OOTD: ‘Eye’ am watching you

11 maart 2014 | Geplaatst in Fashion, OOTD
Het zal jullie allemaal niet ontgaan zijn. Afgelopen zondag was het bijna zomers, zo lekker dat het was buiten! De temperatuur tikte bijna de 20 graden aan en ik kan hier zo van genieten. Daarom had ik afgelopen week al besloten dat ik op zondag naar buiten zou gaan voor outfitfoto’s! En zo geschiedde, zondag pakte ik mijn statief en camera en liep de wijk uit op zoek naar een mooie locatie en die vond ik!
Ik ben echt ontzettend blij dat ik wat meer achteraf woon in onze stad. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor outfitfoto’s. Zo vond ik wat verder achter de wijk een heerlijk rustig en mooi plekje om foto’s te maken. Ik draag mijn nieuwe top en rokje van de Vero Moda, gecombineerd met stoere bordeauxrode ‘wannabee’ vans van de Primark en een panty.
Eye am watching you

Follow on Bloglovin

 OOTD: ‘Eye’ am watching you

De top met het oog en het rokje met de ritsen onder en boven heb ik gekocht bij de Vero Moda op 28 februari 2014. Je kunt de items en prijzen nog terug zien in deze video shoplog: klik hier. Ik vond het rokje en de top echt onwijs leuk en wilde deze graag combineren in een outfit. Door de vans die ik er onder draag krijgt de outfit een stoerdere look. De Vero Moda items komen beide uit de Noisy May collectie, een toffe en beetje stoere kledingcollectie. Hier vind je alle items uit deze collectie.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Winactie: Essence & NYC pakketje [GESLOTEN]

Vorige week vlak voor de carnaval was ik nog even in Duitsland om inkopen te doen bij de DM Drogerie....

Close