Ibiza shoplog: Bershka, Pull&Bear, Kiko

1 mei 2014 | Geplaatst in Fashion, Shoplog

Het allerlaatste Ibiza gerelateerde artikel dat online komt op mijn blog is de Ibiza shoplog. Uiteraard heb ik leuke items gekocht op Ibiza. Deze laat ik aan jullie zien in een video. Het was mijn bedoeling, om in de shoplog steeds na ieder item een kort filmpje te laten zien van het kledingstuk als ik het aan heb, maar helaas heb ik nog niet de manier gevonden om dit goed te bewerken. Heb je tips? Laat het me weten in een comment of via een e-mail (glamourmoes@gmail.com)

Ibiza shoplog: Bershka, Pull&Bear, Kiko

Je kunt goed shoppen op Ibiza en dan met name in Ibiza stad. Hier vind je winkels als Blanco, Bershka, Pull & Bear en Kiko. Ik shopte hele toffe dingen bij de Pull&Bear, wat een leuke winkel is dat trouwens. Daarnaast slaagde ik bij de Bershka voor twee broeken, een trui en top. Ook ging ik nog naar de Kiko voor wat mooie producten. In deze Ibiza shoplog zie je alle items voorbij komen inclusief de souvenirs die ik kocht. Ben je benieuwd wat ik nog meer heb gedaan naast shoppen? Ik heb uitgebreide fotoverslagen online gezet onder de naam ‘Mee naar Ibiza

Ben jij wel eens op Ibiza geweest?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Dionne 1 mei 2014

  Wat een leuke items!

 • Reageer Marloes 1 mei 2014

  Wat een leuke spulletjes heb je geshopt! Leuk filmpje!

 • Reageer Jyoti 1 mei 2014

  Lovely items and very sweet post dear..Keep in touch
  http://www.fineartandyou.com

 • Reageer Manon 1 mei 2014

  Wat een super leuke shoplog! Je bent al best bruin of ben je dat altijd van jezelf!? Of misschien ben ik gewoon zo wit haha

  • Reageer GLAMOURMOES 1 mei 2014

   Dank je. Nou het valt wel mee hoor, ik word niet zo heel snel en overdreven bruin. Misschien komt het door de belichting.

 • Reageer Jorien 1 mei 2014

  Leuke shoplog!! Shoppen kon zeker goed op Ibiza! Jammer dat ze sommige winkels die ze daar hebben niet in Nederlands hebben 🙁

 • Reageer Jorien 1 mei 2014

  Leuke shoplog!! Shoppen kon zeker goed op Ibiza! Jammer dat ze sommige winkels die ze daar hebben niet in Nederlands hebben 🙁

 • Reageer Alexandra 1 mei 2014

  Hele leuke aankopen! 🙂

 • Reageer Bertine 1 mei 2014

  leuke shoplog! ik vind een pull&bear in het buitenland altijd leuk, kan er dan altijd wat vinden, maar ik nederland zie ik er nooit wat leuks haha

 • Reageer Regina 2 mei 2014

  Superleuke dingen heb je gekocht! Ik ga je artikelen over Ibiza even teruglezen, gaaf 🙂

 • Reageer Fashion: Wishlist Forever21 | Straight from my heart 3 mei 2014

  […] al geshopt heb op Ibiza wil ik niet te veel geld uitgeven. Zie de shoplog van afgelopen donderdag hier. Ik heb geen rekening gehouden met een budget, ik wilde gewoon de leukste items van de Forever21 […]

 • Reageer Spplimited 9 april 2016

  Lovely items and very sweet post dear.
  http://www.spplimited.com/
  http://www.safetycoursesinchennai.in/

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Lifestyle: Mee naar Ibiza #6 – Hippymarket, Santa Gertrudis & Cala Llonga

  Het zesde en laatste deel van 'Mee naar Ibiza' is vandaag aan de beurt op mijn blog. Wat was het...

  Sluiten