Review: Duschdas Traumland deospray

16 januari 2014 | Geplaatst in Beauty
Ik ben een liefhebber van lekker ruikende beautyproducten. Zo heb ik dan ook zeven verschillende deodorant spuitbussen geopend op m’n beautyplank staan. Ik ben gek op de deodorant van Balea, maar omdat in de meeste van deze deo’s alcohol zit, ben ik op zoek gegaan naar een andere deo. Die vond ik vanzelfsprekend in Duitsland bij de DM Drogerie. De deo van Duschdas. Op dit moment heb ik de Duschdas Traumland deodorant uitgebreid getest en in dit artikel vertel ik jullie er meer over.
“Laat je dromen de vrije loop! Duschdas Traumland deodorant tovert met zijn sensuele geur een fantastische gevoel op uw huid.
 
– Effectieve bescherming
– Zonder alcohol
– Zacht voor de okselhuid – zelfs na het scheren
– Sensuele geur
 
Duschdas Traumland deodorant spray is uw betrouwbare partner door de dag. Met de 48h-actieve actie formule, biedt betrouwbare bescherming tegen transpiratie. Duschdas Traumland deodorant spray bevat geen alcohol en is ook zacht voor de huid na het scheren. De huidverdraagzaamheid van Duschdas Traumland deodorant spray is dermatologisch goedgekeurd.
 
Zekerheid voor elk moment. Met de 48h-actieve actie formule.”[Duschdas]
 
De deodorant moet 48 uur bescherming bieden en een heerlijk sensuele dromerige geur hebben. Daarnaast is hij te gebruiken na het scheren en zacht voor de huid. Ik heb het allemaal getest. Klik op read more.

Follow on Bloglovin

Product informatie
Merk: Duschdas
Product: Traumland Deodorant
Overige producten: Roller
Prijs: € 1,39 bij Rewe (Duitsland)
Ingrediënten
BUTANE / ISOBUTANE / PROPANE / CYCLOPENTASILOXANE/ ALUMINUM / CHLOROHYDRATE / PARFUM / DISTEARDIMONIUM HECTORITE/ PROPYLENE /CARBONATE   / ALPHA-ISOMETHYL IONONE / BENZYL ALCOHOL / BENZYL METHYLPROPIONAL / COUMARIN
 
Verpakking
Ik ben al heel vaak voorbij de schappen met Duschdasproducten gelopen in verschillende Duitse drogisterijen en supermarkten, maar had er nooit een product van gekocht. Tot ik de laatste keer een bezoek bracht aan de DM Drogerie bracht en een deodorant nodig had zonder alcohol. Mijn aandacht werd meteen getrokken door de witte flessen van Duschdas. De naam Duschdas doet me denken aan de Badedasproducten die je in Nederland kunt kopen.
De witte matachtige deofles in combinatie met de paarse accenten, geeft zoals de naam al doet denken, een dromerig gevoel. Het is een simpele deofles, maar het spreekt me wel aan. Een mooie paarse plastic dop en een zeer fijne spraydop, zorgen ervoor dat ik geneigd ben om de deo iedere dag te gebruiken, maar omdat ik zoveel deo open heb, moet ik ze allemaal regelmatig gebruiken. Ik vind dat deze deodorant het waard is om in het zicht op mijn beautyschap te staan. De fles bevat 150 ml, een normale hoeveelheid.
Ervaring
Sinds het ruiken van de geur in de winkel ben ik eigenlijk al verkocht aan deze deodorant. Wat zit hier een heerlijk zachte, sensuele, romige geur aan. En dat is niet het enige, je blijft de deo daarnaast ook nog eens zo ongeveer de hele dag ruiken! Weliswaar geen 48 uur, maar hé je spuit toch iedere dag deo op?
De geur van deze deo is fris, maar warm tegelijk. Het geeft je een absoluut lekker fris en beschermd gevoel voor de hele dag. Ik hoef deze Traumland deodorant alleen ‘s ochtends op te spuiten en ik ruik de hele dag de sensuele geur.
De deodorant prikt absoluut niet als je hem opspuit na het scheren en daarom uitermate geschikt om iedere dag te gebruiken. En zit dus geen alcohol in en veroorzaakt bij mij geen irritatie. Daarnaast laat hij geen witte vlekken achter op kleding. Ik ben zeker van plan om deze deodorant of een van de andere (Feel fresh, Magnolia, Golden Cashmere of Shower Feeling) te proberen. Hou je niet van deodorant en heb je liever een roller? Dan kun je de rollerversie van dit merk proberen.
 
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Lees vorig bericht:
Beauty: Opgemaakte producten december 2013

Het heeft even geduurd, de maand januari is alweer bijna halverwege, maar hier is dan eindelijk het artikel met de...

Sluiten