Beauty: Mijn beautystash deel 3 Douchegel etc…

27 januari 2014 | Geplaatst in Uncategorized
In de maand februari wil ik een ‘No-buy’ maand invoeren om meer geld te besparen en niet onnodig veel nieuwe producten te kopen, waar ik er nog minstens drie van op voorraad heb. Ik heb er nogal een ‘handje’ van om steeds nieuwe producten te kopen, terwijl ik nog voldoende thuis in mijn beautykast heb liggen. Ik ben gewoon altijd heel nieuwsgierig als er nieuwe producten uitgebracht worden. Vooral als ik bij de DM-drogerie ben, gooi ik te veel in mijn mandje.
Om dit te minderen, geld te besparen en eerst alles op te maken heb ik mijn beautystash geïnventariseerd. Ik heb foto’s gemaakt van alle producten die open zijn en van alles wat nog dicht zit. Ik heb de foto’s per soort product gefotografeerd en ga de aankomende dagen/we(e)k(en) mijn beautystash met jullie delen. Ik denk namelijk niet dat ik de enige ben die zoveel beautyproducten koopt haha ;).

Follow Straight from my heart

Beautystash deel 3 douchegel

Op dit moment heb ik de volgende producten in mijn stash:

Aangebroken

 • Zwitsal wasschuim
 • Balea Passionfruit
 • Balea Diamantentraum
 • Rituals Zensation

Nieuw

 • Rituals Hammam Delight
 • Rituals Happy Buddha
 • Rituals Yogi Flow
 • Dove Purely Pampering 
 • Dove Crème mousse
 • Babette Showergel
 • Rituals Hammam Olive Secret
 • Balea Dusche & Creme Manderin
 • Douglas Fabulous Bath & Showergel

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Lifestyle: Bodieboost #2

Ik heb al eens een artikel geschreven over de afvalmethode Bodieboost. En vandaag geef ik jullie een soort van update/review...

Close