voor deze schoenen zou ik wel eens een kijkje willen nemen 😀

 • Reageer Mirjam 12 mei 2014

  Oh wat een gave laarsjes!

 • Reageer Marjolein - Beautylein.nl 12 mei 2014

  Mooie schoenen! Prachtige kleur ook.

 • Reageer femketje 12 mei 2014

  ze zien er nice uit 😀 mooie kleur!

 • Reageer Marloes 12 mei 2014

  Wat een leukerds!

 • Reageer iiiThinkPink 12 mei 2014

  Mooie schoenen!

 • Reageer Jana 12 mei 2014

  Ik vind ze echt prachtig! 🙂

 • Reageer Jorien 12 mei 2014

  Oohh ze zijn echt mooi!!

 • Reageer Bo 12 mei 2014

  Wauw die zijn leuk! Voor die prijs!

 • Reageer Mandy 12 mei 2014

  Echt superleuke laarsjes! En dat voor maar 18 euro, top!

 • Reageer merle 12 mei 2014

  Leuke laarsjes.
  Mooie kleur ook.

 • Reageer Beautyjuf 12 mei 2014

  Wat een leuke enkellaarsjes! Ik vind de kleur erg mooi. Evenals de hak. Ik heb zelf nog nooit schoenen bij Bristol gekocht. Wel pantoffels, haha!

 • Reageer Anouk 12 mei 2014

  Ik vind ze super leuk! De kleur vind ik erg mooi.

 • Reageer Kimberley 12 mei 2014

  Het zijn echt knapperds!

 • Reageer Jouvence 12 mei 2014

  wauw, ze zijn erg mooi ♥

 • Reageer Bertine 12 mei 2014

  ik vind het echt hele gave laarsjes!

 • Reageer Laura Louise - Fablouise 12 mei 2014

  Wat leuk dat je ze ook hebt gekocht! Deze kleur vond ik ook heeeeel erg mooi! Ik heb die van mij al veel gedragen! Veel plezier ermee 😀

 • Reageer Dascha 12 mei 2014

  Wat een prachtige laarsjes!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Reageer ByCJS 13 mei 2014

  Mooie laarsjes, had ik niet verwacht van de bristol!

 • Reageer Chantal 13 mei 2014

  DIE zijn pas gaaf!

 • Reageer Bianca 13 mei 2014

  Mooie laarsjes alleen bij mij zouden ze zo snel vies worden :p

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Review: Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia

  Ik merk dat ik de laatste tijd meer beauty gerelateerde artikelen publiceer op mijn blog. Ik vind het leuk om...

  Close