In pictures maart 2014 – carnaval, Primark Nijmegen

3 april 2014 | Geplaatst in Lifestyle, Personal
In pictures maart 2014 – Het is april, de lente is begonnen en het weer neigt meer naar zomer dan lente. In maart heb ik weer zoveel beleefd, leuke dingen gedaan en gekke foto’s gemaakt. Ik vierde vier dagen carnaval, ging naar drie wedstrijden van PSV, genoot van de zon, maakte heerlijke smoothies, had een gezellige avond bij mijn beste vriendin en ging naar de opening van de Primark in Nijmegen. Al deze momenten legde ik weer vast met mijn Samsung Galaxy S4.
Ik ga overigens vanaf de volgende keer foto’s per week posten, omdat ik merk dat het anders iedere maand een erg lang artikel wordt. Ik vind het leuk om jullie wat vaker een kijkje te geven in mijn leven, met recentere foto’s. Dus voor de laatste keer een ‘In pictures’ artikel. Een van de vele veranderingen op korte termijn.
march in pictures

 

March: In pictures

Lushzeep: Godmother

 

Beautybox van februari

 

Met mijn beste vriend tijdens carnaval

 

 

 

Hmmm Churros!
Fasten your seatbelts; carnavalsoutfit
Mijn auto stijgt op.

 

Carnavalsoutfit nummer 2.
Wrappizzag gemaakt bij oma!

 

Wandelen met Nani.

 

Wannabee Vans met panterprint.
PSV – FC Utrecht 1-0

 

Wakker worden met een strakblauwe lucht!

 

Havermoutpannekoeken met pasta
Outfitfoto’s maken.
Selfie.
Spiegelfoto
Met lieve Nani!
Lunchen bij oma.

 

Bokshandschoenen, helaas waren ze niet fijn, dus teruggestuurd.

 

Essence Bloom Me Up nagellak.
Puppy van mijn zus.
Dubbelslecht – roomtaart en appeltaart

 

Biosje – Hartenstraat

 

Prachtige lucht bij zonsondergang.

 

Cocu mocht weer lekker in de ren.
Inspiratieartikel in de Libelle.

 

Kwarkbollen gemaakt.
Nog een selfie.
Another great sundown.

 

Nani.

 

Heerlijke thee!

 

Home made brownie!
Ireen Wüst – wereldkampioen.

 

Thee en een heerlijke zelfgemaakte smoothie.

 

Gekke wolken.

 

Treaclemoon – The Raspberry Kiss
Banaan-ei pannenkoeken
Nani!

 

PSV – FC Groningen 2-3

 

Primark Nijmegen

 

Ussie.

 

Primarkbusje
Weer een heerlijke smoothie; kokosmelk, banaan, frambozen en bosbessen.
Avondeten.

 

Droomauto als leenauto van de garage.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Lees vorig bericht:
Event: Opening Primark Nijmegen 31 maart 2014

Op maandag 31 maart 2014 heeft de eerste Primark winkel in Gelderland haar deuren geopend. Om 11 uur ging de...

Sluiten