Beauty: Opgemaakte producten maart & april 2014

4 mei 2014 | Geplaatst in Beauty

Normaal gesproken komt dit artikel één keer per maand in de eerste week online. Ik spaar namelijk iedere maand de verpakkingen van mijn opgemaakte producten op en maak er dan een artikel over. Ik vind het fascinerend hoeveel ik soms in de ene maand opmaak en vervolgens in de maand daarna  bijna niks. Dat is ook de reden waarom ik de maanden maart en april 2014 in één artikel met jullie bespreek.

Ik maakte in maart eigenlijk zo weinig producten op, dat ik het geen heel artikel waard vond voor op mijn blog. Daarom besloot ik alle verpakkingen te bewaren en ze bij april toe te voegen. Met als gevolg dat ik nu wel een hele rits producten heb. Ik neem meestal een video op met de opgemaakte producten, maar nu zijn het er zoveel, dat ik ze op de foto heb gezet. Kijk je mee wat ik heb opgemaakt in maart en april?

opgemaakte producten

Fa Vitamin & Power Honey Melon + Vitamin B / Balea Cocos bodycream / Tester Gucci Première.

Sorry voor de wat donkere foto’s, het begon al te schemeren toen ik de foto’s maakte.

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten maart en april 2014

De afgelopen maanden heb ik 20! producten leeg gemaakt! Wow! Dat is wel veel. Het zijn heel gevarieerde producten van haarmousse tot handcrème en van bodylotion tot gezichtsreinigingsdoekjes. De merken van de opgemaakte producten zijn:

 • Balea
 • Bebe More
 • Biosilk
 • Demake-up
 • Dontodent
 • Dove
 • Fa
 • Garnier Fructis
 • Gucci
 • Kruidvat
 • L’Oreal Paris
 • Odorex
 • Vaseline
 • Zwitsal
Opgemaakte producten

Demake up Micellaire Tonic / L’Oreal Paris Micellair water / Bebe More Relaxing Care cream / Kruidvat Cleansing reinigingsdoekjes.

Zwitsal

Zwitsal Droog Huidje Bodymilk / Zwitsal Bodylotion / Zwitsal Wasschuim.

opgemaakte producten

Dontodenkt Sensitive+ Natural White / Vaseline Hand + stronger nails handcrème / Dove Deepcare Complex handcrème / Odorex lotion tester.

opgemaakte producten

Garnier Fructis Oil Repair haarmasker / Biosilk hydrating shampoo / Kruidvat Curl Control shampoo.

3 x Balea Krullenmousse

3 x Balea Krullenmousse

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Eline | Just Little Things 4 mei 2014

  Wauw, veel producten heb je opgemaakt, ziet er netjes uit!

 • Reageer Dionne 4 mei 2014

  Hmm, zwistal. ZO lekker!

 • Reageer iiiThinkPink 4 mei 2014

  Leuk on te lezen!

 • Reageer femketje 4 mei 2014

  best veel zeg 😀

 • Reageer Bertine 4 mei 2014

  wow hoe krijg het voor elkaar om 3x krullenmousse op te maken? Ik doe wel een half jaar met mijn haar mousse ofso haha!

  • Reageer GLAMOURMOES 4 mei 2014

   Haha tja ;). Ik heb veel en dik haar en gebruik het iedere dag.

 • Reageer Marloes 4 mei 2014

  Wat heb je lekker veel opgemaakt. Leuk om te zien!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Fashion: Wishlist Forever21

  Op het moment dat dit artikel online komt is het zaterdag 3 mei en ga ik richting Amsterdam samen met...

  Sluiten