Fashion: OOTD Sunday

20 januari 2014 | Geplaatst in Uncategorized
Tegenwoordig pak ik heel snel mijn statief en camera op zaterdag of zondag als de zon schijnt. Ik wil op mijn blog wat meer variëren met artikelen en één soort artikel, outfitfoto’s, wil ik vaker terug laten komen. Ik vind het leuk om te doen. Een outfit uitzoeken, een locatie bedenken en vervolgens de foto’s te maken. Het kan me niet schelen dat er mensen langs lopen en raar kijken, dat ik daar met een statief en een afstandsbediening foto’s van mezelf maak. 
Dus gisteren ben ik ook weer lekker naar buiten gegaan, want ik wilde graag mijn nieuw gekochte items in een outfit of the day aan jullie laten zien. Een shoplog komt ook nog online, maar mijn digitale camera is per ongeluk vorige week bij m’n zus terecht gekomen. Je ziet dus vandaag al een aantal nieuwe items die ik vorige week zaterdag in Arnhem heb gekocht.
Jasje – Takko / Legging – H&M / Blouse -H&M / Enkelboots – Van Haren / Ring – Primark / Ketting – H&M / Horloge – DKNY.

Follow Straight from my heart

Outfit of the day; Sunday


Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Personal: Instagram TAG!

Ik vind tags invullen eigenlijk heel erg leuk om te doen, maar ik maak er te weinig tijd voor, of...

Close