Beauty: Mijn beautystash deel 1 gezichtsverzorging

21 januari 2014 | Geplaatst in Uncategorized
In de maand februari wil ik een ‘No-buy’ maand invoeren om meer geld te besparen en niet onnodig veel nieuwe producten te kopen, waar ik er nog minstens drie van op voorraad heb. Ik heb er nogal een ‘handje’ van om steeds nieuwe producten te kopen, terwijl ik nog voldoende thuis in mijn beautykast heb liggen. Ik ben gewoon altijd heel nieuwsgierig als er nieuwe producten uitgebracht worden. Vooral als ik bij de DM-drogerie ben, gooi ik te veel in mijn mandje.
Om dit te minderen, geld te besparen en eerst alles op te maken heb ik mijn beautystash geïnventariseerd. Ik heb foto’s gemaakt van alle producten die open zijn en van alles wat nog dicht zit. Ik heb de foto’s per soort product gefotografeerd en ga de aankomende dagen/we(e)k(en) mijn beautystash met jullie delen. Ik denk namelijk niet dat ik de enige ben die zoveel beautyproducten koopt haha ;).
Vandaag begin ik met mijn gezichtsverzorgingsproducten. Ik moet zeggen, dat het met deze stash nog wel redelijk meevalt, wat ik nu in mijn bezit heb. Dit komt mede door het feit dat ik in januari al aardig wat opgemaakt heb.

Follow Straight from my heart

Beautystash deel 1: Gezichtsverzorging
Op dit moment heb ik de volgende producten in mijn stash:
Aangebroken
  • L’Oreal Paris Hydra Active 3 reinigingsmelk
  • L’Oreal Paris Hydra Active 3 gezichtswater
  • L’Oreal Paris Hydra Active 3 micelair water
  • Bebe Young Care gezichtscrème
  • Balea oogmake-up remover
Nieuw
  • L’Oreal Paris Hydra Active 3 gezichtswater
  • Demak up Micelaire gezichtstonic
  • Demak up Reingingsgel


Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Fashion: OOTD Sunday

Tegenwoordig pak ik heel snel mijn statief en camera op zaterdag of zondag als de zon schijnt. Ik wil op...

Close