OOTD Ibiza: Happiness in the simplest of things

25 april 2014 | Geplaatst in Fashion, Lifestyle, OOTD, Travel

OOTD Ibiza: Ik ben weer terug uit Ibiza! Wow wat is dat een mooi eiland. Ik heb onwijs veel foto’s gemaakt die jullie uiteraard nog in een artikel zullen terug zien. Vandaag laat ik jullie een van mijn outfits zien die ik aan had op Ibiza. Het eiland is prachtig met alle baaien en stranden. Allemaal perfecte locaties om outfitfoto’s te maken. Op de laatste dag hebben we nadat we naar de Hippymarket in Punta Arabi zijn geweest, outfitfoto’s gemaakt met uitzicht op een prachtig helderblauwe zee. De OOTD-fotos zijn gemaakt door Jorien, neem ook een kijkje op haar blog! Kijk je mee naar deze OOTD?
OOTD Ibiza

Follow on Bloglovin

Ibiza: OOTD Happiness in the simplest things

Ik ben van 20 tot en met 23 april naar Ibiza geweest met mijn beste vriendin Jorien.  We hebben vier geweldige dagen gehad op dit prachtige eiland. En heel veel foto’s gemaakt. Onder andere de outfitfoto’s die ik jullie vandaag laat zien. Deze foto’s zijn gemaakt nadat we naar de Hippymarket in Punta Arabi, vlakbij Es Canar zijn geweest. Vanaf de parkeerplaats konden we richting een baai lopen met prachtig uitzicht. Een uitstekende locatie om foto’s te maken.

Hieronder zie je mijn OOTD van 23 april 2014. Ik droeg in deze OOTD mijn nieuwe top die ik kocht bij de Pull&Bear met de tekst ‘Happiness in the simplest things’. Daarnaast droeg ik mijn kanten short van de H&M, waar ik super blij mee ben. Ik combineerde het met mijn sandaaltjes die ik vorig jaar kocht bij de Primark.

OOTD: Short – H&M / Tanktop – Pull & Bear / Zwarte top – Primark / Sandalen – Primark / Armbandjes – Naja Ibiza.
OOTD Ibiza 8

OOTD Ibiza 7OOTD Ibiza 6 OOTD Ibiza 5OOTD Ibiza 3 OOTD Ibiza 2 OOTD Ibiza

OOTD Ibiza 4

Detailshot van mijn OOTD. Hier draag ik de armbandjes die ik kocht op de Hippymarket. De Armbandjes zijn van Naja Ibiza.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Manon 25 april 2014

  Super leuke outfit en prachtige fotos!

 • Reageer femketje 25 april 2014

  Leuke foto’s! ♥

 • Reageer Jorien 25 april 2014

  Wat een goede fotograaf!! :p haha
  Ik wil terug!! Het was zo mooi! <3

 • Reageer jouvence 25 april 2014

  leuke outfit en wat een prachtige omgeving ♥

 • Reageer Marloes 26 april 2014

  Wat een super leuke outfit foto’s! Mooie plek daar zeg!

 • Reageer Mirjam 26 april 2014

  Wauw wat een prachtige foto’s! Mooie armbanden ook!

 • Reageer Bertine 26 april 2014

  wat een leuk broekje en leuke top ook!

 • Reageer Lifestyle: Mee naar Ibiza #6 - Hippymarket, Santa Gertrudis & Cala Llonga | Straight from my heart 30 april 2014

  […] met een uitzicht over zee. Deze foto’s plaats ik daarom niet in dit artikel en kun je hier bekijken als je dat leuk […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lifestyle: #100happydays

  Regelmatig zag ik de #100happydays' voorbij komen op verschillende social media zoals Pinterest en Instagram. Uiteindelijk ben ik gaan googlen...

  Close