Fashion: OOTD Bordeaux red

18 februari 2014 | Geplaatst in Fashion
Het was afgelopen zondag eindelijk weer eens een beetje goed weer om met mijn camera en statief naar buiten te gaan en outfitfoto’s te maken. Het waaide behoorlijk, maar het was niet heel koud. Ik heb wat nieuwe items aan die jullie gisteren in de shoplog hebben kunnen zien. Ik wilde graag mijn bordeaux rode rokje van de H&M combineren met mijn blousje van de Only. Uiteindelijk heb ik daar een simpel zwart vestje bij aangetrokken, een lekkere dikke panty en mijn hakken van de Van Haren. Als finishing touch draag ik oudroze armbandjes en horloge en een goude ring met een roze bloemetje.
Rokje – H&M / Blouse – Only / Vest – Kruidvat / Panty – Primark / Hakken – Van Haren / Armbanden – Primark / Ring – Primark / Horloge – Alberto horloges.

 

Follow on Bloglovin
Fashion: OOTD Bordeaux red
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Shoplog: H&M, Bershka, Van Haren & Only

Omdat ik in januari en begin februari vrij veel geshopt hebt bij verschillende winkels, vond ik het makkelijker om de...

Close