New in: Armbandenstandaard Ebay

29 maart 2014 | Geplaatst in Fashion, New in
Sieraden, hoe berg je die het makkelijkste op. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, alles in een grote opbergmand, hangen aan haakjes. Maar als je dan vervolgens iets zoekt, kan je het bijna niet vinden. Vooral met mijn armbanden vond ik dat nogal vervelend.
Gelukkig heb ik daar nu een oplossing voor. Ik bestelde namelijk op Ebay een heel mooi suède-achtig zwart standaard, waar ik mijn armbanden allemaal mooi naast elkaar op kan schuiven. Kijk je mee?
Follow Straight from my heart
Zoals je op de foto hierboven kan zien, had ik al mijn armbanden en statementkettingen in een lege ‘Beautybox’ zitten. Het is heel onoverzichtelijk en alles gaat aan elkaar vast zitten of blijft haken. Hierdoor is het lastig om ‘s ochtends even snel de juiste armbanden te vinden. Daar heb ik gelukkig nu een oplossing voor via deze verkoper op Ebay. 
Het standaard is een T-vorm met ‘suède’-bekleedt en ideaal voor het ‘ophangen’ van je armbanden. Ik heb best wel veel armbanden, maar de meest gebruikte kan ik perfect kwijt op dit standaard. Het standaard is nog te koop, klik hier. Ik betaalde er $ 5,20 voor en $ 2,99 verzendkosten. Dit is omgerekend in totaal een bedrag van € 5,90.
Nu moet ik nog een oplossing zien te bedenken/vinden voor mijn kettingen, oorbellen en ringen. Maar met dit standaard ben ik in ieder geval al heel blij, al moeten er niet nog meer armbanden bij komen.
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Dinja 4 april 2014

  Ziet er wel handig uit!
  Alleen voor mij weer niet, aangezien ik niet vaak sieraden omdoe dus dan kunnen ze beter in een opbergdoosje zitten 🙂
  Kettingen kan je misschien aan punaises hangen die je weer aan een prikbord prikt? Of misschien met van die schattige deurknopjes die je in de muur boort?
  x

 • Reageer Nikki 5 april 2014

  Van zo’n standaarden zoek ik ook nog echt. Onwijs handig en het ziet er mooi uit!

 • Reageer Mariëlle 21 april 2014

  Wauw ik vond het er al super gaaf uit zien in de doos maar zo is het ook tof! Handige tip! En wat heb je gave armbanden, waar haal je ze meestal?

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Garnier Fructis Oil Repair 3 haarmasker

  In mijn shoplog van 17 maart konden jullie zien dat ik een haarmasker had gekocht van Garnier bij de DM...

  Sluiten