Fashion: Bershka start moving

3 maart 2014 | Geplaatst in Uncategorized
Afgelopen maandag was ik met mijn zus in Amsterdam voor het concert van Jason Derulo. We hadden allebei vanaf 12 uur vrij, dus we besloten lekker op tijd richting onze hoofdstad te rijden en nog even te genieten van het mooie weer en we gingen shoppen op de Kalverstraat. De items die ik gekocht heb zullen jullie nog in een shoplog voorbij zien komen, maar vandaag wil ik een toffe sportcollectie van de Bershka met jullie delen.
Mijn zus was nog nooit bij de Bershka geweest, dus heb ik haar meegenomen. We hadden niet heel veel tijd, maar op de begane grond kwam ik een super toffe collectie tegen Bershka Start Moving. Ontzettend mooie en kwalitatieve sportkleding voor een leuke prijs. Ik had deze items nog niet eerder gezien bij de Bershka dus ik heb gelijk een toffe sportlegging meegenomen. Deze laat ik jullie nog zien. Vandaag laat ik de favoriete items uit de sportcollectie zien.
Follow Straight from my heart
Bershka Start Moving
Ik vind de sportcollectie van Bershka echt super tof en had het liefst nog veel meer items meegenomen, maar aangezien ik nog genoeg kleding had, heb ik alleen een toffe sportlegging gekocht. De collectie bestaat uit leggings, joggingsbroeken, hempjes, tops, vesten, truien en jassen. Een ruime keuze dus. De basiskleuren zijn grijs, gemêleerd grijs, zwart. De accenten zijn roze of babyblauw/mint. Dus ben je een actieve sporter/fitnesser/hardloper etc en hou je van roze, budgetproof kleding, neem dan eens een kijkje bij de Bershka bij jou in de buurt of via hun webshop.
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Simone 12 mei 2014

  Op zoek naar Dè sportlegging vond ik shut up & train.. Alleen waar kan ik die kopen want via de site van berchka kom ik niet zo ver.. Help? 🙂

  • Reageer GLAMOURMOES 12 mei 2014

   De legging is te koop bij Bershka filialen en online in de webshop.

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in: Foto op canvas van Pixum.nl

  Zo'n twee weken geleden kreeg ik van Malou van MadeByMalou een e-mail dat ik de winactie op haar blog had...

  Close