Lanvin Me & Guess Seductive I’m Yours

25 november 2013 | Geplaatst in Beauty
Ik ben gek op parfum, ik heb er dan ook behoorlijk wat in mijn bezit. Maar eigenlijk ontdek ik altijd weer een nieuwe geur die ik graag wil hebben. Variatie is iets waar ik van hou en ook in mijn parfumstash vind je daarom veel verschillende parfums. Van zoet en fruitig naar zwoel en sensueel. Vandaag wil ik mijn twee nieuwste aanwinsten reviewen. Op de Margriet Winter Fair kocht ik Guess Seductive I’m Yours en afgelopen donderdag kocht ik van mijn Ici Paris XL bonnen het parfum Lanvin Me. Beide heerlijke geuren.
Lanvin Me & Guess Seductive I'm Yours

Lanvin Me & Guess Seductive I’m yours

Me - Lanvin / Guess Seductive Yours

Lanvin Me – Productinformatie

Merk: Lanvin
Product: Me, eau de parfum
Prijs: € 40 (30 ml) – € 60 (50 ml) – € 80 (80 ml)
Me - Lanvin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving

Lanvin Me Eau de Parfum is een levendige, sensuele en bloemige geur. Me is elegant, stylish en toegewijd aan de vrouw. Deze geur is voor de vrouw die uniek en vol zelfvertrouwen is. Lanvin Me heeft door het gebruik van bosbessen een fruitige top, tuberoos zorgt voor een passievol hart en een intrigerende basis, die wordt gevormd door het gebruik van zoethout.[Iciparisxl]

Verpakking

Het parfum van Lanvin zit in een lichtblauw doosje verpakt en het lijkt alsof er een gouden strik opzit. Zo’n strik die je ook altijd ziet bij mooi verpakte cadeautjes tijdens kerst. Daarnaast is de opdruk van het doosje ook mooi goud.  Me van Lanvin zit zelf in een mooi, dik en doorzichtige flacon. De kleur van het parfum is een beetje oud roze. Er zit een rechthoekige zwarte dop op met afgeronde kanten. Daarnaast zit bovenop het loge van Lanvin gedrukt. Ook zit er aan de voorkant een klein ‘diamantje’ op het flesje geplakt. Met gouden letters is er ‘Me’ opgezet en onderaan staat ‘Lanvin Paris’. Ik vind het een prachtig strak flesje, maar het diamantje geeft het wel wat extra. Ook is dit gewoon een beauty in mijn parfumstash die gezien mag worden. De parfum bevat 30 ml.
Me - Lanvin
 

Geur

Topnoten: Mandarijn en bosbes
Hartnoten: Zoethout, tuberoos (Nachthyacint) en roos
Basisnoot: Sandelhout
Ik rook Me van Lanvin voor het eerst zo’n twee weken geleden bij de Ici Paris in Arnhem. Het was het eerste parfum wat ik opspoot, maar ik was gelijk verkocht. Eigenlijk wilde ik meerdere parfums testen voordat ik een keuze zou maken, maar vanaf het moment dat ik dit parfum geroken had was ik er helemaal weg van. De geur is zo lekker en blijft zo lang hangen. Je ruikt gelijk de bosbes als je het parfum opspuit, de mandarijn vind je niet zo terug, maar ik vind hem echt heerlijk. Zoet, maar tegelijkertijd ook zwoel. Ik blijf de hele dag het parfum ruiken en hij wordt aan het einde van de dag wat zwaarder, maar vervliegt niet. Volgens mij is het wel een parfum waar je van moet houden, maar ik vind hem heerlijk. Prima voor overdag, maar ook voor een avondje stappen vind ik het een aanrader. Als ik de geur in mijn sjaal heb gespoten blijf ik er de hele dag aan ruiken.
Me - Lanvin / Guess Seductive - I'm Yours

Guess Seductive I’m Yours – Productinformatie

Merk: Guess
Product: Seductive I’m yours, parfum
Prijs: € 33,05 (30 ml) – € 43,21 (50 ml)
Guess Seductive I'm Yours

Beschrijving

“Deze zwoele Oosterse damesgeur is gemaakt voor de zelfverzekerde en verleidelijke vrouw. De geur van muskus gecombineerd met verschillende houtgeuren en een vleugje passievrucht maakt u onweerstaanbaar! De verpakking met fijn visnetpatroon en het kenmerkende Seductive-bedeltje maakt de geur op en top vrouwelijk.” [Douglas]

Verpakking

Guess Seductive I’m yours is een andere versie van de Guess Seductive parfum. Hij komt in een prachtig roze met zwart doosje en daarnaast nog wat gouden accenten. Ik hou van roze, dus het parfum viel me gelijk op toen ik op de Margriet Winterfair liep. Er zit daarnaast ook nog een ruitpartroon in het doosje, die je ook kan voelen, als je met je vingers over de verpakking gaat.
Dit ruitpatroon zie je ook terug op de achterkant van het flacon. Het is een mooi stevig glazen parfumfles die van boven breder is en schuin naar beneden, wat smaller afloopt. Ook de parfum zelf is roze van kleur, wel rozer dan Me van Lanvin. Op de voorkant staat Guess Seductive in het logo. Aan de flacon zit een goud hangertje bevestigt. Ik vind dat een mooi detail en het geeft de flacon nog wat meer een vrouwelijke uitstraling. Net zoals bij het parfum van Lanvin heeft Guess Seductive I’m yours een zwarte dop. Ook hier is het logo van het merk afgedrukt. De dop loopt net zoals het flacon van breed naar smal. Ook dit parfum zit in een mooi flesje, die zeker niet zal misstaan tussen mijn andere parfum.
Guess Seductive I'm Yours
 

Geur

Topnoten: Passievrucht
Hartnoten: Tiaré en magnolia
Basisnoten: Hout, vanille en muskus
 
Guess Seductive I’m yours is weer een heel ander parfum dan Lanvin’s Me, maar ook deze vind ik erg lekker. In eerste instantie ruikt hij wat zwaar, maar dat is eigenlijk snel weg en daarna ruikt hij echt heerlijk. Het is niet een  super zoet parfum, maar wel zwoel, sensueel en verleidelijk. Ook ruik je wel het fruitige van de topnoot passievrucht. Het is wel voor mij meer een parfum voor een avondje stappen. Ik heb ook Guess Seductive geroken, maar vond I’m yours toch duidelijk meer bij mij passen. Best een moeilijke geur om goed te kunnen omschrijven. Hij is net weer wat anders dan mijn parfums van bijvoorbeeld Dior en D&G. Ik ben heel blij om deze toe te voegen aan mijn stash. Niet alleen voor het flacon, maar ook voor de sexy en verleidelijke geur.
Me - Lanvin / Guess Seductive I'm Yours

 

Me - Lanvin / Guess Seductive I'm Yours

 

Me - Lanvin / Guess Seductive I'm Yours
 
Heb jij deze geuren al eens geroken?
liefs marloes
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Gorgeous photoshoot: Olga Maliouk for RED UK

Ik ben een fan van mooie fotoshoots en plaats daarom regelmatig een artikel in de mijn rubriek 'Gorgeous photoshoot'. Ook...

Close