Review: Fa Vitamin & Power

13 april 2014 | Geplaatst in Beauty, Review

Ontdek een verfrissende douchesensatie met Fa Vitamine & Power. De formule verrijk met Vitamine B zorgt voor een intensieve huidverzorging. Deze uitzonderlijk milde douchegel met het verkwikkend parfum van Honingmeloen verwent lichaam en zintuigen.

Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met een van de douchegels van Fa uit de nieuwe lijn Vitamin & Power. Ik heb deze douchegel in februari gekocht bij de Kruidvat. Ze hadden toen een mooie aanbieding. De Fa Vitamin & Power lijn bestaat uit drie heerlijk geurende douchegels: de Vitamin C + Pink Grapefruit, Vitamin E + Guave en Vitamin B + Honey Melon. Deze laatste ga ik voor jullie reviewen.

IMG_2339 copy

Follow on Bloglovin

Product informatie

Merk: Fa
Product: Vitamin & Power – Vitamin B + Honey Melon
Overige producten: Vitamin C + Pink Grapefruit, Vitamin E + Guave
Prijs: Helaas niet te achterhalen

IMG_2341 copy

Verpakking

De Fa Vitamin & Power douchegel zit in de alom bekende plastic fles. Dit is zo herkenbaar voor Fa, altijd dezelfde vorm fles. De ene keer transparant, de andere keer niet. In dit geval heeft de Vitamin & Power lijn een transparante fles, erg handig als je wil weten hoeveel douchegel je nog hebt. Er zit een matte wit/crème kleurige dop met op en het beweegbare deel wat je open klikt is doorzichtig oranje. Ik vind de fles wel heel erg mooi doordat je de douchegel al kunt zien. Geen ditjes en datjes, gewoon duidelijke informatie, wat voor een product is het, wat doet het en welke ingrediënten zitten er in. Je maakt de fles eenvoudig open met de klikdop en het product komt gemakkelijk uit de verpakking. Ik heb er een hekel aan als je hard moet schudden.

De fles bevat overigen 250 ml en daar doe je, als je hem dagelijks gebruikt, ongeveer een maand mee denk ik. Ik gebruik hem bijna dagelijks en hij is nu bijna leeg.

IMG_2348 copy

Ingrediënten

fa

Product

De douchegel is, zoals je op onderstaande foto kunt zien, oranje/geel en doorzichtig. Het is een redelijk vloeibare douchegel en een lekkere gladde substantie. Dan is er nog de geur, man! die is zo goddelijk. Ik hou persoonlijk helemaal niet van meloen in de zin van fruit, maar die geur van honing meloen is zo lekker! Het is zoet, maar toch ook wel warm en tropisch. Als ik dit gebruik tijdens het douchen, dan ruikt de hele badkamer heerlijk zoet. Het is ook wel echt een douchegel die je heerlijk kunt gebruiken in de zomer, als je een hele dag lekker buiten bent geweest. Echt een verwennerij onder de douche.

Op de tweede foto hieronder kun je zien dat het een lekker schuimende douchegel is. Ik gebruik altijd een douche puff om de gel de verdelen over mijn lichaam. Met een douche puff schuimt de gel altijd nog een stuk beter.

IMG_2347 copy IMG_2349 copy

Ervaring

Het is ondanks dat de douchegel in de basis niet heel erg verzorgend is, wel een van mijn favoriete doucheproducten van dit moment. De geur maakt heel veel goed, want mijn huid voelt niet extra zacht en glad aan na gebruik van deze gel. Het is gewoon een heerlijk geurend product, die je goed ruikt als je hem gebruikt. En het geeft je energie en doet je denken aan exotische oorden en mooi weer. Dus hou je van een lekkere zoete douchegel, maar hoef je niet perse een super verzorgende gel, dan is deze Fa Vitamin & Power echt iets voor jou. Ik ben er gewoon heel tevreden over.

Plus
+ heerlijke geur;
+ handzame verpakking;
+ je kunt zien hoeveel er nog in de fles zit.

Min
– bevat SLS
– niet super verzorgend

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Svenja 13 april 2014

  Klinkt goed, en wat maak je prachtige foto’s <3

 • Reageer T.Huisman 5 november 2015

  Ik vind die flacons zo mooi staan in de badkamer met al die flesjes met lekkere inhoud er in. het zal vast een ontspanningsfestijn zijn en een oase van rust. Al die hemelse geuren en wat het met je doet doen je wat. Die geurbeleving vooral. Mmm erg lekker allemaal.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fashion: Oranje boven bij Primark

  Primark: Na 128 jaar Prinsessen- en Koninginnedagen te hebben gevierd, is het dit jaar eindelijk tijd voor Koningsdag. Deze kleine...

  Close