Event: Opening Marks & Spencer 19 februari 2014 (VIP Event)

20 februari 2014 | Geplaatst in Fashion
Gisteren ben ik samen met mijn zus naar Den Haag geweest voor de opening van de eerste Marks & Spencer in Nederland. In het verleden hebben zij al eens een winkel in Nederland gehad, maar zijn toen weggegaan. Nu is vandaag om 12 uur deze prachtige Marks & Spencer officieel geopend voor publiek. Het prachtige lichte en ruime gebouw zit aan de Grote Marktstraat in het centrum van Den Haag. Gisteren kreeg ik en nog een heleboel anderen een exclusieve preview, een fashionshow en lekkere Britse hapjes.
Foto overload als je op ‘Read more’ klikt. 😉
 
Follow on Bloglovin
Marks & Spencer viert opening Flagship Store Den Haag met VIP event
Gisteravond vond er een exclusieve preview plaats in de gloednieuwe Marks & Spencer flagship store in Den Haag, die vandaag om 12.00 uur officieel haar deuren opent. Gasten konden alvast een kijkje nemen in de grootste Marks & Spencer winkel van Nederland, waar klanten vanaf morgen voor ruim 10.000 fashionable kledingitems en meer dan 2.500 soorten voortreffelijke etenswaren terecht kunnen.
Op het evenement konden genodigden genieten van de Britse ‘up and coming’ pianist Tokio Myers, die de modeshow vergezelde van fantastische muziek. Op de catwalk kwamen 20 key looks uit de verschillende lijnen van de Marks & Spencer lentecollectie voorbij, waaronder vier looks uit de succesvolle Best of British collectie. Deze werden geshowd door de Britse modellen Oliver Cheshire en Bridget Jakes, die tevens het gezicht zijn van deze collectie.
Onder de gasten van de avond bevonden zich bekende Nederlanders zoals Marly van der Velden, Liza Sips, Jelka van Houten, Sylvana Simons, Carolien Spoor, Marilene van Oranje, Nicolette van Dam en Marcel Wanders. De gasten konden naast speciale Marks & Spencer cocktails en champagne ook genieten van heerlijke typisch Britse versnaperingen die verkrijgbaar zijn in de Foodhall zoals mini Yorshire puddings, traditionele Engelse scones met room en jam en verrukkelijke gerookte Schotse zalm.
Mijn foto’s
Uiteraard ben ik niet zonder mijn Canon EOS500 D van huis gegaan en heb ik zelf ook veel foto’s gemaakt van de mooie winkel, kleding en heerlijk eten! De Marks & Spencer Food Hall is echt een hemel op aarde als je van koekjes, snoep en chocolade houdt!
Tijdens de fashionshow heb ik wel geprobeerd foto’s te maken, maar doordat er zoveel mensen stonden met camera’s was dat een mission impossible.
De Food Hall is echt prachtig ingerichte supermark met heel veel lekkere en bijzondere producten. Ze hebben een eigen bakkerij, veel onwijs lekkere en mooie taarten, broodjes, diepvriesmaaltijden en salades. Aan keuze geen gebrek. Bij de kassa werden zelfs je gekochte producten in een knalgroene Marks & Spencer tas gedaan. Ik maakte verlekkerende foto’s in deze Foodhall.
Aan het einde van de avond kregen we nog een leuke canvas Marks & Spencer tas mee met goodies uit de Food Hall.
Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer woolrich blogg 8 april 2014

  Ԍreеtingѕ frߋm Idaho! I’m bored to dеath at woгk
  so I decided to check out youг site on my iphone during lunch Ƅreak.

  Ӏ lovе the info you prоvide heге and can’t wɑijt to take a look when
  I get hοme. I’m shocked at how fast your blog loaded on my phone ..
  I’m not eveո using WIFI, just 3G .. Aոуways,
  great blog!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Tag: Let’s get personal

  Op de blog van Cynthia (Miss Lipgloss) kwam ik de tag 'Let's get personal' tegen. Omdat ik het altijd wel...

  Close