Garnier Fructis Oil Repair 3 haarmasker

28 maart 2014 | Geplaatst in Beauty
In mijn shoplog van 17 maart konden jullie zien dat ik een haarmasker had gekocht van Garnier bij de DM Drogerie. Inmiddels heb ik hem iedere keer gebruikt bij het wassen van mijn haar (om de dag) en kan ik er een duidelijke mening over geven. Ik kan vast verklappen dat ik erg enthousiast ben!
Garnier Fructis Oil Repair 3 haarmasker

Garnier Fructis Oil Repair 3 haarmasker

Volgens mij is het product helaas niet in Nederland te koop, want op de website van Garnier vind ik alleen de shampoo, conditioner en miracle oil terug. Maar mocht je toevallig in Duitsland bij een drogist komen, neem dan zeker even een kijkje bij de Garnier producten.
Dit haarmasker van Garnier Fructis is speciaal voor droog en beschadigd haar. Door de drie oliën belooft het je haar te voeden en een intensieve verzorging te geven.

Product informatie

Merk: Garnier Fructis

Product: Oil Repair 3 haarmasker
Overige producten: shampoo, conditioner, voedende crème, duo effect verzorging en miracle oil.

Prijs: € 3,45 (DM Drogerie)
Fructis Oil Repair 3 haarmasker
Heeft uw haar een ‘Repair’-behandeling en intensieve verzorging nodig?
De diepte structuur-crème remedie is ideaal voor je haar, als het meer verzorging nodig heeft. Micro-fijne olijfolie en avocado-olie doordringen in de droge, gestresste haarzones. Shea-olie voedt het haar oppervlak – met anti-pluis effect. Ideaal voor het droge en beschadigde haar.
Fructis Oil Repair 3 haarmasker
Verpakking
Dit haarmasker zit in een oranje/kanariegele stevige pot. Met een inhoud van 300 ml, is dit een flinke pot die waar je wel vrij lang mee zult doen. Het is een plastic pot met een bolbuik-vorm en een draaideksel. De pot zit in mijn bak met verzorgingsproducten op de badkamer en pak ik iedere keer gelijk als ik mijn haar ga wassen die avond. Op de pot staat ontzettend veel informatie over het masker. Deze teksten zijn zwart en geaccentueerd met de herkenbare groene kleur van Garnier. Verder is het een vrij standaard pot zonder al te veel poespas, dat maakt mij ook niet zo heel veel uit. Alle benodigde informatie staat erop, ingrediënten, gebruiksaanwijzing en wat het product doet voor je haar.
Fructis Oil Repair 3 haarmasker
Product
Zodra je de deksel van de pot afdraait komt je een heerlijke fruitige/zoetige geur tegemoet. Een geur die wel een beetje herkenbaar is voor de producten van Garnier Fructis. Ik vind dat persoonlijk echt heerlijk, deze geur. Op onderstaande foto kun je de substantie zien van het haarmasker. Het is een heel fijne dikkige (is dat een woord?) substantie. Als je natte handen hebt glijdt hij niet van je vingers af als je het uit het potje haalt. Dit vind ik echt een groot pluspunt, want als het een gladde, dunne substantie is, gaat er vrij veel verloren. Dit haarmasker breng je gemakkelijk aan op je haren en je hebt er absoluut niet veel van nodig. Ik ben gek op de geur van het masker, gebruik hem niet voor niks iedere keer als ik mijn haren was.
Fructis Oil Repair 3 haarmasker
Ingrediënten
Ervaring
Ik ben echt heel enthousiast over dit haarmasker van Fructis. Het is ten eerste al ideaal dat het maar 1 tot 3 minuten hoeft in te trekken. Hierdoor kan ik het masker gewoon aanbrengen tijdens het douchen, tussendoor mijn gezicht of huid reinigen en dan het masker uitspoelen. Het masker is heerlijk geurend, ik hou er echt van. Je ruikt het nog lange tijd nadat je onder de douche vandaan gestapt bent.
Ik gebruik het masker na de shampoo, in plaats van een conditioner. Ik laat het masker meestal 1 minuut inwerken en spoel het daarna uit. Je voelt gelijk dat je haar ontzettend zacht en glad aanvoelt. Het masker voedt mijn haar ontzettend goed en ik merk dat mijn haar ook na het opdrogen zachter is en er beter uitziet!
+ Heerlijke fruitige geur.
+ Goede dikke substantie.
+ 1 tot 3 minuten inwerken.
+ Gemakkelijke onder de douche te gebruiken.
+ Voedt mijn haar en maakt mijn haar zacht.
– Niet in Nederland te koop
Heb jij wel eens een haarmasker van Garnier geprobeerd?
liefs marloes
Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Beauty: Shoplog Primark, Kruidvat & DM Drogerie | Straight from my heart 19 april 2014

  […] – Review Garnier Fructis haarmasker […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fashion: Marks & Spencer nieuwe ‘Leading Ladies’ voor Spring/Summer ’14

  Marks & Spencer onthult haar nieuwe line-up van Leading Ladies die het gezicht zullen zijn van de nieuwe Spring/Summer campagne....

  Close