Shoplog Apeldoorn: H&M, The Sting & NewYorker

6 april 2014 | Geplaatst in Fashion

Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn moeder naar Apeldoorn voor een High tea. Daarna hebben we ons nog prima vermaakt in het centrum van de stad en kwam ik weer met leuke items thuis. Ik heb weer een shoplog opgenomen waarin in mijn geshopte items laat zien. Dit keer shopte ik bij de H&M, The Sting en de NewYorker. Kijk je mee naar de shoplog Apeldoorn?

Shoplog Apeldoorn: H&M, The Sting & NewYorker

Apeldoorn is een ontzettend leuke stad om te winkelen, dus mocht je in de buurt zijn neem dan zeker eens een kijkje. In het centrum zijn alle grote winkelketens te vinden zoals de H&M, NewYorker, The Body Shop en de Douglas. Ik kocht een rokje bij de New Yorker, sportsokken en sportshorts bij de H&M. Wat ik verder allemaal nog kocht zie je in de video hieronder!

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Svenja 6 april 2014

  leuke items heb je gekocht. Het aztec rokje van de New Yorker vind ik echt geweldig <3 En het zwarte kante shortje vind ik ook super!

 • Reageer femketje 6 april 2014

  wel bummers dat je allergisch bent zeg!

  die shorts met kant is awesome 😀

  • Reageer GLAMOURMOES 6 april 2014

   Ja behoorlijk en gisteren was echt een extreme reactie 🙁

 • Reageer Manon 6 april 2014

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan!! Dat aztec rokje vind ik echt super leuk!

 • Reageer Puck 6 april 2014

  Leuk zeg! Stom dat je allergisch bent, bluh! 🙁 Gefeliciteerd met je overstap! 🙂 x

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 6 april 2014

  Dat rokje van New Yorker is echt heel leuk!

  X Sara

 • Reageer Eline | Just Little Things 6 april 2014

  Awh, leuke aankoopjes! Jammer dat je er allergisch aan bent…
  Liefs

 • Reageer Jorien 7 april 2014

  Hihi shopaholica! Wel leuke dingen heb je gekocht! Die kanten short is echt heeeeel leuk 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Beauty: Beautybox maart 2014

  Beautybox brengt de beste beautyproducten bij jou thuis! Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista's wordt maandelijks...

  Close