Lifestyle: #100happydays

24 april 2014 | Geplaatst in Lifestyle, Personal

Regelmatig zag ik de #100happydays’ voorbij komen op verschillende social media zoals Pinterest en Instagram. Uiteindelijk ben ik gaan googlen en kwam ik terecht op 100happydays.com. Een geel met witte website en zwarte tekst. De eerste vraag die je tegenkomt als je op de website bent is: “Kan jij 100 dagen lang gelukkig zijn?”. Waarom eronder staat: “Daar heb je vast geen tijd voor toch?”. Ik ga de uitdaging aan en heb me aangemeld voor de ‘happy challenge’.

100happydays

Follow on Bloglovin

#100happydays

“We leven in een tijd waarin drukke roosters iets geworden zijn om over op te scheppen. De snelheid van het leven ligt steeds hoger, en ondertussen is er steeds maar minder tijd om te genieten van het moment waarin je je bevindt. De kunst om te genieten van het moment zelf, de omgeving en jouw plek daarin, is de basis voor een brug naar geluk op lange termijn voor ieder mens.

71% van de mensen die deze uitdaging aangingen, maar hem niet haalden, gaven ‘gebrek aan tijd’ op als voornaamste reden. Deze mensen hadden stomweg niet de tijd om gelukkig te zijn. Jij wel?[100happydays]”

100happydays2

Ik doe mee met de #100happydays, omdat ik meer wil genieten van kleine dingen. Minder gefrustreerd en gestresst zijn en meer tot rust komen. Daarnaast ben ik snel op mijn teentjes getrapt in het verkeer en ik hoop dat het door mee te doen aan deze challenge minder word. Bewust worden van bijvoorbeeld de zon die ‘s ochtends schijnt als je op staat, een complimentje krijgen of de vogels die fluiten. Mijn #100happydays starten op 24 april 2014. De foto’s zullen via mijn Instagram profiel gepost worden met de hashtag: 100happydays.

Om mijn happychallenge te kunnen volgen kun je mij volgen op mijn Instagramprofiel: @GLAMOURMOES

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer iiiThinkPink 24 april 2014

  Leuke challenge! Ik zou er zelf ook wel aan mee willen doen, alleen ik ben bang dat ik het ga vergeten.

 • Reageer Claudia 24 april 2014

  Super leuk, ik zag vandaag al je eerste foto. Ik doe ook mee, maar ik loop soms wat achter met de foto’s (A)

 • Reageer Jennn 24 april 2014

  Leuk! Ik doe ook mee, ik ben nu bij dag 25.

 • Reageer Lifestyle: #100HappyDays update 1 | Straight from my heart 23 mei 2014

  […] en wil ik jullie graag een update geven over hoe het tot nu toe gaat.  Het eerste artikel kun je hier terug lezen. Ben je benieuwd welke dingen mij happy maken? Kijk dan gauw verder door op ‘Read […]

 • Reageer Lifestyle: #100HappyDays update 2 | Straight from my heart 16 juni 2014

  […] ik jullie graag een tweede update geven over hoe het tot nu toe gaat.  Het eerste artikel kun je hier terug lezen, de eerste update lees je hier. Ben je benieuwd welke dingen mij happy maken op dag 26 […]

 • Reageer Lifestyle: #100HappyDays update 3 | Straight from my heart 13 juli 2014

  […] en wil ik jullie graag weer update geven over hoe het tot nu toe gaat.  Het eerste artikel kun je hier terug lezen, de eerste update lees je hier en de tweede hier. Ben je benieuwd welke dingen mij […]

 • Reageer Lifestyle: #100HappyDays update 4 - Straight from my heart 22 augustus 2014

  […] post laat ik jullie de laatste 25 dagen van de happy challenge zien. Het eerste artikel kun je hier terug lezen, de eerste update lees je hier en de tweede hier. Update drie vind je via deze link. […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fashion: Boutique Je m’appelle

  Via annesolveig.nl kwam ik terecht op de website van Boutique Je m'appelle. Anne had een trui van deze webshop aan...

  Close