Beauty: Mijn beautystash deel 2 deodorant

25 januari 2014 | Geplaatst in Uncategorized
In de maand februari wil ik een ‘No-buy’ maand invoeren om meer geld te besparen en niet onnodig veel nieuwe producten te kopen, waar ik er nog minstens drie van op voorraad heb. Ik heb er nogal een ‘handje’ van om steeds nieuwe producten te kopen, terwijl ik nog voldoende thuis in mijn beautykast heb liggen. Ik ben gewoon altijd heel nieuwsgierig als er nieuwe producten uitgebracht worden. Vooral als ik bij de DM-drogerie ben, gooi ik te veel in mijn mandje.
Om dit te minderen, geld te besparen en eerst alles op te maken heb ik mijn beautystash geïnventariseerd. Ik heb foto’s gemaakt van alle producten die open zijn en van alles wat nog dicht zit. Ik heb de foto’s per soort product gefotografeerd en ga de aankomende dagen/we(e)k(en) mijn beautystash met jullie delen. Ik denk namelijk niet dat ik de enige ben die zoveel beautyproducten koopt haha ;).

Follow Straight from my heart

Beautystash deel 2: Deodorant
Op dit moment heb ik de volgende producten in mijn stash:

Aangebroken

 • Balea Romantic Star
 • Balea White Diamond
 • Balea Dry
 • Balea Dark Glamour
 • Sex & the City deodorant
 • Fa Pink Passion
 • Duschdas Traumland
Nieuw
 • Balea Pink Flame

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Dominique 13 augustus 2015

  Hoi Marloes

  Waar koop jij die Deo van balea?

  Groeten Dominique

  • Reageer GLAMOURMOES 14 augustus 2015

   In Duitsland bij de DM Drogerie.

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Reminder winactie: Win een beautypakket met Treaclemoon, Balea, Essence en Primark producten [GESLOTEN]

  Vanaf vandaag heb je nog een week de tijd om mee te doen met mijn winactie die ik vlak voor...

  Close