Fashion: Wishlist H&M Lente 2014

16 april 2014 | Geplaatst in Fashion

Wishlist H&M – De H&M catalogus viel vorige week weer door de brievenbus en ik wil altijd weer even kijken wat voor een leuke nieuwe items ze hebben toegevoegd aan de collectie. Ook al had ik recent al aardig wat geshopt bij de Primark, The Sting, NewYorker en H&M, toch vond ik het leuk om een wishlist te maken.

Ik vind de collectie ontzettend mooi en leuk op dit moment. Veel dingen passen binnen mijn kledingstijl en heb daarom ook wat leuke items kunnen uitzoeken. Ik vind vooral de ‘Frans’ geïnspireerde tops en truien leuk en grappig. Daarnaast ben ik verliefd op Parijs en de Eiffeltoren komt wel een aantal keer terug in de kleding van de H&M. Een top met de Eiffeltoren heb ik recent al gekocht, maar de trui met de tekst ‘L’amour toujours’ vind ik ook super tof.

 HMwishlist2014a

Follow on Bloglovin

H&M Wishlist lente 2014

Op mijn wishlist hierboven staat de vrolijke bikini met een zomerse bloemenprint, een mooie donkerblauwe stretch spijkerbroek en een opvallend groene short. Daarnaast uiteraard de sweattrui met de Eiffeltoren en een heel tof zwart/wit gebloemde short.

De tweede wishlist hieronder bevat super schattige ballerina’s van kant, een mooie zilveren statement ketting en mooie oorbellen in verschillende kleuren. Ook vond ik de blauwe trui met de letter ‘M’ erg leuk om te te voegen aan mijn wishlist. Als laatste nog twee shorts, een kanten witte en een knalroze. De ene voor een leuke outfit in de zomer, de ander een lekker gekleurde sportshort voor in de sportschool.

HMwishlist2014b

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer femketje 16 april 2014

  jaaa die bikini is leuk! 😀

 • Reageer Dionne 16 april 2014

  De bikini is leuk!

 • Reageer Jorien 16 april 2014

  Jeej! Leuke items! Ik sluit me erbij aan dat de bikini leuk is haha! Maar ook die witte (kanten?) short en ketting vind ik erg tof 🙂

 • Reageer Manon 16 april 2014

  Ik vind die kanten short erg leuk en die ketting ook!

 • Reageer Annelie 16 april 2014

  Leuke wishlist! De bikini vind ik ook erg tof! 🙂

 • Reageer Bianca 16 april 2014

  Mooi! Vind de bikini ook wel heel erg leuk 🙂

 • Reageer Natiza 16 april 2014

  Ik ben echt verliefd op die ketting!

 • Reageer martina 17 april 2014

  mooie bikini heb je uitgekozen!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Personal: GLAMOURMOES’ WEEKLY #2

  Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S4....

  Close