Review: Climabest kussen + winactie [Gesloten’]

30 maart 2014 | Geplaatst in Lifestyle
We weten allemaal dat slapen heel belangrijk is voor ons, maar doen we dit wel op het juiste kussen? Het ene kussen is te hoog, het andere te hard en weer een ander is te slap. Het Climabest kussen van Living Comfort is daar de perfecte oplossing voor. Ik reviewde dit kussen voor mijn blog en slaap er als een roosje op. Wil je meer weten, bekijk dan de video.

Follow Straight from my heart

Informatie Climabest kussen

“Elk type slaaphouding vraagt om een aangepast kussen. De rugslaper heeft het meeste baat bij een plat kussen. De zijslaper zal het beste uit de voeten kunnen met een stevig kussen. De buikslaper heeft behoefte aan een heel dun en soms helemaal geen kussen.
 
Traagschuim vlokken kussen
Om aan de wensen te voldoen van alle type slapers kunt u de hoeveelheid vlokken in het Climabest Nasa traagschuim kussen naar eigen inzicht aanpassen. Het kussen is aan de zijkant voorzien van een rits. U kunt naar eigen behoefte de vulling verminderen of juist later weer vermeerderen.
 
Het Climabest kussen is verpakt in een handige transporttas. Dus waar u ook verblijft uw kussen kan altijd mee”(Climabest).
 

Ik vind het Climabest kussen echt een wereld van verschil ten opzichte van de kussens die ik allemaal al heb geprobeerd. Heerlijk als ik ‘s avonds in bed kruip en mijn hoofd op dit kussen leg. Het lijkt een hard kussen, maar door het traagschuim vormt het kussen zich perfect naar jouw hoofd en nek. Ik slaap echt heerlijk op dit kussen, ik heb geen last van mijn nek of schouders en word ‘s nachts niet wakker van een plat en slap kussen.

Pluspunten:

+ Verhoogd slaapcomfort

+ Vorm van het kussen past zich aan

+ Wasbare hoes

+ Hoogte aanpasbaar

+ Goede ondersteuning hoofd en nek

Minpunten:

– In aanschaf duurder, maar zorgt voor minder klachten.

 
De voordelen nog even kort op een rijtje:
 • Correcte ondersteuning van het hoofd.
 • Ontspant hoofd, nek en schouders.
 • Juiste houding van de nekwervels.
 • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
 • Geschikt voor elk type slaper
 • In hoogte verstelbaar
Alle informatie over het Climabest kussen en bestellen doe je via deze website. Het kussen kost op dit moment € 79. Je mag 14 dagen proef slapen en als het niet bevalt, kun je het kussen weer terug sturen.

 

Winactie Climabest kussen
Ik mag namens Living Comfort een kussen weggeven aan een van mijn lezers en dat vind ik uiteraard erg leuk! Als je mee wil doen laat dan even een reactie achter onder dit artikel.
Wat moet je doen?– Volg mij op Bloglovin’
– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres
Wat mag je doen?– Abonneer je op mijn Youtube kanaal– Like dit artikel op Bloglovin’
De winactie loopt tot 30 april 23:59 uur
Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageer Sabrina 5 april 2014

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik slaap al maanden erg slecht en hoop daar met dit kussen verbetering in te brengen.

  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar dit bericht geliked (1e liker).

  Groetjes,
  Sabrina

 • Reageer Beautyding 5 april 2014

  Gaaf dat je een kussen weg mag geven. Ik zou graag kans maken, ik slaap de laatste tijd moeilijker in, wat leidt tot moeheid en moeilijk opstaan in de ochtend. Ook heb ik soms last van mijn rug of nek. Ik volg en like je op bloglovin, ook ben in geabboneerd op je youtube kanaal. Heel veel succes!

 • Reageer Nynke 5 april 2014

  Altijd moeilijk een goed kussen, ben heel benieuwd. Ik ben niet zo’n goede slaper. Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked.

 • Reageer anja 6 april 2014

  ik ben nog altijd opzoek na een goed kussen om lekker op slapen

 • Reageer Anita H. 6 april 2014

  Ik ben verbaasd over het geringe aantal deelnemers tot nu toe. Hartstikke mooie prijs; ik doe graag mee.

  • Reageer GLAMOURMOES 7 april 2014

   Dat komt omdat ik recent met mijn blog ben overgestapt van Blogger naar WordPress en mijn eigen domeinnaam. Op mn oude URL zijn ook wel deelnemers, maar niet overdreven veel.

   Leuk dat je mee doet!

 • Reageer melissa 7 april 2014

  Ik zoek inderdaad een kussen waar ik lekker op slaap: het probleem: te dik / te dun / te hard / te zacht gaat zeker voor mij op. En slaap is zo belangrijk met nachtvoedingen voor een baby: die paar uurtjes die je per nacht hebt, moet je natuurlijk wel lekker liggen. Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliked!

 • Reageer Anne 10 april 2014

  Superleuk! Ik heb zelf een cheap-ass (:$) ikea kussen.. ben hier dus superbenieuwd naar 😀

 • Reageer Annelie 10 april 2014

  Ik doe graag mee, ben wel benieuwd naar dit kussen! Ik volgde je al op BL, heb het bericht geliked en volg je nu ook op youtube 🙂

 • Reageer Daan 10 april 2014

  Eens zien of dit kussen mij wel de nacht kan laten doorbrengen, hihi. xXx

 • Reageer Rachel 11 april 2014

  Echt een fijn kussen lijkt me! Hopelijk laat je dit echt ‘n paar uurtjes heerlijk doorsslapen

 • Reageer Dinja 11 april 2014

  Ik ben heel benieuwd naar dit kussen!
  Dus ik doe graag mee, ik volgde je al via Bloglovin’ en ik had mezelf ook al geabonneerd op je Youtube kanaal!
  x

 • Reageer Beauty: Lopende winacties | Straight from my heart 17 april 2014

  […] dit artikel. Wat moet je doen? – Volg mij op Bloglovin’ – Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres Wat mag je doen? – Abonneer je op mijn Youtube kanaal – Like dit […]

 • Reageer leoni 20 april 2014

  ik heb alles gedaan, nu hopen dat ik binnenkort ook kan slapen als een roosje op dit heerlijke kussen.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in: Armbandenstandaard Ebay

  Sieraden, hoe berg je die het makkelijkste op. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, alles in een grote opbergmand, hangen...

  Close