Swatches: Essence Bloom Me Up! 04 Chaising Lacy

20 maart 2014 | Geplaatst in Beauty
Vorige week vrijdag kocht ik in Duitsland bij de DM Drogerie een nieuw nagellakjes van Essence. Ik had al lange tijd geen nieuwe nagellak gekocht, dus ik vond dat ik wel een lekker lenteachtig kleurtje van mezelf mocht uitkiezen. Het is een lakje uit de trend edition ‘Bloom Me Up!’. Ik weet niet of deze in Nederland ook nog uitkomt, maar de trend edition is zeker de moeite waard om te bekijken wanneer je in Duitsland bent. Ik koos voor een lekker roze kleurtje genaamd 04 Chaising Lacy’.“bright, fresh colors consisting of pink, mint, lavender and apricot are about to make a statement. the effects – sometimes pearly, sometimes plain – are sure to put you in the mood for new nail styles. long-lasting and with a high coverage, these pretty polishes will make your nails stand out from the crowd. (Essence, 2014)”
Follow Straight from my heart
Product informatie

Merk: Essence
Product: Bloom Me Up! nagellak 04 Chaising Lacy.
Overige producten: 01 Blow My Mint, 02 Lovely Lavender, 03 Blooming Tender
Prijs: € 1,75 (DM Drogerie)

Verpakking
De trend edition nagellakjes van Essence zitten altijd in een ander flesje dan de normale lakjes. Dit flesje is te vergelijken met de Catrice lakjes. Er zit in deze nagellak 10 ml, dus daar doe je behoorlijk lang mee. Ik vind de vormgeving heel leuk met de witte dop en de roze/rode ‘lace’-opdruk erop. Geeft je een lente-achtig gevoel. De kleur van de nagellak is duidelijk te zien. Verder is het bekende logo van Essecne op de voorkant gedrukt en in sierlijke letters de naam van de trend edition: Bloom Me Up! Ik word wel vrolijk van dit lakje uit de trend edition van Essence.

Product
Deze nagellak heeft een mooie maat kwastje. Hij is niet te breed, waardoor je niet zo snel naast je nagels knoeit. De haartjes zijn allemaal even lang en er steken geen losse haartjes tussen uit. De substantie van de nagellak is erg mooi, hij is vloeibaar, zodat je gemakkelijk kan corrigeren. Maar hij loopt ook weer niet gelijk van je kwastje af. Chaising Lacy is een lakje dat mooi lakt, geeft geen streperig effect en is met twee laagjes volledig dekkend.

Swatches
Ik ben ontzettend blij met dit lakje. Chaising Lacy is een mooi koraal roze/rood kleurtje, dat prima kan met het mooie lenteweer dat we al gehad hebben. Het lakje dekt in twee lagen en blijft een aantal dagen prima zitten. Ik heb er altijd last van dat nagellak na één dag al gaat chippen, maar dat valt bij dit lakje heel erg mee. Onderstaande foto laat ook zien dat de kleur op mijn nagels nagenoeg overeen komt met de kleur in het potje. Soms wil een nagellak compleet anders uitpakken op je nagels, maar dat is hier niet het geval.

Het lakje is op dit moment helaas niet in Nederland te koop, maar mocht deze trend edition in het assortiment komen, dan zou ik zeker een kijkje nemen.

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Lees vorig bericht:
Gorgeous photoshoot: Keira Knightley for Chanel

Dit keer in de 'Gorgeous photoshoot' rubriek een prachtige advertentie foto van Keira Knightley voor Chanel. Ik vind haar een...

Sluiten