Beauty: Top 5 favoriete producten #1

9 mei 2014 | Geplaatst in Beauty

Ik wil graag een nieuw onderwerp toevoegen aan mijn blog. Op veel blogs zie je maandelijks een artikel voorbij komen met de favoriete producten van de afgelopen maand. Omdat ik vaak veel producten gebruik en dan ook een lange lijst krijg doe ik dit niet iedere maand. Maar dit heeft me wel aan het denken gezet. Ik wil wel graag iedere maand mijn favoriete producten laten zien in fotovorm, maar het moet niet een te lang artikel worden. Daarom introduceer ik de Top 5 favoriete producten op mijn blog. Dit zijn dan echt de vijf meest gebruikte en favoriete producten van de maand.

Het artikel van vandaag bevat de top 5 van de maand april. Het zijn vijf verschillende producten. van mascara tot highlighter en van badschuim tot bodybutter. Ook zijn het vijf verschillende merken, A-merken en budgetmerken. Ik vind het erg leuk om deze producten uit te zoeken en in een artikel te plaatsen.

Top 5 favoriete producten

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #1

Mijn top 5 favoriete producten van april 2014 bestaat uit mijn absolute nummer één; Dove Purely Pampering Pistach Magnolia doucheschuim. Vervolgens de NYC BiG Bold Volume by the Lash mascara. Op de derde plaats staat de lippenbalsem van Balea met amandelgeur. De vierde plaats wordt ingenomen door de Sweet Lemon bodybutter van The Body Shop. Als laatste de Catrice Made To Stay highlighter pen. Deze staat op plaats vijf.

Dove Purely Pampering

1 Dove Purely Pampering – Pistache Magnolia

Deze versie van de Dove Purely Pampering lijn wordt in Nederland alleen in de bodylotion variant verkocht en kost bij bijvoorbeeld de Etos € 7,11! In Duitsland verkopen ze de doucheschuim variant van deze geur en wat ruikt die lekker! Ik ben echt vanaf het eerste moment dat ik er aan rook verkocht. Deze ga ik zeker nog vaker kopen, ook al heb ik nog 10 andere soorten in mijn lade liggen.

NYC mascara

2 NYC – Big Bold Volume By The Lash mascara

Deze mascara kocht ik naar aanleiding van een tip van Anne Solveig. Ik had ook geluk dat er op dat moment een 1+1 gratis actie was bij de Kruidvat. Vanaf het moment dat ik hem getest heb vind ik het een van mijn favoriete mascara’s en gebruik ik hem bijna dagelijks. Dus zoek je een fijne budgetmascara met een rubber/siliconen borsteltje, dan is dit echt een aanrader. Hij verdient daarom ook een plekje in mijn top 5.

Balea lipbalm

3 Balea- Mandeltraum lippenbalsem

 Als jullie mijn blog al wat langer volgen weten jullie dat ik de afgelopen maanden ontzettend veel last heb gehad van droge lippen en kapotte mondhoeken, die maar niet over leken te gaan. Samen met uierzalf en deze lippenbalsem van mijn favoriete Duitse drogisterij merk kan ik nu eindelijk zeggen dat ik er bijna vanaf ben. Dit is inmiddels al de tweede lippenbalsem met amandel die ik in gebruik heb en daarom op nummer drie in mijn top 5.

The Body Shop bodybutter

4 The Body Shop – Sweet Lemon bodybutter

 The Body Shop, daar zijn de meeste bloggers en vrouwen wel enthousiast over. Ook ik ben heel enthousiast over de producten die ik al getest heb. De meeste zijn uit de bodybutterlijn van TBS. De Sweet Lemon geur is denk ik wel mijn favoriete geur van alle bodybutters die zij hebben. Hij is zoet, maar ook weer niet te zoet. Daarnaast krijg ik er een perzikzacht (hoe leuk) huidje van en blijf je hem lekker lang ruiken.

Catrice Made To Stay highlighter

5 Catrice – Made To Stay hightlighter pen

Op plaats nummer 5 staat de Made To Stay highlighter pen van Catrice. Deze pen kocht ik volgens mij tijdens een bezoekje aan de DM Drogerie in Kleve. Het is een mooi product die ik aanbreng in mijn binnenste ooghoek. Dit zorgt voor een frisse blik. Je kunt gemakkelijk steeds een beetje draaien aan de pen, waardoor de punt verder uit de verpakking komt. Ik gebruik hem bijna dagelijks in mijn ochtendroutine.

Dit was mijn top 5 favoriete producten van april. Ben je benieuwd naar de volgende top 5? Hou dan mijn blog in de gaten.

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Bo 9 mei 2014

  Ik vind TBS sweet lemon ook heerlijk!

 • Reageer Svenja 9 mei 2014

  Mooie producten! De body butters van TBS vind ik ook altijd zo fijn <3

 • Reageer Manon 9 mei 2014

  Lijken mij fijne producten!! Ik heb ze nog nooit geprobeerd, maar die highlighter pen van Catrice zou ik nog wel een keer willen proberen.

 • Reageer femketje 9 mei 2014

  fijne producten allemaal 😀

 • Reageer Beautyjuf 9 mei 2014

  Ik kom je blog pas voor het eerst tegen: leuk! Ik heet trouwens ook Marloes en kom oorspronkelijk ook uit Gelderland 😉 Maar, dat terzijde, haha! Wat een mooie favorieten! De body butters van The Body Shop zijn inderdaad toppertjes. Deze geur heb ik niet, maar lijkt me heerlijk.

 • Reageer Marloes 9 mei 2014

  Wat een mooie producten. Sweet lemon lijkt me ook een heerlijke frisse geur!

 • Reageer Bertine 9 mei 2014

  die geur bodybutter lijkt mij ook heerlijk

 • Reageer Anouk 9 mei 2014

  Wat een mooie favorieten! De bodybutters zijn inderdaad heerlijk. De essence highlightpen lijkt me super mooi.

 • Reageer Janneke / Beautyroad 9 mei 2014

  Super mooie foto’s, en leuke producten.

 • Reageer Deborah 9 mei 2014

  Die van Dove wil ik ook nog eens proberen, die lijkt mij echt heerlijk! Leuk lijstje!

 • Reageer Romy | Big Cozy Sweater 9 mei 2014

  Fijne producten allemaal, mooie foto’s ook!

 • Reageer Thebeautydelivery 9 mei 2014

  Leuk artikel en prachtige foto’s!

 • Reageer Rachel Kromdijk 9 mei 2014

  mooie favorieten meid! liefs en een goed weekend x

 • Reageer Jana 10 mei 2014

  Die butter is ook mijn favoriet! Jammer genoeg zit hij niet meer in het assortiment dus doe ik er nu extra zuinig mee 🙁

 • Reageer Beauty: Top 5 favoriete producten #2 | Straight from my heart 1 juni 2014

  […] het vorige artikel met mijn top 5 favoriete producten kwam de doucheschuim versie al als favoriet naar voren. […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fashion: Primark Swimwear collectie 2014

  De nieuwe badkleding collectie van Primark zorgt ervoor dat je nog meer zin krijgt in de zomer. De collectie staat...

  Close